Įkraunama...
Įkraunama...

Balandinukai - 2006

Kodėl čia tai niuru unsure.gif
Atsakyti
Užaugo gi visi.. Toks ramybės tarpas- jau į kelnes nebedaro, o rūkyt dar nepradėjo, nėr apie ką kalbėt biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos mamytes,
Ziuriu aprimot, nebendraujat beveik, o va mum uzejo noras pabendraut smile.gif
Kazkada labai senai.. kai balandinukai tik gime, buvom prisijunge, bet paskui dingom.. tai speju niekas musu neatsimena..
Mes gyvename Kaune, Balandinukas - Dovydas, gimes 6 d. smile.gif
Dabar jau ir sese turi.. smile.gif
Atsakyti
Labas rytas

Nesimiega.... biggrin.gif Tikrinu skyreli 4u.gif
Atsakyti
tikrai, vaikai išaugo... bet...

gal jau balandinukai kokių mergaičių/ berniukų turi? Kokius būrelius lankot? KUo užsiima balandinukai? ir dar - ar tiki Kalėdų seneliu? g.gif


aš tai dar ilgai pasaką kursiu smile.gif man labai gražu, kad ir Kalėdų seneliu ir pelyte, ir nykštukai, pas mus dar vaikšto... ir visai nesvarbu, kad gyd teigia, kad jau paauglystė prasideda... man dar norisi vaikystės smile.gif
Atsakyti
Pasirodo čia ir veiksmas vyksta biggrin.gif hello, chebra wub.gif

Samiene, o kodėl nepasisveikinai prie mokyklos? Nes aš nemačiau smile.gif

Aha, tiesa, kas čia turės trečią balandinuką? O gal jau turi?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ram164: 07 lapkričio 2014 - 19:08
Sveiki balandinukai,

kreipiuosi su tokiu klausimu, ypač į berniukų mamas.
man toks jausmas, kad mūsų vaikai mokykloje daugiau nieko neveikia per pertraukas, tik mušasi. Esu gavusi jau kelias žinutes per tamo (ir ne šiaip asmeniškas o su kopija visai klasei) dėl to, kad mano vaikas užgavo tą ar aną, nors kiek girdžiu iš jo paties tai pats irgi gauna, dabar jau net galvoju, gal blogai darau, kad nepranešu tėvams apie tai kas ir kada mano vaiką mušė.

ir svarbiausia tos "supermamytės", kurios rašė, dievagojasi, kad jų vaikas tai jau nieko nedarė, vos ne sėdėjo kažkur kampe ir "nepažįsta tų draugų", nors maniškio versija kitokia.

mane neramina du klausimai.

1. ar jis čia toks mušeika ir kuo toliau tuo bus blogiau.
2. ką mokytojos veikia, kad nemato? koridoriuje yra budinti, bet klasėje pertaukos metu, kaip suprantu, balaganas. Kalbėjau su mokytoja, tai jos akimis "kad tik tiek tebūtų..." na bet man tai nenormalu.

kaip pas jus mokyklose reikalai šiuo klausimu? čia gal berniukų mamoms labiau adresuojama.
Atsakyti
Marčius sako, kad kartais mušasi bernai, mokytoja stato prie lentos ir pasiaiškint liepia. Jis pas mane toks psich odinočka, dažniau skundžiasi, kad laksto per pertraukas visi ir ir rėkia - jam galvą nuo triukšmo skauda ir trugdo ramiai per pertraukas sėdėt. Bet, manau, normalu gi kad bėga, rėkia ir stumdosi smile.gif
Atsakyti
Sveikos

RAM - kita karta BUTINAI sveikinsiuos biggrin.gif

DZIAUGSMELI - neturiu tokiu bedu, bet manau normalu, kad musasi vaikai, stumdosi ir t.t. Na, svarbiausia, kad be rimtu traumu visa tai butu.
Na, as ir galeciau skustis,kad Liepos drauge tai pasake, tai padare, tai pastume ir t.t Liepa visokiu idomybiu pripasakoja. biggrin.gif Idomi ta jos viena is draugiu - tokia "berniukiska" biggrin.gif
Ir tevu poziuris idomus - negi dabar visi vaikai vienodi, vaiksto rateliu uz rankyciu ir ne krust? O teisingai ir sakai - ka mokytojai, budintys?
Atsakyti
na aš dabar pradėjau suprasti, kad jie daugiausia grumiasi, kai mokytojos nėra ir tai vyksta klasėje. O budinti mokytoja tai koridoriuje.

o dėl traumų tai mano vaikas buvo pastumtas į sieną vieną kartą taip, kad susimušė dantis ir bėgo kraujas. ta proga ištraukėm pieninį dantį, nes vyras vežė į Žalgirį. bet jeigu tai būtų buvę nuolatiniai..? dabar galviju, kad per tyliai šitas reikalas praėjo. niekam nesiskundėm.
Atsakyti
QUOTE(džiaugsmelis @ 2014 11 27, 09:00)
na aš dabar pradėjau suprasti, kad jie daugiausia grumiasi, kai mokytojos nėra ir tai vyksta klasėje. O budinti mokytoja  tai koridoriuje.

o dėl traumų tai mano vaikas buvo pastumtas į sieną vieną kartą taip, kad susimušė dantis ir bėgo kraujas. ta proga ištraukėm pieninį dantį, nes vyras vežė į Žalgirį. bet jeigu tai būtų buvę nuolatiniai..? dabar galviju, kad per tyliai šitas reikalas praėjo. niekam nesiskundėm.

Reikia atskirti du dalykus: viena, kai tik pasistumdo ir visai kas kita, kai rimtai mosikuojasi kumščiais su pasėkmėmis. Mini grumtynės gali pasitaikyti, bet ne kiekvieną dieną schmoll.gif Na, ėjo, neišsiteko, pasistumdė, pasijuokė, visiems linksma rolleyes.gif Rimtesnė situacija: kaip samoningai mušamasi, siekiant kitam sukelti skausmą unsure.gif Aš šį klausimą kelčiau klasės susirinkime, kalbėčiau su mokytoja, kviesčiausi soc. pedagogę cool.gif Jei ir toliau vyktų rimtos grumtynės, kreipčiausi į direktorių dėl situacijos nevaldymo.

Mokytojos požiūris - eikit velniop nuo mano galvos doh.gif Nekyla minčių keisti mokytojos cool.gif
Atsakyti
berniukai... ax.gif

maniškis iš tų, kur nenusileis, todėl bėdelės labai pažįstamos doh.gif

aš gavusi tokį laišką, pirmiausia nueičiau pas mokytoją. Ji turi laikytis mokytojo etikos ir jums asmeniškai sakyti, o ne visai klasei. Paprašyk laiko pokalbiui su mokytoja ir vaiku. O jo metu, aptarkite, kad nekorektiška apie asmenines problemas kalbėti su visais ir kad jums tai nepatinka. Apie bendras bėdas - bendrai turi rašyti, apie asmenines, asmeniškai smile.gif

Atsakyti