Įkraunama...
Įkraunama...

Jungtinės Amerikos Valstijos

QUOTE(rudenssniegas @ 2014 08 01, 14:48)
doh.gif  Tai dabar jau ir uz ESTA reikia moketi  doh.gif ?Pries 3 metus kai pildziau- nereikejo  cool.gif

tas mokestis imamas nuo 2010 rudens.

Papildyta:
QUOTE(maltakava @ 2014 08 01, 16:07)
Aciu uz atsakymus.Rytoj jau skrydis,paziuresim kaip cia bus del tu svorio,nes kad virsyt,tai tikrai jis man kazkiek virsys.
Gera mintis,daug maz is anksto pasiruosti ka issimti,jei vistik reikes pamazinti bagaza.

geros keliones!
Atsakyti
[quote=MichGirl,2014 08 02, 02:08]
tas mokestis imamas nuo 2010 rudens.

Taip, paziurejau mano buvo pildyta 2010 kovo men. Greitai kazkaip bega laikas.......
Atsakyti
As jau Lietivelej. wub.gif Turejau 4 lagaminus ir visuose buvo virsvorio,bet aisku ne per daug.Bet viskas praejo sklandziai,niekas prie nieko neprisikabino.Dar bijojau,kad Lietuvoj muitine nepatikrintu,nes turejom per daug alhogolio,kvepalu ir itariu kavos.Bet niekas nieko netikrino.Zodziu pasiseke.Aciu mergin 4u.gif om kurios dalinuosi informacija. Nes tikrai padejo.
Atsakyti
Pasidalinkite, kas važiuojate su ESTA. Ar lengvai praleidžia, ar vistik rimti patikrinimai vyksta?
Atsakyti
Tiesa sakant buna visaip. Manes, kai atskridau i Bostona klause koks keliones tikslas, kiek laiko busiu, ka planuoju aplankyt, at turiu atgalinius bilietus ir ar ju data keiciama? Skridau gan ilgam beveik septyniom savaitem, bet pass spauda uzdejo 3 men. Buvau savaitei isvaziavus i Kanada automobiliu, tai griztant atgal paturejau streso, nes pasieme mano pasa, padave gal 3 formas pildyt ir neleido telefonu naudotis, o as nei adreso, nei telefono neatsiminiau is streso. Kai jau viska supildziau kiek prisiminiau, pamate spauda uzdeta Bostono oro uoste suplese lapus, kuriuos pildziau ir palinkejo geros keliones. Panasiai buvo ir Orlando oro uoste, tik jau nieko nepildziau, pasakiau, kad paieskotu spauda pase, kai tik pamate iskart praleido.
Pernai Bostone tetuko tik paklause keliones tikslo ir kur gyvens. Planas buvo sveciuotis 5 savaites, spauda uzdejo 45 dienom.

QUOTE(Limcamca @ 2014 08 09, 13:04)
Pasidalinkite, kas važiuojate su ESTA. Ar lengvai praleidžia, ar vistik rimti patikrinimai vyksta?

Atsakyti
Sveiki,

uz poros menesiu skrendam su vaikais savaitei i Niujorka, gal turite ideju ka tiesiog butina pamatyti, bet to nerasi kelioniu knygose? Ir ar verta eiti i Bronx zoologijos muzieju? Mano vaikai 10 ir 12 metu. Buciau labai dekinga uz patarimus wub.gif .
Atsakyti
QUOTE(Blusiukė @ 2014 08 10, 03:31)

Ačiū, kad pasidalinote.

QUOTE(Levandų laukas @ 2014 08 13, 15:59)
Sveiki,

uz poros menesiu skrendam su vaikais savaitei i Niujorka, gal turite ideju ka tiesiog butina pamatyti, bet to nerasi kelioniu knygose? Ir ar verta eiti i Bronx zoologijos muzieju? Mano vaikai 10 ir 12 metu. Buciau labai dekinga uz patarimus wub.gif .

Aš visas savo keliones planuoju remiantis tripadvisor 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Limcamca @ 2014 08 13, 15:01)
Aš visas savo keliones planuoju remiantis tripadvisor  4u.gif

As taip pat, bet tik dalinai ax.gif Pvz: savam mieste galeciau parodyti vietas, kuriu tripadvisor nera, bet vietiniai jas dievina. Mes turime tik savaite, deja, o norisi pamatyti kuo daugiau, nes i Niujorka artimiausiu laiku negrisime, tad kelione turiu suplanuoti praktiskai valandu tikslumu cool.gif .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Levandų laukas: 13 rugpjūčio 2014 - 16:03
Sveiki, rugsejo gale teks dvi dienas pasisveciuoti New Yorke, gal is ten gyvenanciu, ar jau buvusiu galima butu sulaukti kazkokiu komentaru, kaip pigiau busta gaut? Hosteliuose vienam kambari su kitais zmonem nesinoretu gyvent, o pamatytos NY hotel kainos biski nustebino biggrin.gif , aciu is anksto uz bet kokius patarimus smile.gif
Atsakyti
Kiek mokėjote už ESTA ?
kažkaip daugoka pasirodė, pildant www.esta.lt paprašė 79 USD.
Lyg ir apie mažesnes sumas buvo kalbėta
Atsakyti
QUOTE(Garmina @ 2014 08 26, 13:53)
Kiek mokėjote už ESTA ?
kažkaip daugoka pasirodė, pildant www.esta.lt paprašė 79 USD.
Lyg ir apie mažesnes sumas buvo kalbėta

na va, gerasi, kad nesumokėjau
per https://esta.cbp.dhs.../esta/esta.html 14 USD

nesupratau, kas ten per puslapis
Atsakyti
QUOTE(waxas @ 2014 08 24, 20:54)
Sveiki, rugsejo gale teks dvi dienas pasisveciuoti New Yorke, gal is ten gyvenanciu, ar jau buvusiu galima butu sulaukti kazkokiu komentaru, kaip pigiau busta gaut? Hosteliuose vienam kambari su kitais zmonem nesinoretu gyvent, o pamatytos NY hotel kainos biski nustebino biggrin.gif , aciu is anksto uz bet kokius patarimus smile.gif

Laba.
Nakvojom 3 naktis siame viesbutyje http://www.tripadvis...rk.html#REVIEWS
Gera vieta, geras susisiekimas.
Atsakyti