QUOTE(vaizduote @ 2014 03 24, 17:57)
tai as ta proga eisiu ir sukuosena pasikeisiu - jau nusiziurejau
va tokia

Galima į kompaniją?
QUOTE(zikas1970 @ 2014 03 24, 18:47)
Uzderejo, viskas tvarkoj, tik va supude ji tuos zalius beveik visus

O melynus nuraske, kai tik pamelynavo, neprinokusius, tai symet vel seklu nuveziau, bet sykart visus raudonus ir geltonus, egzotikos nebedaviau

Tai mano padrūška juoduosius bandė nokinti iki juodos spalvos, ale kaip murzina vyšninė taip murzina

O žalių kai padarė salotas vyrui, tai tas žmogus vos neapsiverkė, kad žmona iš jo tyčiojasi, šeria kaip kiaulę
QUOTE(---- @ 2014 03 24, 19:09)
Žiemą nutariat kuri kokią veislę auginsit, kiek kokių norėsit ir ramu. Vieną rūšį sudaigint ir augint lengviau nei šimtą.
Vat ir aš svajoju kada saujom pomidorų pasisėti ir, kad visai dzin kas išaugs. Jokio galvos sukimo, papildomo vargo. Ach... Jau kitiems metams vėl kokie 30 naujų rūšių laukia.
Papildyta:
QUOTE(L.K. @ 2014 03 24, 22:16)
Būtų įdomu sužinoti, kaip daigus augina tie, kas iš to duoną valgo, ypač rimtuose šiltnamiuose, tegu ir be skiepijimo. Ten, įsivaizduoju, procesas privestas iki tobulybės. Gal pasirodytų, kad yra faktorių, kurie tankiai sėjant duoda kažką naudingo.
Bent jau vienas pažįstamas, dirbęs olandijos pomidorų šiltnamyje, pasakojo, kad ten atveža pomidorų sėklas įvairiuose chemikaluose išdaigintas, tada kiša jas į stiklo vatą ir čiut ūgtelėjusius prijungia prie dviejų lašelinių: pro vieną vanduo teka, pro kitą - chemija.
Va, merginos, papasakosiu kaip moldavai pomidorus augina.

Iki šiol su mama juokiamės. Tipo, atvaro į sodą ir pasisėja kaip kokių žirnių.

Nei auginti daigelius, nei vargti. Atvarei, praretinai jeigu per tanku ir vsio.

Kad pas mus taip.