Sveikos
Gyva aš atseit, bet nugara visai

Vot svočia gerulė, bus man polkos
Ačiū už sveikatos palinkėjimus
Kažkuri klausėt apie obuolio žaidimą- tai tep, ten tas pats. Bet ieškau vis ko nors va tokio linksmo ir gražaus, tai dar gali keistis. Smėlio ceremonija man patinka, bet ji tokia rimta, iškilminga, man norisi kažko va tokio linksmesnio. Kol kas apsistojau ties obuoliu: nuotaka vardys patiekalus traukdama pagaliukus, o jaunikis kiš juos atgal sakydamas komplimentus. Antrai dienai palieku rankšluoščių palinkėjimus, bet čia kai jau gaspadine padarysiu.
Kažkaip viskas sustojo: susirgau gripu, paskui kažkas pavogė vieną valandą miego, niekaip neįsitarpuoju į naują ritmą, paskui dvigubos pamainos, dar dabar nugara.... Štilius visiškas

Nežinau kaip spėti

Bet iki birželio vis kaip nors susisuksiu, privalau susisukti

Šiaip tai senarijų plius minus jau turiu, laikraštukas irgi beveik baigtas, beliko tik nuotraukytes, kurių vis dar neturiu, sudėlioti ir apie pulką istoriją sukurpti, visokie diplomai irgi jau yra... Didysis galvos skausmas- taurės. Norėjau metalinių, bet paskaičius kitų atsiliepimus- lyg sudvejojau. Sako greit apsineša, negražu, nepuošnu... O ką jūs manot

Gal vis tik geriau krikštolines

Vyras pasisako už metalines, aš irgi, bet dabar dvejoju

Ir židinys

Nu nerandu va to kažko va toooookio

Greičiausiai ieškosiu žvakidės: noriu iš trijų dakčių: du uždegtų mamos, žvakutes perduotų jauniesiems ir jiedu kartu uždegtų trečią- jau kaip savo. Kaip jums tokio idėja, ji tinkama ar ne labai? Tik dabar reiktų rasti tinkamą žvakidę. Nu man gražiau nei bati židiniai, kurių pilna visur, noriu kažko originalesnio ir kažkio ne tokio labai paplitusio. Nu žiūrėsiu ką rasiu.