Įkraunama...
Įkraunama...

Pavasarinis Balandis

QUOTE(Justuteee @ 2014 04 02, 21:11)
Sveikinu  4u.gif
Papildyta:
Sveikos mergaites  smile.gif  turiu toki klausima  ax.gif  del alchogolio.Neesu ten labai gerenti,bet savaitgaliais susitikus su draugais pagurksnojam vis,o pries IVF jau menuo  pries isvsis nei laso nebevartuju.O jus gal anksciau jau nustojate ar tik visai pries?Nors kiek esu skaiciusi tai rekomenduoja 3 menesius pries planuojant nestuma jokio rukymo,alchogolio,kavos ir energetiniu gerimu... smile.gif  Butu idomu suzinoti jusu nuomone.

Pas mane irgi toks klausimas iškilo, ypač mergaičių nuomoniu! Nes as kiek kalbėjau su daktare, tai ji sakė, kad taure vyno tikrai nepakenks, bet butelio išgert nerekomenduoja biggrin.gif (kas be ko, pries ruošiantis to niekada ir nedaryciiau). O del kavos , manau 1 puodelis tikrai nieko blogo, svarbiausia nepiktnaudžiauti, mirksiukas.gif
Kada jus pradedat? As jau kraują pridaviau, laukiu ats, manau balandžio pab startuosiu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(florid @ 2014 04 02, 21:47)
Pas mane irgi toks klausimas iškilo, ypač mergaičių nuomoniu! Nes as kiek kalbėjau su daktare, tai ji sakė, kad taure vyno tikrai nepakenks, bet butelio išgert nerekomenduoja  biggrin.gif  (kas be ko,  pries ruošiantis to niekada ir nedaryciiau).  O del kavos , manau 1 puodelis tikrai nieko blogo, svarbiausia nepiktnaudžiauti,  mirksiukas.gif
Kada jus pradedat? As jau kraują pridaviau, laukiu ats, manau balandžio pab startuosiu  smile.gif

As truputi veliau planuoju birzelio 2 jau vaziuoti startui snaiguciu pasiimti smile.gif.Todel dabar renkuosi visa informacija ax.gif Pas mus daug labai problemu buvo pastaraji menesi,nepasisekes IVF ir seimoj nelaimiu,tai vyras sako leisk sau viena karta gera baliuska,smegenis pailses ir balandzio 11 mano gimtadienis tai ir smalsauju ar leisti cia sau nusideti ar apsiriboti keliom taurem vyno blush2.gif ?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Justuteee: 02 balandžio 2014 - 21:07
QUOTE(Justuteee @ 2014 04 02, 21:11)

Del to alkoholio, tai man gydytoja net per stimuliacija sake, kad galima save vyno taure savaitgali palepint, tai net nezinau, mes su vyru ju visai atsiskyreliais pasidarem, nes nesinorejo visiems aiskint kad negeriam nesplanuojam IVF, tai pora men. tai tikrai nei as ne vyras negerem. O del kavos iki 3 puodeliu galima, cia man taip gydytoja patare. ax.gif

O is tikruju tai as jau cia prisiskaiciau uzsinetiskose forumose tai jau stogas net vaziuoja, kai kur rekomenduojama kojas aukstai po isodinimo laikit ir deti sildoma pusle i pilvo apacia tai pagerinama kraujotaka, valgyt ananasa ir gerti sultis ananasu ir greifruktu. Tai cia manau tas pats ir su kava ir alkoholiu, aktyviu gyvenimu. musu organizmai skirtingi jeigu kas nors visa gyvenima isgerdavau po 10 puodeliu per diena kavos ir dabar kas nors tai is jo atims tai bus apstinencija, tai dar blogiau 4u.gif
As 1 puodeli kavos isgeriu ne tokios stiprios su pienu smile.gif

Atsakyti
QUOTE(misheliina2 @ 2014 04 02, 22:18)
Del to alkoholio, tai man gydytoja net per stimuliacija sake, kad galima save vyno taure savaitgali palepint, tai net nezinau, mes su vyru ju visai atsiskyreliais pasidarem, nes nesinorejo visiems aiskint kad negeriam nesplanuojam IVF, tai pora men. tai tikrai nei as ne vyras negerem. O del kavos  iki 3 puodeliu galima, cia man taip gydytoja patare. ax.gif

O is tikruju tai as jau cia prisiskaiciau uzsinetiskose forumose tai jau stogas net vaziuoja, kai kur rekomenduojama kojas aukstai po isodinimo laikit ir deti sildoma pusle i pilvo apacia tai pagerinama kraujotaka, valgyt ananasa ir gerti sultis ananasu ir greifruktu. Tai cia manau tas pats ir su kava ir alkoholiu, aktyviu gyvenimu. musu organizmai skirtingi jeigu kas nors visa gyvenima isgerdavau po 10 puodeliu per diena kavos ir dabar kas nors tai is jo atims tai bus apstinencija, tai dar blogiau 4u.gif
As 1 puodeli kavos isgeriu ne tokios stiprios su pienu smile.gif

Na as apie ananasa skaiciau kad jis gali issaukti persileidima,bet cia ir tik skaitalai,o kai buvo nesivystantis dejau silta pusle ant pilvo kad persileidima issaukti,nes bijojau valymo...Tai cia manau ir visi atsiliepimai kaip kam pritaikyti,beje ta silta pusle padejo - persileidimas prasidejo,bet gali buti ir sutapimas ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Justuteee @ 2014 04 02, 22:03)
As truputi veliau planuoju birzelio 2 jau vaziuoti startui snaiguciu pasiimti  smile.gif.Todel dabar renkuosi visa informacija ax.gif Pas mus daug labai problemu buvo pastaraji menesi,nepasisekes IVF ir seimoj nelaimiu,tai vyras sako leisk sau viena karta gera baliuska,smegenis pailses ir balandzio 11 mano gimtadienis tai ir smalsauju ar leisti cia sau nusideti ar apsiriboti keliom taurem vyno  blush2.gif ?

Geras, mano gimtadienis irgi balandžio 11 biggrin.gif tai sakiau 1 ar 2 vyno taures sau leisiu, nes niekas nzn, kad aš ruošiuosi 2 IVF 😉 o tau dar laiko tikrai labai daug iki birželio, išsivys organizmas, kad ir po gero baliuko mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(florid @ 2014 04 02, 22:36)
Geras, mano gimtadienis irgi balandžio 11  biggrin.gif tai sakiau 1 ar 2 vyno taures sau leisiu, nes niekas nzn, kad aš ruošiuosi  2 IVF 😉 o tau dar laiko tikrai labai daug iki birželio, išsivys organizmas, kad ir po gero baliuko  mirksiukas.gif  4u.gif

Geras thumbup.gif svesim kartu biggrin.gif Tai manau leisiu sau ta baliuka biggrin.gif
Atsakyti
Mergaiciukes,
Gal kam reikia Utrogest kapsulyciu atiduodu viena plokstele, taip pat atiduodu viena pagaliuka crinono. Viskas guli saldytuve, saugiai supakuota.
Atsakyti
QUOTE(241laukimas @ 2014 04 02, 20:43)
Gal kas turit crinone gelio parduoti?geriauisa kad butumet is panevezio?Man jau pirmadieni dare echo tai sake viskas gerai isodino viena ir laukiuos vieno jau sirdele plaka nuostabus jausmas  4u.gif  nestuke.gif  wub.gif

Sveikinimai 4u.gif 4u.gif 4u.gif
O kiek Tau laiko jau? Kaip savijauta? 4u.gif

Papildyta:
QUOTE(Justuteee @ 2014 04 02, 22:03)
As truputi veliau planuoju birzelio 2 jau vaziuoti startui snaiguciu pasiimti  smile.gif.Todel dabar renkuosi visa informacija ax.gif Pas mus daug labai problemu buvo pastaraji menesi,nepasisekes IVF ir seimoj nelaimiu,tai vyras sako leisk sau viena karta gera baliuska,smegenis pailses ir balandzio 11 mano gimtadienis tai ir smalsauju ar leisti cia sau nusideti ar apsiriboti keliom taurem vyno  blush2.gif ?

Mergaitės, diskutuojat apie alkoholį, aš prieš kažkiek laiko irgi buvau uždavus šį klausimą kai stimuliavausi ir visos lygiai taip pat patarė, kad kas saikingai, tai nekenkia 4u.gif aš šiaip negerianti beveik, pora taurių max ir jau linksma biggrin.gif blush2.gif ir aš tuo patarimu pasinaudojau ir leidau sau pasimėgauti vynu kai atostogavom su draugais drinks_cheers.gif tikrai pailsi smegenėlės,įtampa nuslūgsta o vat ir rezultatas geras gavosi thumbup.gif 4u.gif
Kavos visai negeriu jau gal 10 metų, tiesiog neskanu man, bet va arbatos rytais ir vakarais būtinas atributas thumbup.gif
Taigi su protu viską galima drinks_cheers.gif
Sėkmės 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(241laukimas @ 2014 04 02, 21:43)
Gal kas turit crinone gelio parduoti?geriauisa kad butumet is panevezio?Man jau pirmadieni dare echo tai sake viskas gerai isodino viena ir laukiuos vieno jau sirdele plaka nuostabus jausmas  4u.gif  nestuke.gif  wub.gif

Sveikinimai thumbup.gif wub.gif
Crinone jau padovanojau, bet galiu padovanot Zibor 4 ampules ir Estrofem daugiau, nei pusę 4u.gif (Pnvz)
Atsakyti
QUOTE(myliuku @ 2014 04 03, 10:17)
Sveikinimai  4u.gif  4u.gif  4u.gif
O kiek Tau laiko jau? Kaip savijauta?  4u.gif

Papildyta:
Mergaitės, diskutuojat apie alkoholį, aš prieš kažkiek laiko irgi buvau uždavus šį klausimą kai stimuliavausi ir visos lygiai taip pat patarė, kad kas saikingai, tai nekenkia  4u.gif  aš šiaip negerianti beveik, pora taurių max ir jau linksma  biggrin.gif  blush2.gif ir aš tuo patarimu pasinaudojau ir leidau sau pasimėgauti vynu kai atostogavom su draugais  drinks_cheers.gif tikrai pailsi smegenėlės,įtampa nuslūgsta o vat ir rezultatas geras gavosi  thumbup.gif  4u.gif
Kavos visai negeriu jau gal 10 metų, tiesiog neskanu man, bet va arbatos rytais ir vakarais būtinas atributas  thumbup.gif
Taigi su protu viską galima  drinks_cheers.gif
Sėkmės  4u.gif

Labai gera savijauta jau man 7 savaitele,jokio pikinimo tik pilvelis auga kaip ant mieliu.jau turiu pirma savo maziuko nuotraukyte,nuostabu. 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Atisa @ 2014 04 03, 11:33)
Sveikinimai  thumbup.gif  wub.gif
Crinone jau padovanojau, bet galiu padovanot Zibor 4 ampules ir Estrofem daugiau, nei pusę  4u.gif  (Pnvz)

Mas jau 7 savaitele ir nezinau ar situ vaistuku gali prireiktu kuriuos man siulai padovanoti,gal jus geriau zinot jei per ta jau praejot.dabar tai dar geriu tabletytes cagergolin.lauksiu atsakymo
Atsakyti
QUOTE(241laukimas @ 2014 04 03, 16:32)
Labai gera savijauta jau man 7 savaitele,jokio pikinimo tik pilvelis auga kaip ant mieliu.jau turiu pirma savo maziuko nuotraukyte,nuostabu. 4u.gif
Papildyta:

Mas jau 7 savaitele ir nezinau ar situ vaistuku gali prireiktu kuriuos man siulai padovanoti,gal jus geriau zinot jei per ta jau praejot.dabar tai dar geriu tabletytes cagergolin.lauksiu atsakymo

Oi ne, as tikrai nepasakysiu 4u.gif Tik gydytojo paskirtus vaistus galima gerti. Jei situ negerei, tai aisku, ir nereikia mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Atisa: 03 balandžio 2014 - 15:56
Sveikos,
noriu paklausti, ar po pirmo nesėkmingo IVF gydytoja siūlė Jums darytis histeroskopiją?
Ačiū 4u.gif
Atsakyti