Įkraunama...
Įkraunama...

Pavasarinis Balandis

Nickse Myliuku prisiduokit, kaip po punkcijos, koki rezultatai 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Dreamsiukė @ 2014 03 17, 13:31)
Nickse Myliuku prisiduokit, kaip po punkcijos, koki rezultatai  4u.gif  4u.gif  4u.gif

Prisiduodu po šiandieninės punkcijos. Sakė vyro sperma gera (matyt biologas iskarto patikrino ant greicio). šiaip viską maudžia, bet ryt jau žygiuosiu į darbą. Išpunktavo 17 ir pasakė kad gavosi biškeli hyper (nežianu ar hyperstimuliacija gali būti "biški"). Kaip manot 17 tai jau per daug? Man žada ikėlima 19 d. 16val. Laukiu nesulaukiu.
Atsakyti
QUOTE(Nickse @ 2014 03 17, 14:36)
Prisiduodu po šiandieninės punkcijos. Sakė vyro sperma gera (matyt biologas iskarto patikrino ant greicio). šiaip viską maudžia, bet ryt jau žygiuosiu į darbą. Išpunktavo 17 ir pasakė kad gavosi biškeli hyper (nežianu ar hyperstimuliacija gali būti "biški"). Kaip manot 17 tai jau per daug? Man žada ikėlima 19 d. 16val. Laukiu nesulaukiu.

Dabar poilsis ir ramybe 4u.gif Gerk labai daug vandens ,taip gali isvengt hyper . Lauksim dabar ,kad vaisintusi mirksiukas.gif ir isodinomo sekmingo 4u.gif

As ka tik parlekiau namo , nuleidau krauja pakartotiniam hcg ax.gif Tikiuosi viskas gerai , lauksiu dabar rezultatu iki vakaro doh.gif
Kaune zeme su dangum maisosi doh.gif Na ir orelis ...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Yggdrasil: 17 kovo 2014 - 13:46
QUOTE(Nickse @ 2014 03 17, 13:36)

Nu nieko sau kiek daug blink.gif
QUOTE(Yggdrasil @ 2014 03 17, 13:45)
Dabar poilsis ir ramybe  4u.gif  Gerk labai daug vandens ,taip gali isvengt hyper . Lauksim dabar ,kad vaisintusi  mirksiukas.gif  ir isodinomo sekmingo  4u.gif

As ka tik parlekiau namo , nuleidau krauja pakartotiniam hcg  ax.gif Tikiuosi viskas gerai , lauksiu dabar rezultatu iki vakaro  doh.gif
  Kaune zeme su dangum maisosi  doh.gif  Na ir orelis ...

Viskas bus gerai, lauksim ir mes Tavo padidėjusių skaičiukų 4u.gif mirksiukas.gif
Vilniuj ne ką geriau doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Nickse @ 2014 03 17, 14:36)

Man ispunktavo 21 ir gavos hiperstimuliacija tai netgi nesodino salde.
Tu dabar kuo daugiau gerk vandens ir valgyk pruoduktus kuriuose
yra baltymu.
Laikisim kumstukus kad gerai dalytusi 4u.gif

Papildyta:
QUOTE(Yggdrasil @ 2014 03 17, 14:45)
Dabar poilsis ir ramybe  4u.gif  Gerk labai daug vandens ,taip gali isvengt hyper . Lauksim dabar ,kad vaisintusi  mirksiukas.gif  ir isodinomo sekmingo  4u.gif

As ka tik parlekiau namo , nuleidau krauja pakartotiniam hcg  ax.gif Tikiuosi viskas gerai , lauksiu dabar rezultatu iki vakaro  doh.gif
  Kaune zeme su dangum maisosi  doh.gif  Na ir orelis ...

Laikisim kumstukus uz didejancius skaiciukus smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Millano: 17 kovo 2014 - 14:51
Sveikutės wub.gif
Ateinu su dideliu gyvybiškai būtinu prašymu ax.gif gal kuri turite atliekamų Crinone ar galėtumėt nupirkt iš VK ar kitos klinikos ir persiūst? Turiu tik šiandien dienai, o labai reikia ilgiau naudoti. Pas mus kaime reikia laukt mažiausiai savaitę kol atveš, o dar gyd. nerašiusi deklaracijos, neįsivaizduoja kaip išrašyt receptą doh.gif Būčiau labai dėkinga už pagalbą 4u.gif Labai lauksiu į až žinutės mirksiukas.gif
Šiandien būsiu Alytuje, jeigu atsirastų iš jo kuri, užvažiuočiau paimt ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo žieminukė: 17 kovo 2014 - 15:32
Viskas Jus mane prigasdinot ir man mazu maziausiai isterija... ka is viso ta hiperstimuliacija normaliais zodziais reiskia? Kad mano organizme kokiu nors hormonu per daug liko ar ka? Negi vanduo gali kazka pakeisti... ir ar gydytoja anksciau to negalejo nematyti?
Atsakyti
QUOTE(Nickse @ 2014 03 17, 16:30)
Viskas Jus mane prigasdinot ir man mazu maziausiai isterija... ka is viso ta hiperstimuliacija normaliais zodziais reiskia? Kad mano organizme kokiu nors hormonu per daug liko ar ka? Negi vanduo gali kazka pakeisti... ir ar gydytoja anksciau to negalejo nematyti?

Jokios panikos ! Gyd pasakymas biski hyper , gali tik biski ir baigtis , tiesiog gerk tikrai daug vandens ir lakstyk I tulika 4u.gif Dazniausiai tuo viskas ir pasibaigia mirksiukas.gif Tau poryt isodinimas , vadinasi turi padaryt viska kas imanoma , kad jos nebutu. Dar paprasyk papildomai , kad pries isodinima paziuretu kiausides , paciai ramiau bus 4u.gif Tik be panikos dabar 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Dreamsiukė @ 2014 03 17, 13:31)
Nickse Myliuku prisiduokit, kaip po punkcijos, koki rezultatai  4u.gif  4u.gif  4u.gif

Prisiduodu:
Punkcija 9val.-isejau is klinikos 15 val..
Pati punkcija sekminga-ispunktavo 10,patikrino vyro turta,viskas super,lauksim dbr kaip apsivaisins ax.gif
O man po punkcijos kai uzejo blogumas,tai eina sau doh.gif pagulde i atskira palata, tai ten 6val. isgulejau doh.gif sokinejo aplink mane ir sesutes ir anestezeologas ir gydytoja...2 kartus vemiau doh.gif Sulasino 5 lasines skysciu ir dar pora ukolu i uzpakali nuo skausmo...Anakart nebuvo nieko panasaus,o sikart sako taip organizmas sureagavo..ir echoskopa dare- skysciu ner kiausidese... paleido,nes issiprasiau namo,buvo jau geriau,bet guliu namie lovoj ir vel bloga labai verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(myliuku @ 2014 03 17, 16:03)
Prisiduodu:
Pati punkcija sekminga-ispunktavo 10,patikrino vyro turta,viskas super,lauksim dbr kaip apsivaisins  ax.gif
O man po punkcijos kai uzejo blogumas,tai eina sau  doh.gif  pagulde i atskira palata, tai ten 6val. isgulejau  doh.gif  sokinejo aplink mane ir sesutes ir anestezeologas ir gydytoja...2 kartus vemiau  doh.gif  Sulasino 5 lasines skysciu  ir dar pora ukolu i uzpakali nuo skausmo...Anakart nebuvo nieko panasaus,o sikart sako taip organizmas sureagavo..ir echoskopa dare- skysciu ner kiausidese... paleido,nes issiprasiau namo,buvo jau geriau,bet guliu namie lovoj ir vel bloga labai  verysad.gif

Ojej doh.gif čia taip į narkozę sureagavo g.gif Gulinėk ilsėkis. O derlius puikus, lauksim kaip augs, kada įsodinimas nusimato 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(myliuku @ 2014 03 17, 17:03)
Prisiduodu:
Pati punkcija sekminga-ispunktavo 10,patikrino vyro turta,viskas super,lauksim dbr kaip apsivaisins  ax.gif
O man po punkcijos kai uzejo blogumas,tai eina sau  doh.gif  pagulde i atskira palata, tai ten 6val. isgulejau  doh.gif  sokinejo aplink mane ir sesutes ir anestezeologas ir gydytoja...2 kartus vemiau  doh.gif  Sulasino 5 lasines skysciu  ir dar pora ukolu i uzpakali nuo skausmo...Anakart nebuvo nieko panasaus,o sikart sako taip organizmas sureagavo..ir echoskopa dare- skysciu ner kiausidese... paleido,nes issiprasiau namo,buvo jau geriau,bet guliu namie lovoj ir vel bloga labai  verysad.gif

Laikykis,ilsekis,kokia reakcija doh.gif ir kiek mes turim iskenteti doh.gif doh.gif
Atsakyti
O crinone pries miega ar rytais naudoti?
Atsakyti