Įkraunama...
Įkraunama...

Pelargonijos 8 tema

QUOTE(smina @ 2014 05 07, 13:24)
Ne, nieko nežinau. Reikės pasižvalgyti internete. Tik bendradarbiai šnekėjo, kad reikės "vietoje" nupirkti kokią gėlę stendui papuošti (važiuojame dalyvauti parodoje), tai tikiuosi į kažkokią "gėlių pilną vietą" papulti g.gif  biggrin.gif

Ačiū už atsakymą. Pabandykit paieškoj įrašyti "Bloemenmarkt" ir miesto pavadinimą, kuriame būsite.
Atsakyti
QUOTE(Spurga577 @ 2014 05 07, 08:45)
Merginos, vėl prikeliu temą dėl trąšų  4u.gif

Visai neseniai radau šitoje temoje parašyta, kad geriausiai NPK 14-10-25. Šiandien Senukuose nuolaida, išknisau visas lentynas, bet neradau tokių ... blush2.gif Gal galite konkrečiai parašyti, kokios tiktų kompaktinėms pelargonijoms? ta prasme konkretų trąšų pavadinimą?

Kas gali įrodyti,kad butent su tokiais skaičiais geriausios? Aš naudoju ir tokias
http://www.e-senukai...-5-8-1-l_2.html
Ir tos neblogos turi buti
http://www.e-senukai...g-kemira_2.html
Išeina,kad naudoju mažus skaičius turinčias trašas,bet jos man labai pasiteisinančios thumbup.gif
http://www.e-senukai...l-kemira_1.html
Gal mažesne galimybe pertręšti ir nepakenkti augalams g.gif
---------
Nuostabios gelytes ir nuotraukos visų wub.gif
Atsakyti
QUOTE(amarrile @ 2014 05 07, 13:49)
Kas gali įrodyti,kad butent su tokiais skaičiais geriausios?
Išeina,kad naudoju mažus skaičius turinčias trašas,bet jos man labai pasiteisinančios  thumbup.gif

nu zinokit ir as pirkau vienas trasas mazais skaiciukais, galvoju turbut busiu uz vandenuka pinigus sumokejusi.. bet geles soktelejo augti ir tas pasimate lb iskart, o pernai tresiau vos ne su koncentratais bet tokio efekto nebuvo..

tai kas pasakys koks cia stebuklas..
Atsakyti
QUOTE(Ypatinga @ 2014 05 07, 12:39)
Ieškojau Emolus trašų ermitaže savaitgalį, tai su tokiais skaičiukais neradau g.gif Kur Kaune yra, nesinori po visą miestą lakstyt?

http://www.emolus.lt/lt/kur_isigyti

čia adresai duoti (mums trąšų barstytuvo reikia tai prie to pačio ir gėlėms ką paimsiu ) ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saridon'e: 07 gegužės 2014 - 14:37
tik jau nesakykit,kad aš parašiau,kad jos geriausios,jos tik man tinkamos,o kitoms nežinau mirksiukas.gif
turėjau pasibaigusiu galiojimu orchidėjų trašų,kol neturėjau pirkusi kitų tręšiau jomis,augalai taip pat gražiai pasistiebė biggrin.gif
taip,kad manau svarbu trašos žydinčioms gėlėms mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(*MONAMI* @ 2014 05 07, 14:45)
tik jau nesakykit,kad aš parašiau,kad jos geriausios,jos tik man tinkamos,o kitoms nežinau  mirksiukas.gif
turėjau pasibaigusiu galiojimu orchidėjų trašų,kol neturėjau pirkusi kitų tręšiau jomis,augalai taip pat gražiai pasistiebė  biggrin.gif
taip,kad manau svarbu trašos žydinčioms gėlėms  mirksiukas.gif

Su tom orchidejų trąšom tai įdomiai-vienais metais reikėjo jas išbaigti ir lovelius žydinčių gėlių tręšiau su SCHULTZ orchidėjų trąšomis, tai per kokius 10 metų patirties tokio augimo ir žydėjimo pas save NIEKADA nesu mačiusi. O pernai ieškojau būtent šitų trašų, bet niekur neradau. Jei kas užmatysit-duokit žinot.
Atsakyti
QUOTE(*MONAMI* @ 2014 05 07, 14:45)
tik jau nesakykit,kad aš parašiau,kad jos geriausios,jos tik man tinkamos,o kitoms nežinau  mirksiukas.gif
turėjau pasibaigusiu galiojimu orchidėjų trašų,kol neturėjau pirkusi kitų tręšiau jomis,augalai taip pat gražiai pasistiebė  biggrin.gif
taip,kad manau svarbu trašos žydinčioms gėlėms  mirksiukas.gif

apie šias trąšas ir iš anytos girdėjau (jos draugė naudoja ir giria, dabar galvoju gal pas mus Agromax'e jų yra, MB gal už savikainą galėtų įsigyti g.gif )

Papildyta:
QUOTE(Ypatinga @ 2014 05 07, 15:16)
Su tom orchidejų trąšom tai įdomiai-vienais metais reikėjo jas išbaigti ir lovelius žydinčių gėlių tręšiau su SCHULTZ orchidėjų trąšomis, tai per kokius 10 metų patirties tokio augimo ir žydėjimo pas save NIEKADA nesu mačiusi. O pernai ieškojau būtent šitų trašų, bet niekur neradau. Jei kas užmatysit-duokit žinot.

bijau sumeluot bet tam pačiam Emolus puslapy lyg kažką mačiau (šeštadienį pažiūrėsiu realiai ax.gif ) Anyta irgi šios firmos norėjo nes tris metus vieną pokelį baiginėjo ir žiedais stebino visus mačiusius (-ias) g.gif
Atsakyti
Ateinu pasirodyti koks albinosas darosi maniškė Happy Apleblosom g.gif
user posted image
*
o čia kokį žiedą Milfield Gems užsiaugino,gavau šakelę nukirpti,nes nulaužė,nepadėjo nei atrama wub.gif
user posted image
*
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *MONAMI*: 08 gegužės 2014 - 08:19
Milfield Gems skaniai pamaitintas, ispudingas ziedas, grazu
Atsakyti
Matot, vėl apie trąšas užvedžiau kalbą dėl labai paprastos priežasties: mano pelargonijos - kompaktinės. Man nereikia jų auginti į ūgį, reikia kad būtų daug gražių žiedų ir sveiki lapai. O dėl tų skaičiukų, tei reikės eiti pasiskaityti, nes kelis metus iš eilės tręšdavau Schultz trąšomis žydinčioms balkoninėms - jos fantastiškos. labai gaila, kad neberandu pirkti... 4u.gif

Atsakyti
ziurekite tu trasu zalioje stoteleje,maciau ju visokiu kur ieskote mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(b.kite @ 2014 05 08, 09:01)
Milfield Gems skaniai pamaitintas, ispudingas ziedas, grazu

tame ir reikalas,kad jos pas mane trąšas turi,bet aš jas pamirštu doh.gif
jau kai palaistau atsimenu,kad reikėjo įsipilti.
Na gavo jau porą kartų ir matyt užteko,bet visos svyrą nuo žiedynų,einu kas dien ir apžiūrinėju,ta 8,ta 6,kita 5 wub.gif

QUOTE(Spurga577 @ 2014 05 08, 09:01)
Matot, vėl apie trąšas užvedžiau kalbą dėl labai paprastos priežasties: mano pelargonijos - kompaktinės. Man nereikia jų auginti į ūgį, reikia kad būtų daug gražių žiedų ir sveiki lapai. O dėl tų skaičiukų, tei reikės eiti pasiskaityti, nes kelis metus iš eilės tręšdavau Schultz trąšomis žydinčioms balkoninėms - jos fantastiškos. labai gaila, kad neberandu pirkti... 4u.gif

kažkurioj temoj ,o gal ir šitoj g.gif užskaičiau,kad jei skaičiukų suma nesiekia 50 nieko neveros,nežinau ar teisybė g.gif
aš savo naudojamas kažkuriais metais atradau ir nesiblaškau,man patogu milteliais,susipyliau į patogų indelį,yra semtuvėlis,joms patinka,man tinka ,per metus tikriausiai 2kg sunaudoju,gal ir daug,bet aš vazonų daug turiu(pagal mane daug,o pas kitas gal 10x daugiau biggrin.gif ) g.gif
Atsakyti