Įkraunama...
Įkraunama...

Meilė ir bausmė

QUOTE(Iete @ 2014 03 24, 15:29)
Merginos parasykit geltonai kaip bus su vaikuciu?
Suspaude sirdi, kad atidave negaliu...

Gerai viskas bus smile.gif
Atsakyti
Šis serialas darosi panašus į LA muilą. Atidavė vaiką. Dabar n serijų jo ieškos.
Atsakyti
Na va, bus Omeras smile.gif O ilgai jo ieškos? Parašykite geltonai...
Atsakyti
Atsiims ji tą vaikutį
Papildyta:
Kitoj serijoj jau
Atsakyti
gal kas parasysite, bet cia su laiminga pabaiga?
Atsakyti
tik rasykit i az, ne viesai 4u.gif
Atsakyti
Aciu, kad paraset apie leliuka 4u.gif Galvojau nakti nemiegosiu kokia graudi serijos pabaiga buvo unsure.gif
Atsakyti
O man patinka sitas "muilas", jis visiskai ne toks kaip LA. Cia net verkia tikroviskai, visi jausmai parodomi tikroviskai. Nesulyginama man turku ir kitu saliu melodramos. schmoll.gif
Labai sugraudino siandienines serijos vieta, kai atidavus berniuka gryzo namo... sad.gif
O pats filmavimas tai lygiai toks pat kaip 1001 nakti. Tai kruta kamera, tai kaip nenuvalytas kameros ekranas butu... biggrin.gif Labiau nepatiko 1001 nakti, dabar nelabai kreipiu demesi. smile.gif
Atsakyti
Nu bet kvaisu kvaisa!! doh.gif Vietoj jos motinos isproteciau. Negi Jasemin (29m) moteris visai nemasto, daro bile ka, apie pasekmes nemasto. Ai, permiegosiu, ai, atiduosiu vaika, o po to gailisi doh.gif Sunervino bjaurybe, kvaisa gun_rifle.gif

QUOTE(klikky @ 2014 03 24, 21:27)
Labai sugraudino siandienines serijos vieta, kai atidavus berniuka gryzo namo... sad.gif
O pats filmavimas tai lygiai toks pat kaip 1001 nakti. Tai kruta kamera, tai kaip nenuvalytas kameros ekranas butu... biggrin.gif Labiau nepatiko 1001 nakti, dabar nelabai kreipiu demesi. smile.gif

As ten tokiu dalyku nepastebejau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(vemvet @ 2014 03 24, 23:16)
Nu bet kvaisu kvaisa!! doh.gif Vietoj jos motinos isproteciau. Negi Jasemin (29m) moteris visai nemasto, daro bile ka, apie pasekmes nemasto. Ai, permiegosiu, ai, atiduosiu vaika, o po to gailisi doh.gif Sunervino bjaurybe, kvaisa gun_rifle.gif

drinks_cheers.gif kaip Secherezada nervuodavo su savo pirmyn atgal taip ir sita vepla kazkokia blink.gif
Atsakyti
Niekaip nesuprantu ar aš čia viena iš medžio iškritus ar kaip čia taip:D Mes lygtai diskutuojam apie serialą, kuris rodomas 15.00-17.00, kiek žinau, toks eterio laikas dažniausiai skiriamas SERIALAMS, muilo operoms, muilams-kaip pavadinsi, taip nepagadinsi smile.gif Tai ko Jus tikites?Bajavyku, komedijų, Csi kriminalistu?Jei taip, tai jie dažniausiai vėlyvuoju metu rodomi smile.gif Man juokinga, kai žiuri serialą ir tikisi, kad čia nebus nei meilių seilių, nei idealiu vyru, nei pamestu, veliau surastu vaiku, nei ašarų pakalnių....Kam žiūrėti, jei visiškas muilas...taigi paiimi ir nežiūri ir savęs nenervuoji ir i veplas neziuri g.gif rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Raimusiuxxx @ 2014 03 24, 22:40)
Niekaip nesuprantu ar aš čia viena iš medžio iškritus ar kaip čia taip:D Mes lygtai diskutuojam apie serialą, kuris rodomas 15.00-17.00, kiek žinau, toks eterio laikas dažniausiai skiriamas SERIALAMS, muilo operoms, muilams-kaip pavadinsi, taip nepagadinsi smile.gif Tai ko Jus tikites?Bajavyku, komedijų, Csi kriminalistu?Jei taip, tai jie dažniausiai vėlyvuoju metu rodomi smile.gif Man juokinga, kai žiuri serialą ir tikisi, kad čia nebus nei meilių seilių, nei idealiu vyru, nei pamestu, veliau surastu vaiku, nei ašarų pakalnių....Kam žiūrėti, jei visiškas muilas...taigi paiimi ir nežiūri ir savęs nenervuoji ir i veplas neziuri g.gif  rolleyes.gif

Aj, cia zinot, po atpildo taip... mirksiukas.gif po Toookio serialo, sitas gali ypatingai lekstas pasirodyt, bet pritarsiu, nepatinka- neziurek, o ne keliolika psl diskutuot apie tai, koks muilas... Nesutiksiu ir su nuomone, kad jis kaip Meksikieciu melodramos... Visai man turkiski serialai negaletu net but lyginami su jais... As tai manau, kad pacioje turkijoje, tai sis filmas ojojoj koks... Vien ziurint ir matant ju tradicijas, tai cia kiek intrigu (butent turku akimis) permiegojo su pirmu pasitaikiusiu, pagimde "pavainiki", atidave, surado, apgavo, melavo, istekejo, issiskyre... Cia musu protai prifarsiruoti tu "blogybiu" ir nieko nebestebina, bet manau tie senu paziuru turkai tai turbut net neuzmiega po tokiu seriju, musu vadinamu "muilu" blush2.gif is principo, kiekvienoje serijoje ten yra lauziamos pamatines turku tradicijos, isitikinimai, vertybes ir pan... Pasigilinus i seriala, tikrai neatrodo muilas (neziurint i tuos pagrindinius serialo faktus)... smile.gif bet cia kolkas tokia nuomone... Aisku po atpildo, sis ziurisi kiek kitaip, bet kazkaip ziurisi mirksiukas.gif (nors nemanau, kad busio tokia gerbeja, kaip atpildo blush2.gif )
Atsakyti