Įkraunama...
Įkraunama...

Kur pažvelgsi,ten-POMIDORAI

Jeigu buc turejus su savim akinius ar lupa, tikrai nebuc pirkus to Baikalo, isivaizdavau visai kakita. bet saukstai popietu, gerai dar kad maza buteliuka paemiau o galiojimas jo TIK 12 men.
Taip , manau kad truksta jiems kazko, nes ras substratas s-as ir dvoke ir virsus pabala jei tik nesupureni, cia gal ne pelesis o perrugstus. Seasoliu as laisciau 1 karta kai ispikiavau, tai gal Humiverdu palaistyt, bet jis per ziema balkone buvo, gal jau nebetinkamas g.gif
Atsakyti
QUOTE(GONZIKAS117 @ 2014 03 26, 18:36)
as irgi i ji issodinau doh.gif labai nepatiko man jo kvapas g.gif  schmoll.gif

Sodo centras - Senukų užsakymu Rėkyva gamina. O Rėkyvos psl parašyta taip: Substratuose yra subalansuotas trąšų ir mikroelementų kiekis. Durpių substrate geriau nei paprastame dirvožemyje laikosi drėgmė, gėlės, augalai, daržovės ilgiau neišdžiūsta. Substratas nereikalauja papildomo paruošimo, prieš naudojimą jį būtina tik sudrėkinti ir gerai išvėdinti.

Šiaip kvapą tik praplėšus maišus visi substratai turi. Gal be jo dar ko nors įmaišei?
Atsakyti
QUOTE(Ex @ 2014 03 26, 13:52)
Šįryt šiltnamyje buvo +8, šiuo metu +22. Daigai auga gražiai ir tikrai nelepūs.

Manau ne ką mažesnės kamikadzės tos, kurios daigus augina vos ne po sijonu, neduokdie kuriam lepūnėliui pūstels vėjelis..

O pas mane šiandien buvo tiek kiek lauke panašiai, maksimumas buvo 8 laipsniai pavakary verysad.gif Nebuvo jokios saulytės, tik drėgmė didžiulė. Nu ir nenešiau- pabuvau kamikadzė. ax.gif
Papildyta:
QUOTE(adija5 @ 2014 03 26, 12:50)
Špygą saulė kelinta diena rodo,o ne spindulius.Jau man pačiai labiau tos saulės reik,nei pomidorams  unsure.gif

Ir pas mane jokia saulė neišlindo schmoll.gif Pačiai šalta jau kelinta diena doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Gaudvilė @ 2014 03 26, 20:01)
Sodo centras - Senukų užsakymu Rėkyva gamina. O Rėkyvos psl parašyta taip: Substratuose yra subalansuotas trąšų ir mikroelementų kiekis. Durpių substrate geriau nei paprastame dirvožemyje laikosi drėgmė, gėlės, augalai, daržovės ilgiau neišdžiūsta. Substratas nereikalauja papildomo paruošimo, prieš naudojimą jį būtina tik sudrėkinti ir gerai išvėdinti.

Šiaip kvapą tik praplėšus maišus visi substratai turi. Gal be jo dar ko nors įmaišei?

kad ne-tik kiausinio lukstu milteliu ax.gif ir aktyvatorium paliejau ax.gif man nepatiko,kad praplesus paka ,radau daug pelesio plemu.juos nuemiau,bet kvapas liko verysad.gif
Atsakyti
nu nežinau kuo jūs ten prasikaltot, kad saulytė vis apeina g.gif Pas mus vos ne visą dieną saulė plieskė.
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2014 03 26, 19:20)
nu nežinau kuo jūs ten prasikaltot, kad saulytė vis apeina  g.gif  Pas mus vos ne visą dieną saulė plieskė.

drinks_cheers.gif
Šiltnamyje DABAR +15 smile.gif
Atsakyti
QUOTE(jolituxxx @ 2014 03 26, 20:14)

Ir pas mane jokia saulė neišlindo  schmoll.gif Pačiai šalta jau kelinta diena  doh.gif

Nebuvo saulės ir pas mus schmoll.gif , tik lyt nustojo vakarop 4u.gif Barometras rodo giedrą rytdienai, tai dičkius išnešiau į šiltnamį dabar 4u.gif
Atsakyti
[quote=saintlina,2014 03 26, 19:43]
gal maisto medžiagų pradėjo trūkt?
Baikalą ir aš kažkada pirkau biggrin.gif Bet kol kas tik su Seasol'iu paliejau. Stovi tas Baikalas kaime, laukia, kada aš čia sugalvosiu juo užsiimt - ilga pasaka ten su juo, kai pasiskaičiau. Būč žinojus, tikrai būč nepirkus.. Galvojau, praskiesiu ir - vualia, purkšiu, laistau, pomidorai stebuklingai apkimba penkiakilograminėm kekėm, ligos suvisam palieka šiltnamius bigsmile.gif A nifiga, pasirodo.. Vien instrukciją internetinę perskaityt dienos reik, nekalbant apie kokį tai tirpalo maitinimą ir t.t.

4u.gif

Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2014 03 26, 19:20)
nu nežinau kuo jūs ten prasikaltot, kad saulytė vis apeina  g.gif  Pas mus vos ne visą dieną saulė plieskė.

Bene reikės eit į bažnyčią, kad nuodėmes išpirkt ir saulė išlystų g.gif Nu tai va užtat ir šilo šiltnamiai iki 30 šilumos, o jau buvau pradėjus galvot kas ten per mandri šiltnamiai, kad nuo apsiniaukusio oro šyla doh.gif
Atsakyti
QUOTE(jolituxxx @ 2014 03 26, 20:04)
Bene reikės eit į bažnyčią, kad nuodėmes išpirkt ir saulė išlystų  g.gif Nu tai va užtat ir šilo šiltnamiai iki 30 šilumos, o jau buvau pradėjus galvot kas ten per mandri šiltnamiai, kad nuo apsiniaukusio oro šyla  doh.gif

neergyvenk jolituxxx rytoj jau ir pas mus sves saulute wink.gif
Atsakyti
QUOTE(tany @ 2014 03 26, 20:17)
neergyvenk jolituxxx rytoj jau ir  pas mus sves saulute wink.gif

Oi kaip laukiu rytojaus drinks_cheers.gif Ale va apsisnarglėjome vėl mes su mergiote tos saulės belaukdamos tai neaišku ar nebus taip, kad lovoje teks praleist doh.gif
Papildyta:
QUOTE(Marmaledas @ 2014 03 26, 14:04)
dar paskaitinėjau apie magnus, platus ir celsus- kuo jie tokie ypatingi, kad skirti profesionalams? ar paprasti mirtingieji augina juos?visai gundantys vaizdai

Celzus šiemet pirmą kartą auginsiu. Pažiūrėsiu ar jie ten stebuklingi ar nelabai ax.gif
Atsakyti
vat man klausimas- kuo skiriasi veislės profams ir mėgėjams?
Atsakyti