Įkraunama...
Įkraunama...

Meilė ir bausmė

QUOTE(Milagra @ 2014 03 25, 11:25)
Kaip jau kažkas minėjo, nereikėtų tada lįsti į internetą biggrin.gif  ax.gif

Vadinasi mačiusioms serialą, galima lįsti į internetą, o nemačiusioms- ne g.gif
Atsakyti
QUOTE(Nireglina @ 2014 03 25, 13:02)
Vadinasi mačiusioms serialą, galima lįsti į internetą, o nemačiusioms- ne  g.gif

Na atsiprasau, bet kad as nieko tokio konkretaus ir nepasakiau kas bus ateity
Atsakyti
QUOTE(vemvet @ 2014 03 25, 00:13)
Man 1001 buvo pirmasis turku filmas, todel patiko ir Secherezada tik antroje pusese pradejo erzinti, kai nezinojo ko nori, bet Onuras wub.gif

O siaip ten patiko visu istorijos, ne tik pagrind veikeju, ypac, Alikemalio ir jo zmonu biggrin.gif

Atsiprasau  poster_offtopic.gif
Vietoj Cicek ne zliumbiau, o duociau tai sesei atgal unsure.gif Gi ji teiseta sios seimos nare. Ir neslepciau, kad istekejusi, leido mokytis, tai ir mokyciaus rimtai, kam cia slepti zieda?

Bet su tom kelnem visada tikrai issiskiria situose namuose ax.gif

zinokit as ta pati daryciau, bet cia tik mums, europietems, taip atrodo biggrin.gif jei ji taip padarytu, jauciu ta baroniene ja i tamsiaja uzdarytu doh.gif biggrin.gif

QUOTE(Milagra @ 2014 03 25, 12:25)
Kaip jau kažkas minėjo, nereikėtų tada lįsti į internetą biggrin.gif  ax.gif

as tai pasiulyciau maciusioms pagaliau ismokti naudotis uzgeltoninimu doh.gif per tiek laiko vis atsiranda ziopliu.. doh.gif as savo dvimete jau buciau ismokiusi sio "sunkaus" dalyko, bet suaugusioms moterims pasirodo cia kazkas neiveikiama
Atsakyti
QUOTE(radera @ 2014 03 25, 12:11)
Na atsiprasau, bet kad as nieko tokio konkretaus  ir nepasakiau kas bus ateity

Šį tą pasakėt.
Na gerai, nebesipykstam 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(radera @ 2014 03 25, 13:11)
Na atsiprasau, bet kad as nieko tokio konkretaus  ir nepasakiau kas bus ateity

vistiek geriau jau uzgeltoninti mirksiukas.gif
Atsakyti
Aš galvojau, kad čia "Meilė ir Bausmė" tema, bet atrodo pavadinimas turėtų būti "ką geltoninam, ko ne"
lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Mockava @ 2014 03 25, 15:32)
"ką geltoninam, ko ne" 
lotuliukas.gif

thumbup.gif
žiūrim ir diskutuojam kuriam versijas, o ne pykstamės... 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo xiuke: 25 kovo 2014 - 13:36
QUOTE(Mockava @ 2014 03 25, 13:32)
Aš galvojau, kad čia "Meilė ir Bausmė" tema, bet atrodo pavadinimas turėtų būti "ką geltoninam, ko ne" 
lotuliukas.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Mockava @ 2014 03 25, 12:32)
lotuliukas.gif

Ir kurios jau pasiekė dvejų metų vaiko "lygį" ir kurios ne biggrin.gif
Atsakyti
na bet motinele niekaip nerimsta, reik jai suguldyt tuo du nors tu ka lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(nandriu @ 2014 03 25, 08:55)
na bet motinele niekaip nerimsta, reik jai suguldyt tuo du nors tu ka lotuliukas.gif

drinks_cheers.gif man tai ji aplamai superinė šitam seriale, tokia tikra ragana, ir išvaizda ir elgesys atitinka...lotuliukas.gif

O ką jai moteriśkei daryt, gi reikia anūko, taigi nesuguldžius nieko tikrai nebus, tai ir stengiasi, nes be anūko šakės.... gi matėt šiandien, kaip klanas reaguoja... gossip.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mockava: 25 kovo 2014 - 17:14
QUOTE(Mockava @ 2014 03 25, 16:12)
drinks_cheers.gif  man tai ji aplamai superinė šitam seriale, tokia tikra ragana, ir išvaizda ir elgesys  atitinka...lotuliukas.gif

Man jos vaidybos topas buvo, kai ji pas Yavuzą į namus buvo nuėjus ir įsirėmus pistoletą į liepė nuspausti gaiduką. Atrodė, kad ji tikrai tuoj nusprogs iš įsiučio.
Atsakyti