Įkraunama...
Įkraunama...

Planuojančių svočiauti nameliai, Dalinamės mintimi

QUOTE(inevas @ 2014 04 04, 22:50)
Juostas užsisakiau iš klaipedos, darysiu jas ale kaip nominacijos, vietoj diplomu g.gif , galvoju daryt kažkur po dvylikos,
pvz: šį vakara bus nominuojami, labiausiai pasižymėja,nusipelne dalyviai, " blaiviausios akelės" pelnė Jonas Jonaitis biggrin.gif . Jis prieis ir juosta bus rišama per petį ( kaip pas piršli ). Nu kažkas panašaus  g.gif  lotuliukas.gif

grazi ideja thumbup.gif ir juostos drinks_cheers.gif o kiek kainuoja viena juosta?

sandrixe sveika sugryzus namo drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(agne_vvr @ 2014 04 05, 08:14)
grazi ideja  thumbup.gif  ir juostos  drinks_cheers.gif  o kiek kainuoja viena juosta?

sandrixe sveika sugryzus namo  drinks_cheers.gif

Jei neklystu 15 litu bigsmile.gif biggrin.gif
Atsakyti
inevas, tuos juostos atlasines, bei su kuo ten parasyta, gal su markeriu? Nes irgi juostos labai patiko, tik gal patiems padaryti galvuoju g.gif
Atsakyti
QUOTE(Misis Vomband @ 2014 04 05, 09:12)
inevas, tuos juostos atlasines, bei su kuo ten parasyta, gal su markeriu? Nes irgi juostos labai patiko, tik gal patiems padaryti galvuoju g.gif

Žinok tikrai nežinau kaip ten jos padarytos, bet tikrai ne su markeriu. Nes užsakiau jas kur organizuoja, planuoja šventes bigsmile.gif nes jos ir atrodo prabangiai ax.gif bet galima ir pačiai kažka panašaus pasidaryt mirksiukas.gif
Atsakyti
Mergaitės o jus darysit poperėlius saldainiams, ar čia jai atgyvenes dalykas ? g.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(inevas @ 2014 04 05, 16:30)
Mergaitės o jus darysit poperėlius saldainiams, ar čia jai atgyvenes dalykas ? g.gif  blush2.gif

as tai planuoju ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Misis Vomband @ 2014 04 05, 20:41)
as tai planuoju ax.gif

Na manau ir man teks lotuliukas.gif pirmadieni su jaunaja varom žiūrėti sukneliu doh.gif kažkodėl jaučiu kad teks pavargti lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(inevas @ 2014 04 05, 04:38)
Na aš tai pasakysiu muzikantams ka turiu padaryti ir jie viska turės sukoreguoti, nes visa vakara ves jie ax.gif

Nu, pas mus irgi kaip ir muzikantas turės pravesti... Kai gausiu jo kontaktus, išsiklausinėsiu, kas ir kaip. Bet noriu pasiruošus būti wink.gif

QUOTE(inevas @ 2014 04 05, 15:30)
Mergaitės o jus darysit poperėlius saldainiams, ar čia jai atgyvenes dalykas ? g.gif  blush2.gif

Nedarysiu. Pas mane dailės darbelių laaabai mažai bus blush2.gif

QUOTE(inevas @ 2014 04 05, 20:08)
Na manau ir man teks lotuliukas.gif pirmadieni su jaunaja varom žiūrėti sukneliu doh.gif kažkodėl jaučiu kad teks pavargti lotuliukas.gif

Aš jau buvau, iškarto su 2 jaunosiom biggrin.gif Tai viena greitai išsirinko, o manoji doh.gif Vienam salone išsimatavo kone visas biggrin.gif Išėjo baisiai nuliūdus, tai nuotaikai pakelti nuėjom į kavinę, pasėdėjom, paskui varėm į kitą saloną. Tai ten gana greitai atrado "TĄ" bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Geltonazuvis @ 2014 04 05, 21:17)
Nu, pas mus irgi kaip ir muzikantas turės pravesti... Kai gausiu jo kontaktus, išsiklausinėsiu, kas ir kaip. Bet noriu pasiruošus būti wink.gif
Nedarysiu. Pas mane dailės darbelių laaabai mažai bus  blush2.gif
Aš jau buvau, iškarto su 2 jaunosiom biggrin.gif Tai viena greitai išsirinko, o manoji  doh.gif  Vienam salone išsimatavo kone visas biggrin.gif Išėjo baisiai nuliūdus, tai nuotaikai pakelti nuėjom į kavinę, pasėdėjom, paskui varėm į kitą saloną. Tai ten gana greitai atrado "TĄ"  bigsmile.gif

Man atrodo kad mano jaunoji greičiau ras sau suknele, nei aš sau g.gif :ohman liko pati pagrinda susitvarkyti, reik torta užsakyti ( gerai kad žinau kur ir koki biggrin.gif ), puokštes užsakyt, užsirašyt pas kirpėja, makiažui, nu ir pagrindas suknelė doh.gif
Atsakyti
QUOTE(inevas @ 2014 04 05, 20:34)
Man atrodo kad mano jaunoji greičiau ras sau suknele, nei aš sau g.gif  :ohman liko pati pagrinda susitvarkyti, reik torta užsakyti ( gerai kad žinau kur ir koki biggrin.gif  ), puokštes užsakyt, užsirašyt pas kirpėja, makiažui, nu ir  pagrindas suknelė doh.gif

Kur sakysiesi tortą?

Makiažą atvažiuos pas nuotaką daryti į namus, tai tuo pačiu. Kirpyklon užsirašysiu, kai tik gausiu rekomenduotos kirpėjos kontaktus. O suknia... doh.gif Skaudus klausimas...
Atsakyti
QUOTE(Geltonazuvis @ 2014 04 05, 22:01)
Kur sakysiesi tortą?

Makiažą atvažiuos pas nuotaką daryti į namus, tai tuo pačiu. Kirpyklon užsirašysiu, kai tik gausiu rekomenduotos kirpėjos kontaktus. O suknia... doh.gif  Skaudus klausimas...

"Mažoji svaja" labai skanus tortai, gerai padaro ir kaina super bigsmile.gif . Tai va, kad su tom suknelėm galvos skausmas doh.gif lotuliukas.gif svarbiausiai net nežinau ko noriu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(inevas @ 2014 04 05, 20:34)
Man atrodo kad mano jaunoji greičiau ras sau suknele, nei aš sau g.gif  :ohman liko pati pagrinda susitvarkyti, reik torta užsakyti ( gerai kad žinau kur ir koki biggrin.gif  ), puokštes užsakyt, užsirašyt pas kirpėja, makiažui, nu ir  pagrindas suknelė doh.gif

o pries kiek laiko jus torta uzsakinesite? pedikiurai manikiurai cia kaip ir aisku
Atsakyti