Įkraunama...
Įkraunama...

Planuojančių svočiauti nameliai, Dalinamės mintimi

QUOTE(Monikiuxas @ 2014 04 03, 13:01)
Istikro smieliuko dazymas labai teplus reikalas ir uzima laiko. Jei turit galimybe, pirkit. Ir spalvytes manau bus tikrai labai grazios. O ne to, kad kaip as-daziau ir galvojau, kas cia gausis? Katik nebutu blankus arba isvis kokios ryzos spalvos  blink.gif  O juoko buvo, kai vyrui teko aiskintis kodel smeli kisu i orkaite, o pyragu niekada  blush2.gif  lotuliukas.gif

Oj tikrai senukuose maciau graziu spalvu, cia tas dazymas, tam kas negali rasti dazyto smelio parduotuvese. Na dar tu pasakai kad cia bereikalingas darbas tas dazymas, tai wsio perku smeli drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Papildyta:
QUOTE(Monikiuxas @ 2014 04 03, 13:04)

Net neisivaizduoju. Kazi ar puosnias, juk jau to laiko kaip ir nebera. Niekaip neprisedam skype abi kartu, negalim susikalbet iki galo  smile.gif

Tai ziurek, dar mamos vestuvese pirsliausi mirksiukas.gif

MERGINOS GAL NE I TEMA O SIAIP PASIJUOKTI, TIK SKAITOM IKI GALO mirksiukas.gif

Vyras kreipėsi į Dievą: " Dieve, padaryk taip, kad mes su žmona pasikeistume vietomis, ji sėdi namuose ir nieko nedaro, noriu į jos vietą."
Dievas įvykdė jo prašymą. Kitą rytą atsibunda vyras žmonos kailyje: šoktelėjo iš lovos, greitai pusryčius pagamino, vyresnėlį į mokyklą suruošė, jaunėlį į darželį nuvedė, vėliau į parduotuvę, produktus nusipirko, vėliau pietus išvirė, tik norėjo pailsėti, reikia vyresnėlį iš mokyklos paimti, jaunėlį iš darželio, pasiėmė abu vaikus, dabar pamokas padėjo ruošti, čia vėl vakarienę gaminti, pavalgė visi, indus išplovė, viską sutvarkė, vaikus išmaudė, tik atsigulė pailsėti, čia žmona jam sako: " O kas vyro pareigas atliks...?"
Praėjo mėnuo. Vyras meldžiasi Dievui: "Dieve, grąžink viskas kaip buvo, aš taip toliau negaliu..."
Dievas atsako: " Per vėlu, tu nėščias." lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti

Merginos, o man vyras sake pirkti jau nudazyta smeli smelio ceremonijai,sake kiek cia ir sutaupysi, geriau ka nors kito tikrai verto pati darik g.gif
[/quote]

šiandien buvau senukuose, tam skyriuje kur viskas sodui ar pan, tai ten visokio smėliuko pylna, tuoj ikelsiu fotkes, maišelio kaina 3,99

Papildyta:
QUOTE(Misis Vomband @ 2014 04 03, 13:07)
Oj tikrai senukuose maciau graziu spalvu, cia tas dazymas, tam kas negali rasti dazyto smelio parduotuvese. Na dar tu pasakai kad cia bereikalingas darbas tas dazymas, tai wsio perku smeli drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif
Papildyta:

Tai ziurek, dar mamos vestuvese pirsliausi mirksiukas.gif

MERGINOS GAL NE I TEMA O SIAIP PASIJUOKTI, TIK SKAITOM IKI GALO mirksiukas.gif

Vyras kreipėsi į Dievą: " Dieve, padaryk taip, kad mes su žmona pasikeistume vietomis, ji sėdi namuose ir nieko nedaro, noriu į jos vietą."
Dievas įvykdė jo prašymą. Kitą rytą atsibunda vyras žmonos kailyje: šoktelėjo iš lovos, greitai pusryčius pagamino, vyresnėlį į mokyklą suruošė, jaunėlį į darželį nuvedė, vėliau į parduotuvę, produktus nusipirko, vėliau pietus išvirė, tik norėjo pailsėti, reikia vyresnėlį iš mokyklos paimti, jaunėlį iš darželio, pasiėmė abu vaikus, dabar pamokas padėjo ruošti, čia vėl vakarienę gaminti, pavalgė visi, indus išplovė, viską sutvarkė, vaikus išmaudė, tik atsigulė pailsėti, čia žmona jam sako: " O kas vyro pareigas atliks...?"
Praėjo mėnuo. Vyras meldžiasi Dievui: "Dieve, grąžink viskas kaip buvo, aš taip toliau negaliu..."
Dievas atsako: " Per vėlu, tu nėščias." lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

thumbup.gif thumbup.gif ot prajuokinai thumbup.gif
Papildyta:
user posted image
Nu va, perdariau smėlio ceremonija biggrin.gif g.gif toki smėliuka pirkau senukuose smile.gif

Atsakyti
inevas, na super thumbup.gif , as irgi uzmaciau senukuose ta spalvota smeli, tai ten ir pirksiu, spalvu pasirinkimas tikrai geras thumbup.gif
Atsakyti
zvilgsne, vienoj vietoj radau spalvu reiksmes spalvotai smelio ceremonijai bet ju labai mazai verysad.gif

Mėlyna - ištikimybės simbolis. Skatina norų įkvėpimą ir įgyvendinimą.
Žalia - vilties simbolis; Tai šviežia, natūrali spalva simbolizuojanti gyvybę ir harmoniją.
Geltona - saulės ir džiaugsmo simbolis. Geltona - kūrybos spalva.Optimizmo, laisvės ir raginimo imtis veiksmų, spalva.

Raudona - gyvenimo energijos spalva. skatinti ir stimuliuojanti spalva. Raudona tai gyvenimo spalva.
Atsakyti
Ką tik mane pasiekė mano pirmas pirkinys - smėliukas iš Dovisos. Valio! smile.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Arti654 @ 2014 04 03, 13:58)
Ką tik mane pasiekė mano pirmas pirkinys - smėliukas iš Dovisos. Valio! smile.gif lotuliukas.gif

Sveikiname, davaj rodik koki pirkai mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Arti654 @ 2014 04 03, 11:55)
Lemona, labai gera mintis adaptuoti medį jauniesiems į traukinuką. Gal gali įmest pažiūrėt, kaip atrodo. Man traukinukas ne į temą, bet gal ką kita  sugalvosiu pažiūrėjus  smile.gif

Aš worde dariau..

Į pirmo vagono langelį įdėjau jaunųjų foto, ant kiekvieno vagono paračiau
1. vardas ir vardas, 2. pavardė, 3. vetuvių data.
Ir prie kamino didesnę širdelę jauniesiem, po to mažesnės svečiam. Kad tilptų atspaudas ir vardas.
Širdeles gal klijuosiu iškirpus per centrą (kraštai laisvai bus). O gal ir ant drobės spausdinsiu viską.. g.gif

QUOTE(Monikiuxas @ 2014 04 03, 12:04)
O juoko buvo, kai vyrui teko aiskintis kodel smeli kisu i orkaite, o pyragu niekada  blush2.gif  lotuliukas.gif

lotuliukas.gif

Labai fainos smėlio spalvos bigsmile.gif Tokios ryškios, super thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lemona`: 03 balandžio 2014 - 13:10
QUOTE(Misis Vomband @ 2014 04 03, 12:59)
Sveikiname, davaj rodik koki pirkai mirksiukas.gif

Va prikau iš čia

http://pirk.dovisa.l.....melis ?page=1

Ėmiau baltą ir smėlio spalvos, bet smėlio spalvos toks keistas, teks važiuot prie jūros natūralios spalvos kasti smile.gif čia prie jaunųjų interjero iš karto derinu, nes ryškių tikrai jie nestatys po to garbingoj vietoj, o nukiš...
O šiaip senukuose smėlis iš šito tiekėjo ir yra. Tik kaina pigesnė. Bet jei su pristatymu, tai pigiau nesigauna. Tačiau Klaipėdos senukuose nebuvo baltos spalvos, todėl ir siunčiausi.

Atsakyti
inevas , nuostabios smeliuko spalvos. Namie kazi ka ten reiktu maisyt, kad tokias isgaut. Na nebent dazyt su purskiamais dazais??? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Monikiuxas @ 2014 04 03, 14:26)
inevas , nuostabios smeliuko spalvos. Namie kazi ka ten reiktu maisyt, kad tokias isgaut. Na nebent dazyt su purskiamais dazais???  g.gif

Spalvos tikrai gražios ir ryškios smile.gif , nu va pasidariau ir akmenukus su skrynele bigsmile.gif
Atsakyti
user posted imageRL=http://www.radikal.ru]user posted image[/URL]

Atsakyti
Inevas, super bigsmile.gif
Atsakyti