QUOTE(Raimusiuxxx @ 2014 03 24, 22:40)
Niekaip nesuprantu ar aš čia viena iš medžio iškritus ar kaip čia taip:D Mes lygtai diskutuojam apie serialą, kuris rodomas 15.00-17.00, kiek žinau, toks eterio laikas dažniausiai skiriamas SERIALAMS, muilo operoms, muilams-kaip pavadinsi, taip nepagadinsi

Tai ko Jus tikites?Bajavyku, komedijų, Csi kriminalistu?Jei taip, tai jie dažniausiai vėlyvuoju metu rodomi

Man juokinga, kai žiuri serialą ir tikisi, kad čia nebus nei meilių seilių, nei idealiu vyru, nei pamestu, veliau surastu vaiku, nei ašarų pakalnių....Kam žiūrėti, jei visiškas muilas...taigi paiimi ir nežiūri ir savęs nenervuoji ir i veplas neziuri
Aj, cia zinot, po atpildo taip...

po Toookio serialo, sitas gali ypatingai lekstas pasirodyt, bet pritarsiu, nepatinka- neziurek, o ne keliolika psl diskutuot apie tai, koks muilas... Nesutiksiu ir su nuomone, kad jis kaip Meksikieciu melodramos... Visai man turkiski serialai negaletu net but lyginami su jais... As tai manau, kad pacioje turkijoje, tai sis filmas ojojoj koks... Vien ziurint ir matant ju tradicijas, tai cia kiek intrigu (butent turku akimis) permiegojo su pirmu pasitaikiusiu, pagimde "pavainiki", atidave, surado, apgavo, melavo, istekejo, issiskyre... Cia musu protai prifarsiruoti tu "blogybiu" ir nieko nebestebina, bet manau tie senu paziuru turkai tai turbut net neuzmiega po tokiu seriju, musu vadinamu "muilu"

is principo, kiekvienoje serijoje ten yra lauziamos pamatines turku tradicijos, isitikinimai, vertybes ir pan... Pasigilinus i seriala, tikrai neatrodo muilas (neziurint i tuos pagrindinius serialo faktus)...

bet cia kolkas tokia nuomone... Aisku po atpildo, sis ziurisi kiek kitaip, bet kazkaip ziurisi

(nors nemanau, kad busio tokia gerbeja, kaip atpildo

)