Įkraunama...
Įkraunama...

Kur pažvelgsi,ten-POMIDORAI

QUOTE(Ex @ 2014 03 26, 16:59)
Tai koks čia grūdinimas tik tada kai saulė - išlepę mamyčiukai.. irnesakyk.gif
Va tada, kai daigai ryte šypsodamiesi stypso prie +5, po to dieną kaista prie +30, vakare vėl prie kokių +7, tada tai grūdinimas.. smile.gif

Vėl jin toliau su savo +30 varo ir nors tu ką doh.gif Nu nėr pas mumis tiek,nėr .Ryte prie +4 pastypsos,per dieną prie+10 pakiurksos,vakare prie +5 pasmurgsos, nu ir apsisnarglios ar geriausiu atveju taip ir stypsos surukę susisukę.Nebent tiesiog dirvon pasėti-tiems tai dzin.Bet pas mani dar tie nedygsta schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Ex @ 2014 03 26, 15:59)
Tai koks čia grūdinimas tik tada kai saulė - išlepę mamyčiukai.. irnesakyk.gif
Va tada, kai daigai ryte šypsodamiesi stypso prie +5, po to dieną kaista prie +30, vakare vėl prie kokių +7, tada tai grūdinimas.. smile.gif

tai kad pas mane ryte +5-+6 ,tipo kai karšta iš idėjos turėtų būti,yra+8,na o vakare panašu į ryto temperatūrą,čia ko gero jau ekstrymas būtų,visi būtų mėlynųjų veislės totaliai hihihi.gif mastau.gif
Atsakyti
QUOTE(adija5 @ 2014 03 26, 16:03)
O kam ten ką kalt ir kokios  pagalbos reikia  g.gif ?Taigi,parodo nuotraukas ir matosi,kad ten nieko nereikia,viskas ohoho kaip puikiai dera  thumbup.gif .

Nelabai daugiau buvo  schmoll.gif Sniego ir šalčio tai tikrai daugiau buvo...

smile.gif

tai va kai lauke salcio daugiau, tai daugiabutis labiau radiatorius pasildo smile.gif isdygt silciau jiems. Ir langu praviru nelaikom, kai uz lango speigas smile.gif
ai nu sakykim griuuuuudinasi jie nuo mazumes ax.gif

nu ok, parodysiu ekstremalus blush2.gif blush2.gif blush2.gif pafotkinau su telefonu, tai ir kokybes nerasta . palange vakarine

02 - 20 seti

user posted image

03- 08 seti

user posted image

ir atsetieji 03 13 turbut . Kampe kmicikas, naujagimis siandieninis, salia raudona citrina su naujagimiu

user posted image
Atsakyti
QUOTE(adija5 @ 2014 03 26, 17:19)
Vėl jin toliau su savo +30 varo ir nors tu ką  doh.gif Nu nėr pas mumis tiek,nėr .Ryte prie +4 pastypsos,per dieną prie+10 pakiurksos,vakare prie +5 pasmurgsos, nu ir apsisnarglios

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Nu tai grūdinkit prie tų +4, +8. Ne visada ir pas mane Afrika. Kiek laipsnių yra, tiek gana. Svarbu, kad pliusas šiltnamyje būtų smile.gif
Užvakar naktį pas mus žirnio dydžio ledais lijo, pusę dienos kieme tuose "žirniuose" braidžiau, niekaip neištirpo, šalta buvo, bet pomidorus vistiek nuo pat ryto į šiltnamį ištempiau. Ir nieko - nesusnargliavo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(adija5 @ 2014 03 26, 16:19)
Ryte prie +4 pastypsos,per dieną prie+10 pakiurksos,vakare prie +5 pasmurgsos, nu ir apsisnarglios ar geriausiu atveju taip ir stypsos surukę susisukę.Nebent tiesiog dirvon pasėti-tiems tai dzin.

Sveikos Pomidoriukės 4u.gif Šiek tiek įsiterpsiu su savo info. Esu skaičiusi, kad pomidorai žemesnėje temperatūroje nei prie +10 C sustoja augti, sutrinka medžiagų įsisavinimas. Tad gal neverta prie žemesnės temperatūros jų ilgesnį laiką laikyti. Nors jūs čia žinovės. Ir dar, prisiminus linksmus ankstesnius post'us: dygdamos sėklos išskiria medžiagas, kurios skatina ir kitų (ta prasme, šalia esančių) sėklų daigumą.
Atsakyti
QUOTE(adija5 @ 2014 03 26, 15:12)
Aš tai nesikuklinsiu,priminsiu pati . Manęs gali nesirašyt  biggrin.gif

O,kur jie dėsis,užaugs ir net neatskirsi nuo tų pirmūnų .Negi mesi dabar kiekvieną,kuris per kelias dienas galvos neiškišo g.gif

drinks_cheers.gif

Man tie ilgo mąstymo, tai kaip neišnešioti kūdikiai - maži, šviesūs, liaunučiai rolleyes.gif
buvo keli paprikos daigai tokie, tai visi auga ir žaliuoja, o tie lėtapėdžiai ir auga kuproti, susirietę, kaip per prievartą auginami smile.gif
Atsakyti
ale kaip laukiami, o vis nelenda ir nelenda unsure.gif
Dar fejerverkus ant beveik satu radiatoriu sildau sildau ir tris kart per diena ieskau kilputes, nu ir neissauna nors tu ka ... Vieninteliai per du kartus seti nei karto neissove unsure.gif NESUDBA reiskias verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(---- @ 2014 03 26, 16:50)
Ir dar, prisiminus linksmus ankstesnius post'us: dygdamos sėklos išskiria medžiagas, kurios skatina ir kitų (ta prasme, šalia esančių) sėklų daigumą.

Hmm, o kurioj vietoj juokas? Rimtai rašau/-iau g.gif
Atsakyti
paspalvinsiu zydrai smile.gif)))
Man iki 30 siandien dar toli buvo smile.gif 18 buvo su sildytuvu, grizus is darbo isjungiau, tai patapo 15...bet tikrai per akis...sunesiau ir savo maziukus i siltnami, nes namuose jau lapais lietesi viens prie kito. Nakciai pajungsiu sildytuva, o jau rytoj diena turetu but taskentas smile.gif...reiketu tik nepamirsti siandein vyra paprasyti sudeti orlaidziu pakelejus (dar pora vakar isigyjau, nebereikes rankom daugiau kilnoti ax.gif)
[attachmentid=231691]
Atsakyti
QUOTE(Gaudvilė @ 2014 03 26, 17:07)
Hmm, o kurioj vietoj juokas? Rimtai rašau/-iau  g.gif

aš ir rimtai rašau, nes kiek pamenu, tai moksliškai patvirtinta. Jei jūs tai buvot parašę, tuomet praleidau, nes tema taip greit pildosi, o aš ne Leninas ir greit skaityt nemoku smile.gif. Parašiau, kad "linksmus post'us" dėl to, kad buvo ir linksmų, ir šiek tiek ironiškų, ir rimtų. Pasirinkau neutraliausią žodį. Jei ką įžeidžiau, tad laaaabai persiprašau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(zikas1970 @ 2014 03 26, 13:20)
Reiskia atmintis neapgavo, puzatu pridygo virs plano, tai reikes mazinti ir bandyti 100 pudov i kompanija. Ir as tada meginsiu ieskoti skirtumu  4u.gif

Kaip gaila, kad PANEVĖŽYJE, vieną daigą mielai priglausčiau.. doh.gif Ir jau kažkas rašė,kad tai viena ir ta pati veislė..
O nuo Lusasitos vaizdinės medžiagos širdis apsąla..ir vaizdeliai oho, ir labai informatyvu..ačiū.. wub.gif
TANY tai pritrenkia, dar pomidorinę kardiogramą įdėjo.. thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Maniškiai keli ankstyvi auga( Sibirskij RANNIJ - labai įtariu, kad visgi tai Sibirskij skorospelyj..)paskraidinti nuo lentynos vegetuoja, nepalyginti su normaliais.O pagrindinė sėja vis atsideda.. verysad.gif šiltnamis nešildomas plėvelinis.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo nijole0619: 26 kovo 2014 - 17:38
QUOTE(ptashka @ 2014 03 26, 13:43)
Rytoj lyg ir tokia grazia diena pranasauju, o ryte istist bijau nespet  g.gif Gal surizikuot ir palikti per nakti siltnamyje pridengus plevele? Nesumastau. Su musu sinoptikais tai baisu rizikuoti.

Mano pomidoriukai penkias paras jau gyvena šiltnamyje diena ir nakti, tik nakčiai pridengiu dviem sluoksniais agro plėvele, ir sakyčiau patenkinti jie, tokie gražučiai, tik nuo rydienos reiks jau į namus nakčiai parsinešti, nes naktimis minusą žada.
Atsakyti