Įkraunama...
Įkraunama...

Visos LT mugės -plepam toliau!

QUOTE(Liucija Devyndarbė @ 2014 07 28, 18:38)
bigsmile.gif

Dėl Sostines dienų - žmonės nebūkit tamsuoliai  doh.gif , nieko ten nėra sudėtingo, viską "ant gatavo" padaro parodo ir dar duoda - tik imkit ir naudokitės, kas tie 5 proc nuolaidos? aš kadangi gavau pakvietinmą - tai darysiu ir 10 ir 15 proc jai tik bus perkančių per ta aparačiuką, per muges dar ir ne tiek procentų padarau tų nuolaidų,tad dėl to mažiausiai pergyventi reiktų smile.gif
Dėl Jūros šventės - kelione,gyvenimas vieta atsipirko, truputį užsidirbau ir ramu smile.gif kiekviena mugė - patirtis, dėl kitų metų dar svarstysiu ar važiuoti  biggrin.gif

Na, jei padarai daikta, kurio verte 30 lt., o pardavineji, kaip gera, uz 100 lt., tai galima ivairiai nuolaidziauti.
Mano tai sveikata buvo paslijui, tai didelio dziaugsmo mugeje nebuvo. Pirkimas tai gal ir geras- bet nepraturtejau. O kaimynai - puikus pasitaike. Tiesa, penktadieni taip priesais ciepsejo kinieciai, kad jei ne sunaus jumoras, nebuciau atlaikius. Vis atsimindavau komentarus forume... Dabar jau suprantu, kame suo pakastas. Bet jiems irgi matyt ne kas buvo, nes penktadieni vakare dingo is tos vietos ir nebegrizo. Sestadieni i ta vieta atidume diedukas su kazkokia egzotiska gydancia kosmetika, po 4-6 valandu irgi dingo. Po to i jo vieta atsistojo varles is samoto- sake ju nepirko kazkokioje gatveje... Va... tokios pereinamos vietos dar nemaciau.
Po juros isdumemem dviraciais iki Liepojos pasivazineti. Pranoko muges ispudzius dviraciu takai Latvijos pajury...
Atsakyti
Jurbarko miesto šventė-15-16d.skelbime labia reklamuojai,kad kviečia tik nemasinės gamybos dirbiniais prekiaut-žiųrėsim kaip ten bus g.gif
kaina 100lt už 2 dienas,
registruotis nurodyta el.paštu administracija@jurbarkas.lt verslas@jurbarkas .lt
informacinis tel.8 447 71407
prašo atsiūsti savo tautodailės ar pan.pažymėjimus,arba jei jų nera-gaminių foto
Atsakyti
bigsmile.gif
kas ką gali trumpai pakomentuot apie Tautų mugę Vilniuje? , sąlyginai bus greit po Sostinės dienų..

Kviečiame 2014.09.19-21 d. dalyvauti kasmetinėje „Tautų mugėje“ visus amatininkus, tautodailininkus, liaudies meistrus, tautinio ir kulinarinio paveldo atstovus, ūkininkus, prekiauti tradiciniais gaminiais – nemasinės gamybos amatininkų dirbiniais, maisto produktais ir kitais etninio materialiojo paveldo gaminiais, pagamintais iš tradicinių žaliavų, naudojantis rankų darbu ir kitomis senosiomis arba jas atitinkančiomis naujomis technologijomis, išsaugant unikalias kokybines gaminių savybes ir sudėtį, tautodailės ir dailiųjų amatų gaminiais, maisto produktais.

Norintys dalyvauti mugėje, galės užsiregistruoti svetainėje www.tautumuge.lt > dalyviams > registruotis - nuo rugpjūčio 18 d. iki rugpjūčio 25 d.
Atsakyti
Kad brangu būdavo,o ir iškart po didelės mugės nelabai pirkimas.Na bent jau čia iš savo varpinės ka galiu pasakyt,gal kam geriau sekdavos,mes kartą sudalyvavom ir daugiau jau neaa ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Giedruma @ 2014 08 03, 23:53)
Kad brangu būdavo,o ir iškart po didelės mugės nelabai pirkimas.Na bent jau čia iš savo varpinės ka galiu pasakyt,gal kam geriau sekdavos,mes kartą sudalyvavom ir daugiau jau neaa  ax.gif

vat aš irgi panašiai galvoju, aciu uz komentarą 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Liucija Devyndarbė: 04 rugpjūčio 2014 - 07:51
QUOTE(Liucija Devyndarbė @ 2014 08 03, 22:43)
bigsmile.gif
kas ką gali trumpai pakomentuot apie Tautų mugę Vilniuje? , sąlyginai bus greit po Sostinės dienų..

Man pernai teko prasieiti kaip svečiui, tai kiek klausiau matytų veidų kaip sekasi tai visi buvo nelabai optimistiškai nusiteikę. Kaip supratau betvarkė panaši kaip per kaziuko mugę, tik kinietiškų rankdarbių ir maisto dar daugiau doh.gif
o ir taip, po sostinės dienų kaži ar dar kas eis ieškot vėl į mugę kažko nusipirkti ax.gif
Atsakyti
Tikrai nelabai verta, minuso zinoma nebuvo, bet ir pliusas nelabai didelis, dar kai ne vietinė tai ir važinėjimas į išlaidas įsiskaičiav, ir bauda už ne vietoj pastatytą mašiniuką smile.gif smile.gif
Atsakyti
Labas merginos, susisiekė jau Paysera su manimi smile.gif Pasirodo nėra taip baisu, kaip rašė lrytas. Visų pirma atsidaryti sąskaitą nieko nekainuoja, nėra jokio administracinip mokesčio ar šiaip kažkokio pririšimo. Be to, Paysera sostinės dienų visiems pardavėjams duoda išmanųjį telefoną, kuriame jau yra instaliuota reikalinga programėlė. Kai susitikau su vadybininku, man atidarė sąskaitą, parodė kaip ja naudotis, į visus klausimus išsamiai atsakė ir viską paaiškino, dabar jaučiuosi protingesnė, išmanesnė biggrin.gif Net smalsu išbandyti mugėje biggrin.gif
Kas klausė dėl nuolaidos, tai duotame telefone galima nusistatyti nuolaidos procentą, kuris pritaikomas kiekvienam pirkiniui kas kartą, o nuolaidos dydį galima pakeisti telefone į kokį norite. Gausiu tą patį telefoną dovanų po renginio, jei pritaikytų nuolaidų suma lygi 275 Lt, tad būsiu suinteresuota daryti didesnes nuolaidas. Jei kažkiek litukų pritrūksiu, galėsiu primokėti ir išmanusis mano smile.gif jei patiks, galėsiu kitose mugėse naudotis.
Atsakyti
QUOTE(RutaB @ 2014 08 04, 16:24)
Labas merginos, susisiekė jau Paysera su manimi smile.gif Pasirodo nėra taip baisu, kaip rašė lrytas. Visų pirma atsidaryti sąskaitą nieko nekainuoja, nėra jokio administracinip mokesčio ar šiaip kažkokio pririšimo. Be to, Paysera sostinės dienų visiems pardavėjams duoda išmanųjį telefoną, kuriame jau yra instaliuota reikalinga programėlė. Kai susitikau su vadybininku, man atidarė sąskaitą, parodė kaip ja naudotis, į visus klausimus išsamiai atsakė ir viską paaiškino, dabar jaučiuosi protingesnė, išmanesnė biggrin.gif Net smalsu išbandyti mugėje biggrin.gif
Kas klausė dėl nuolaidos, tai duotame telefone galima nusistatyti nuolaidos procentą, kuris pritaikomas kiekvienam pirkiniui kas kartą, o nuolaidos dydį galima pakeisti telefone į kokį norite. Gausiu tą patį telefoną dovanų po renginio, jei pritaikytų nuolaidų suma lygi 275 Lt, tad būsiu suinteresuota daryti didesnes nuolaidas. Jei kažkiek litukų pritrūksiu, galėsiu primokėti ir išmanusis mano smile.gif jei patiks, galėsiu kitose mugėse naudotis.

Na čia man regis tas šaršalas buvo tik gera reklama biggrin.gif nieko ten tikrai baisaus.
Tik vat, kad ir pirkėjas turės turėti tą išmanųjį, tą Payserą ir tą litą kitą apsipirkimui smile.gif o tokių manau tikrai nebus baisiai daug...bet šiaip aš iš esmės "laikinu" tokią iniciatyvą ax.gif nereikia būt tamsuoliais smile.gif žiūrėsim kaip po renginio kokie bus atgarsiai ax.gif
Atsakyti
QUOTE(RutaB @ 2014 08 04, 15:24)
Kas klausė dėl nuolaidos, tai duotame telefone galima nusistatyti nuolaidos procentą, kuris pritaikomas kiekvienam pirkiniui kas kartą, o nuolaidos dydį lima pakeisti telefone į kokį norite. Gausiu tą patį telefoną dovanų po renginio, jei pritaikytų nuolaidų suma lygi 275 Lt, tad būsiu suinteresuota daryti didesnes nuolaidas. Jei kažkiek litukų pritrūksiu, galėsiu primokėti ir išmanusis mano smile.gif jei patiks, galėsiu kitose mugėse naudotis.
o ne 550 Lt. Jų mobilka kainuoja?
Atsakyti
Kaip kam, mes tai atsisakėm ir nedalyvausim "Sostinės dienose" schmoll.gif Nes nenorim būt verčiami įsipareigot "Payserai", apseisim, bus tą savaitgalį ir taip kur nuvažiuot paprekiaut smile.gif
Atsakyti
Tą patį savaitgalį, kada bus sostinės dienos, bus Panevėžio miesto šventė. Bet bilietų kainos doh.gif Perkaito jie ten visi ar kaip. Jei gerai atsimenu, tai pernai lyg 180 lt buvo. O šiemet- 400 lt unsure.gif Ir dar padaro zonas pagal prekes (bendra, vaikų zona (ten tik vaikam skirtos prekės)). Nesąmonė.
Atsakyti