QUOTE(Leyla @ 2014 06 19, 07:59)
Kartais savo galimybės reik išlaukti

Jeigu paskambinę taip gyrė, gera žinia ta, kad darote viską teisingai. Jūsų nuomone, ar negali būt, kad jie pagalvojo, kad labai greit 'išaugsite' tą poziciją ir judėsite toliau?
Manau, kad vis tik surado tinkamesnį kandidatą
Kada nors ir aš būsiu ta geriausia...
Papildyta:
QUOTE(Pikų*Dama @ 2014 06 19, 14:21)
nenusiminkite

as darbo ieskojausi puse metu. ir patirties, atrodo, turiu, ir kalbas moku. "paskambinsim" ir viskas. labiausiai skaudu budavo, kai pazadedavo "pranesti bet kokiu atveju", o gaudavau tik tyla. imdavau jaustis kazkokia nevykele, kad vis pasirenka kazka kita. bet pagaliau sulaukiau tos akimirkos, kai pasirinko mane

bus ir Jums taip, tiesiog kartais uztrunka..
beje, kokioje srityje ieskote darbo?
Finansai
Na aš taip pat turiu 2,5 metų darbinės patirties, bet ir netaikau ten, kur nereikalauja.
Juk mano situacija nėra bloga - kol kas ar turiu darbą ir dar pora mėnesių turėsiu, bet va vistiek baisu kas po to...
or gal per daug panikuoju, dar ne laikas
Papildyta:
QUOTE(lape snape* @ 2014 06 20, 12:39)
sveikos

na ka, treciadieni einu i savo Pirmaji darbo pokalbi

jau dabar jaudinuosi nerealiai. pradejau galvoti kaip ka reiks atsakyt, tai net nesugebu savo savybiu isskirti,apie save jeigu kazka papasakot. ojetus kaip jaudinuos
Sėkmės
Tikriausiai Jums viena pirmųjų pokalbių, kad bijote?
Man anksčau irgi kinkos drebėdavo, o dabar baimėdingusi
Papildyta:
QUOTE(Kerijaa @ 2014 06 20, 23:13)
Manau, kad vis tik surado tinkamesnį kandidatą
Kada nors ir aš būsiu ta geriausia...
Papildyta:
Finansai
Na aš taip pat turiu 2,5 metų darbinės patirties, bet ir netaikau ten, kur nereikalauja.
Juk mano situacija nėra bloga - kol kas ar turiu darbą ir dar pora mėnesių turėsiu, bet va vistiek baisu kas po to...
or gal per daug panikuoju, dar ne laikas
Papildyta:
Sėkmės
Tikriausiai Jums viena pirmųjų pokalbių, kad bijote?
Man anksčau irgi kinkos drebėdavo, o dabar baimėdingusi
Kaip ir galvojau, ši savaitė oirmoji kai nebuvai nė viena pokalbyje.
Na tik šiandien vieną 10 min pokalbį turėjau telefonu. Skambino viena iš firmų, kurios specializuojasi darbuotojų paiešką. Sakė perduos mano duomenis pagr. įmonei, o jie, jei norės, patys susisieks
Tiesa, ar niekas nepatebėjote, kad gerokai apmažėjo darbo skelbimų?
Ar iš tiesų jau artėja pasvus atostogų metas, ar aš panikuoju?