Įkraunama...
Įkraunama...

Pavasarinis Balandis

Labas rytas,

Didziausi sveikinimai myliuku!
Kaip šaunu tokios geros naujienos smile.gif nestuke.gif Kad tik daugiau tokių smile.gif
Aš nuo sekmadinio prisijungiau prie PUPO klubelio smile.gif Dabar liko ta sunkioji laukimo dalis.
Atsakyti
QUOTE(misheliina2 @ 2014 03 31, 19:31)
Dar man iskilo klausimas, gal kas naudoja Crinone, man paskirta 2 kartus per diena, bet nera nurodyta ar turi buti tas pats laiko tarpas tarp jo vartojimo, as bandau ji detis is ryto 8-9val. ir po to vakare apie 7 val. Turiu as j detis tuo paciu laiku kiekviena diena ar cia nesvarbu gal kas zino???  g.gif
O vitaminus jus vartojat?? As vartoju folio 800mikrog, Q10 100mg, D3 20mg ir dar kai kada vit. C 500 mg. Ar vartuot toliau ar nevartuot visus?
Ar jus vartojat vitaminus po isodinimo? 4u.gif

Sveika,
crinone geriau dėtis tuo pačiu laiku, kaip ir visus hormonus, aišku, pusvalandis ar valanda nieko nepakeis, jei ryte ilgiau pamiegosi, bet šiaip stenkis tuo pačiu metu. Ir po to negulėk, vaikščiok, užsiimk įprasta veikla 4u.gif
Iš to, ką vartoji, patarčiau kol kas palikti tik folio r. 4u.gif
Atsakyti
atsiprašau už off topica 4u.gif
23 švirkštai, 15 adatėlių, 3 didesnės adatos.
5 nėštumo testai.
19 folio (1,000 mcg) tablečių likutis. Galioja iki 2015 /01
user posted image

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo errachka: 01 balandžio 2014 - 08:51
Myliuku , kyka666 - super thumbup.gif sveikinimai, saugokit pilvukus, aukit ir stiprėkit 4u.gif 4u.gif 4u.gif kokios geros naujienos wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Hopeful @ 2014 04 01, 09:13)
Labas rytas,

Didziausi sveikinimai myliuku!
Kaip šaunu tokios geros naujienos smile.gif  nestuke.gif Kad tik daugiau tokių smile.gif
Aš nuo sekmadinio prisijungiau prie PUPO klubelio smile.gif Dabar liko ta sunkioji laukimo dalis.

Sveikinimai PUPO 4u.gif 4u.gif 4u.gif
O kiek puponautų turi?Ar snaigučių liko? Kažkaip šįkart tyliai prasmukai su punkcija ir įsodinimu, tai papasakok dbr kaip ir kas ax.gif 4u.gif Kada hcg?

Papildyta:
QUOTE(Yggdrasil @ 2014 04 01, 08:26)
Labas rytas  4u.gif

Myliuku , kyka666  - kaip nuostabu  wub.gif  Lauksim is jusu tolesniu naujienu  4u.gif  Kada vizitai pas gines nusimato  ax.gif ?

4u.gif ačiūūū 4u.gif
Mano vizitas pas ginę balandžio 11 d., dar taip toliiiii doh.gif blush2.gif
Beje,norėčiau paklausti nėštukių dėl skrandžio skausmų? Ar tikrai jie nieko blogo? Gyvenime nesu turėjus kažko panašaus, su pirmu nėštumu išvis nebuvo jokių blogumų, 5 nėštumo mėn. skridom atostogaut, tai dar net nesimatė, kad nestuke.gif , o jau apie blogą savijautą net nekalbu, jokių blogumų...
O dbr dar tik pati pradžia, bet taip jaučiu viską, skrandis kartais atrodo dega doh.gif graužia, skauda doh.gif pilve kažkas vyksta...ir pilvas toks išpampęs, kad net įtraukti neina, kaip koks 4 mėn... g.gif gydytoja sako viskas normalu, kiausides po punkcijos dar padidejusios, o aš vis negaliu patikėt, kad tokie skirtingi nėštumai gali būt... 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(myliuku @ 2014 04 01, 11:15)
Sveikinimai PUPO  4u.gif  4u.gif  4u.gif
O kiek puponautų turi?Ar snaigučių liko?  Kažkaip šįkart tyliai prasmukai su punkcija ir įsodinimu, tai papasakok dbr kaip ir kas  ax.gif  4u.gif  Kada hcg?

Papildyta:
4u.gif  ačiūūū  4u.gif
Mano vizitas pas ginę balandžio 11 d., dar taip toliiiii  doh.gif  blush2.gif
Beje,norėčiau paklausti nėštukių dėl skrandžio skausmų? Ar tikrai jie nieko blogo? Gyvenime nesu turėjus kažko panašaus, su pirmu nėštumu išvis nebuvo jokių blogumų, 5 nėštumo mėn. skridom atostogaut, tai dar net nesimatė, kad  nestuke.gif , o jau apie blogą savijautą net nekalbu, jokių blogumų...
O dbr dar tik pati pradžia, bet taip jaučiu viską, skrandis kartais atrodo dega  doh.gif  graužia, skauda  doh.gif  pilve kažkas vyksta...ir pilvas toks išpampęs, kad net įtraukti neina, kaip koks 4 mėn...  g.gif  gydytoja sako viskas normalu, kiausides po punkcijos dar padidejusios,  o aš vis negaliu patikėt, kad tokie skirtingi nėštumai gali būt...  4u.gif

Vadinasi lauksim balandzio 11 mirksiukas.gif

Su skrandziu nezinau , netenka susidurt ...

O pilvas gal tik kokia savaite kaip normalus ,nes pries tai labai issiputes buvo doh.gif
Atsakyti
QUOTE(myliuku @ 2014 03 31, 20:30)

Aciu smile.gif, tau bus vizitas pas gydytoja o man reikes prisiduoti su HCG smile.gif

QUOTE(Hopeful @ 2014 04 01, 09:13)

Sveika, sveikinu PUPO wub.gif , kartu lauksim II graziu pagaliuku nestuke.gif , kiek turi puponautu ir keliu dienu? Ar liko snaiguciu? Kada HCG reikia priduot?? smile.gif
Kaip tu jautiesi, kokie pojuciai??

Kaip smagu gal dar kas kartu su mumis lauks teigiamu II?? 4u.gif

QUOTE(KittyKitty @ 2014 04 01, 09:27)

Aciu labai, bandysu diet tuo paciu laiku ir bandau po to truputi pajudet, bet vis dar sunku del hiper, tai pajudu ir vel pasedzu. 4u.gif

Siandien jau daug geriau, bet pilvas vis dar issiputes 5-6 men. nestumas blush2.gif Faina butu, kad as tikra del nestumo pamaticiau pilva po 5-6 men. wub.gif Dar siandien crinonas pradej krist, bet cia kaip suprantu normalu smile.gif

Geros visoms dienos, nestukems saugokit savo pilvukus, pradedanciom ir laukianciom stiprybes ir kantrybes wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Yggdrasil @ 2014 04 01, 10:48)
Vadinasi lauksim balandzio 11  mirksiukas.gif

Su skrandziu nezinau , netenka susidurt ...

O pilvas  gal tik kokia savaite kaip normalus ,nes pries tai labai issiputes buvo  doh.gif

sweikutes snd galvoju o kiek man tiksliai laiko yra??/jei punkcija buwo kowo 11,o ysodino blastute kowo 16 ??/ ar jau ka matytu per echo???
Atsakyti
myliuku,Kyka666 FANTASTIKA wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif

Hopeful Sveikinimai PUPO 4u.gif 4u.gif 4u.gif

Misheliina2 laukiam tavo graziu skaiciuku 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(kyka666 @ 2014 04 01, 12:13)
sweikutes snd galvoju o kiek man tiksliai laiko yra??/jei punkcija buwo kowo 11,o ysodino blastute kowo 16 ??/ ar jau ka matytu per echo???

Gine vistiek skaiciuos nuo mmm pradzios ,manau dar ankstoka ka matyt 4u.gif
Atsakyti
Myliuku , kyka666 Sveikinu thumbup.gif lengvo nesiojimo ir pilvuku augimo 4u.gif nestuke.gif nestuke.gif nestuke.gif
Hopeful sveikinu tapus Pupo lauksim dideliu skaiciuku 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(myliuku @ 2014 04 01, 11:15)
Sveikinimai PUPO 
O kiek puponautų turi?Ar snaigučių liko?  Kažkaip šįkart tyliai prasmukai su punkcija ir įsodinimu, tai papasakok dbr kaip ir kas  ax.gif  4u.gif  Kada hcg?
Papildyta:
Beje,norėčiau paklausti nėštukių dėl skrandžio skausmų?

Trys tupi puponautai pas mane, gaila bet snaigutėms jau nieko neliko.
Taip jau gavosi, kad prisijungti prie šio forumo nelabai kada galėjau, tai ir tapau slapuke smile.gif Punkcija buvo antradienį, tada turėjome 6, tai augino iki blastučių ir visas, kiek jų liko, susodino. Žinau, kad su blastutėm didesnė tikimybė, kad bus ne vienas, bet aš nieko prieš - kaip vyras juokiasi - būtų kaip reklamose "du už vieno kainą". Kad bent vienas būtų smile.gif
Dėl skirtingų pojūčių besilaukiant man tikrai teko girdėti. Tiesa iš savo praktikos nieko pasakyti dar negaliu blush2.gif Na tikėkimės susitvarkys viskas ir galėsi su didesniu malonumu pilvelį toliau auginti smile.gif

QUOTE(misheliina2 @ 2014 04 01, 12:12)
Aciu smile.gif, tau bus vizitas pas gydytoja o man reikes prisiduoti su HCG smile.gif
Sveika, sveikinu PUPO  wub.gif , kartu lauksim II graziu pagaliuku  nestuke.gif , kiek turi puponautu ir keliu dienu? Ar liko snaiguciu? Kada HCG reikia priduot?? smile.gif
Kaip tu jautiesi, kokie pojuciai??

Labai panašiu laiku ir aš darysiu HCG, tai visą laiką kartu pirštus sukryžiavusios laikysim smile.gif Gausis 10-os vakare. Tik nežinau, ar dar tą patį vakarą spėsių ir rezultatą gauti.
Pojūčiai tai nėra visai malonūs. Vis dar jaučiuosi išsipūtusi ir toks kaip maudimas jaučiasi. Nors tikrai gydytoja nuramino hiperstimuliacijos nesimato. Bet aš taip nenoriu skųstis, nes vis mąstau, kad dėl to reikalo dar ne tokius dalykus pasiruošusi iškęsti. Po laporoskopijos bet kuriuo atveju daug nemaloniau buvo. Dabar dar tiesa liko vieni leidžiami vaistai, bet aš gan laiminga, į kraujagyslytes nepataikom, tai tik pora mėlynių matosi smile.gif. Dabar kai jau vienas beliko ne taip ir baisu. Kai reikdavo tris per dieną leistis o dar ir kraują iš venos po du kart per dieną (dėl užkilusio e2 labai teko dažnai stebėjimus daryti) vat tada tai jau jautėsi smile.gif

QUOTE(Millano @ 2014 04 01, 13:10)
Hopeful sveikinu tapus Pupo lauksim dideliu skaiciuku

Pirštai rankų ir kojų sukryžiuoti smile.gif
Atsakyti