Sveikos,
reikia patarimo
Kadangi ir as pastebejau, kad skelbimu apmazejo, jau issiunciau i maziau norima vieta cv savo. Veliau atsirado kelios vietos kur ir atlyginimas didesnis (man tas labai svarbu, nes tiesiog neisgyvensiu su mazesniu) tai irgi issiunciau. Ir vat, skambina man dabar ir siulo susitikti i ta vieta, kur jau praradusi vilti siunciau cv. Kviecia i pokalbi (susitariau jau laika), ir, manau, jei suderinsim laika darbo ir t.t. jau turesiu vos ne vietoje pateikti atsakyma darbinuosi ar ne. Tai nera kokios aukstos vadybininko, direktoriaus pareigos, o paprasto darbuotojo, todel ir manau, kad reikes iskarto ar dienu begyje pateikti atsakyma. Jiems darbuotoju reikia.
Sakykite, kaip man elgtis, nes bijau, kad jei sicia iskarto isidarbinsiu, man gali paskambinti is tos darbo vietos kur labiau noreciau, kur atlygis didesnis ir t.t. tiesiog maciau, kad ju darbo skelbimas net iki liepos vidurio ar dar ilgiau galioja, todel yra tikimybe, kad tik tada prades skambinti, kviesti i pokalbius.
Vienu zodziu, susitariau dabar del pokalbio ir nezinau, ar skambinti atkelti (nors tas nerimtai ziuretusi), ar eiti i pokalbi, bet ka pasakyti, kad menesiuka noreciau palaukti, nes GALBUT is kitur paskambins, irgi nerimtai pasirodysiu.
Ka daryti tokiu atveju, ka sakyti, eiti, neeiti. Jei nenueisiu, ateity kaip gelbejimosi rato sio darbo jau gali ir nebuti, nes jei prisimins mane, atrodysiu kaip labai nerimtas zmogus.
Siaip tikrai esu atsakinga ir jokiu tokiu bajeriu isidarbinus nebutu (kad neatejau, susirgau ale ir t.t.), bet vat paiesku metu labai daug kas remiasi i atlyginima... :-( pasimetus, lauksiu minciu, patarimu. AIsku, yra tikimybe, kad veltui cia pergyvenu ir pokalbio metu pasakys, kad as netinku (nors sakau, nera ten kazkokios super duper pareigos, apmokymus visiems praveda)...