Įkraunama...
Įkraunama...

Pavasarinis Balandis

QUOTE(rutuliukass1220 @ 2014 03 17, 09:55)
neaaa biggrin.gif  to nedarau,juk as nemoku blush2.gif  blush2.gif  ot kokia žiopla,aciu už paprotinima 4u.gif  pabandysiu dabar lotuliukas.gif
vat ir pavyko lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Faini skaiciukai liniuotei wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Yggdrasil @ 2014 03 17, 09:57)
Faini skaiciukai liniuotei  wub.gif

Laikas greitai bega doh.gif
Atsakyti
QUOTE(rutuliukass1220 @ 2014 03 17, 08:55)
neaaa biggrin.gif  to nedarau,juk as nemoku blush2.gif  blush2.gif  ot kokia žiopla,aciu už paprotinima 4u.gif  pabandysiu dabar lotuliukas.gif
vat ir pavyko lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Pasirodo moki mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(burbuliacija @ 2014 03 16, 22:33)
Nu matai, kai pagalvoji tai zmones juk pastoja bet kokius darbus dirbdami, ir sportuodami ir t.t, kai naturaliai. Pastoja ir negalvoja, suzino tik veliau, o siaip gyvena kaip gyvene, tai del to ir galvoji ar IVF metu cia jau labai didelis skirtumas. Bet kazkaip vistiek instinktyviai norisi nepersitempti 'del viso pikto'  g.gif

Žinai, kažin ar galima lyginti natūralų pastojimą ir IVF... Natūraliai pastojant, tie spermiukai patys "apsisprendžia":), kad jie nori ir gali apvaisinti, susijungia, pasidalina, kaip reikia, įsitvirtina, taip sakant, stipriausieji, kurie tikrai gali ir nori, padaro savo darbą ir tada gana tvirtai jaučiasi. O čia..visokiais ICSI ar IMSI sugaudo, sugrūda, natūraliai tą padaryti akivazdžiai yra per silpni, ir tada tiesiog maldauji, kad įsitvirtintų.. Manyčiau, kad tokiems VIP'ams ir sąlygos turi būti kitos doh.gif
Kiek aš domėjausi, tai reikėtų save riboti po IVF. Tikrai tokių svorių kilnoti nepatartina, ir aktyvi fizinė veikla nepatartina, beje, kiek teko skaityti straipsnių anglų k. ir užsienio forumuose, ir lytiniai santykiai nerekomenduojami bent iki kol užplaks širdutė. Reikia atsargiai, aišku, nepasidaryt visišku ligoniu, bet ir su natūralistėm neverta lygintis gal...
Atsakyti
QUOTE(Dreamsiukė @ 2014 03 17, 10:18)
Pasirodo moki  mirksiukas.gif  4u.gif

aha ismokau biggrin.gif biggrin.gif su tavo pagalba 4u.gif thumbup.gif
QUOTE(KittyKitty @ 2014 03 17, 10:25)
Žinai, kažin ar galima lyginti natūralų pastojimą ir IVF... Natūraliai pastojant, tie spermiukai patys "apsisprendžia":), kad jie nori ir gali apvaisinti, susijungia, pasidalina, kaip reikia, įsitvirtina, taip sakant, stipriausieji, kurie tikrai gali ir nori, padaro savo darbą ir tada gana tvirtai jaučiasi. O čia..visokiais ICSI ar IMSI sugaudo, sugrūda, natūraliai tą padaryti akivazdžiai yra per silpni, ir tada tiesiog maldauji, kad įsitvirtintų.. Manyčiau, kad tokiems VIP'ams ir sąlygos turi būti kitos doh.gif
Kiek aš domėjausi, tai reikėtų save riboti po IVF. Tikrai tokių svorių kilnoti nepatartina, ir aktyvi fizinė veikla nepatartina, beje, kiek teko skaityti straipsnių anglų k. ir užsienio forumuose, ir lytiniai santykiai nerekomenduojami bent iki kol užplaks širdutė. Reikia atsargiai, aišku, nepasidaryt visišku ligoniu, bet ir su natūralistėm  neverta lygintis gal...

reikia save saugoti 4u.gif tikrai neprilygsta naturalus pastojimas ir toks kaip kad sakai VIP'as 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(KittyKitty @ 2014 03 17, 09:25)
Kiek aš domėjausi, tai reikėtų save riboti po IVF. Tikrai tokių svorių kilnoti nepatartina, ir aktyvi fizinė veikla nepatartina, beje, kiek teko skaityti straipsnių anglų k. ir užsienio forumuose, ir lytiniai santykiai nerekomenduojami bent iki kol užplaks širdutė. Reikia atsargiai, aišku, nepasidaryt visišku ligoniu, bet ir su natūralistėm  neverta lygintis gal...

gerai pasakyta drinks_cheers.gif thumbup.gif
Atsakyti
Labas rytas,Zylute kaip tu?
Atsakyti
laba busimoms mamytems 4u.gif
po isodinimo: pries keleta metu, kai dariau pirmaji IVF mano klinikoje buvo tokia taisykle- po isodinimo parveza su lova i palata ir min 1 val. guli nejudedama ir neidama i wc. Tada paleidzia namo. Nezinau ar del to, kad man tuomet ivf pavyko, ar siaip del ''ramios dusios'' as dabar irgi pabunu ramiai valanda klinikoje, nors dabar i palata nebeguldo, parveza su tokia kede ir ramiai min valanda joje pusiau gulom pasedziu, tada persirengiu ir namo. Namie as visada emiau 3-4 d. nedarbingumo, tada dar koks savaitgalis ispuola, tai gaunasi 6 dienas panasiai gulinejimo- lengvo vaiksciojimo. Jokio alkoholio, saunu, pirciu, karstu voniu, vyro smile.gif , nieko sunkiai nekilnoju, jokio namu tvarkymo, lankstymosi ir panasiai. ax.gif Cia mano pacios susikurtos ''taisykles'' bet nors buna ramiau,kad viska padariau, ka galejau unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Mika... @ 2014 03 17, 11:51)
laba busimoms mamytems  4u.gif
po isodinimo: pries keleta metu, kai dariau pirmaji IVF mano klinikoje buvo tokia taisykle- po isodinimo parveza su lova i palata ir min 1 val. guli nejudedama ir neidama i wc. Tada paleidzia namo. Nezinau ar del to, kad man tuomet ivf pavyko, ar siaip del ''ramios dusios'' as dabar irgi pabunu ramiai valanda klinikoje, nors dabar i palata nebeguldo, parveza su tokia kede ir ramiai min valanda joje pusiau gulom pasedziu, tada persirengiu ir namo. Namie as visada emiau 3-4 d. nedarbingumo, tada dar koks savaitgalis ispuola, tai gaunasi 6 dienas panasiai gulinejimo- lengvo vaiksciojimo. Jokio alkoholio, saunu, pirciu, karstu voniu, vyro  smile.gif , nieko sunkiai nekilnoju, jokio namu tvarkymo, lankstymosi ir panasiai. ax.gif Cia mano pacios susikurtos ''taisykles'' bet nors buna ramiau,kad viska padariau, ka galejau  unsure.gif

thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif tokiomis taisyklemis ir as vadovaujuosi thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Mergaitės sulaukiau savo tyrimų atsakymo, kiek suprantu, tai viskas gerai g.gif gal kuri galėsit išsamiau ką parašyt 4u.gif
2CD LH 6.83 IUI/L norma 1.10-11.6
FSH 5.25 IUI/L norma 2.80-11.3
Gal galės šįkart trumpą schemą pritaikyt g.gif nes praeitą kartą LH buvo virš 8 g.gif sakė, kad aukštokas g.gif
Atsakyti
QUOTE(Justuteee @ 2014 03 17, 11:38)
Labas rytas,Zylute kaip tu?

Laba, esam be miego, kaip miegosi, kai stogo nera, ir tokie garsai... Laukiu experto is draudimo, ai va katik atvaziavo, ivertins nuostolius.... O man nezinau nepramuse dar, siaip pagal plana, zadejau i ligonine ryte varyt, bet dabar tiek problemu namie tai net nezinau. Siaip nieko neskauda, gal kairy sona, nes ten daug laisvo skyscio yra, o desinej kiausidej kur nestumas tai tik dabar pamaudena kazkiek, nezinau gal veliau nuleksiu i vk kad apziuretu verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(*Zylute* @ 2014 03 17, 13:13)
Laba, esam be miego, kaip miegosi, kai stogo nera, ir tokie garsai... Laukiu experto is draudimo, ai va katik atvaziavo, ivertins nuostolius.... O man nezinau nepramuse dar, siaip pagal plana, zadejau i ligonine ryte varyt, bet dabar tiek problemu namie tai net nezinau. Siaip nieko neskauda, gal kairy sona, nes ten daug laisvo skyscio yra, o desinej kiausidej kur nestumas tai tik dabar pamaudena kazkiek, nezinau gal veliau nuleksiu i vk kad apziuretu verysad.gif

Zinoma rupesciai namuose svarbus bet butinai nulek pas daktara kad paskui neprisidarytum bedu dar labiau... 4u.gif butinai parasyk kaip tau sekesi 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti