Įkraunama...
Įkraunama...

Planuojančių svočiauti nameliai, Dalinamės mintimi

QUOTE(Misis Vomband @ 2014 04 04, 17:34)
Cia video https://www.youtube....h?v=-JWZ_qk24W8 bet as tai bijau rizikuoti ax.gif

gaila, kad neparode pacio proceso kaip deda ir spauzdina
Na nzn, maniskis tikrai nerizikuos taip su darbiniu skaneriu schmoll.gif reiks piesti paprasta medi ir bus liuks ax.gif
Atsakyti
QUOTE(agne_vvr @ 2014 04 04, 18:09)
gaila, kad neparode pacio proceso kaip deda ir spauzdina
Na nzn, maniskis tikrai nerizikuos taip su darbiniu skaneriu  schmoll.gif reiks piesti paprasta medi ir bus liuks  ax.gif

man irgi baisoka blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Misis Vomband @ 2014 04 04, 17:34)
Cia video https://www.youtube....h?v=-JWZ_qk24W8 bet as tai bijau rizikuoti ax.gif

Geriau taip nerizikuoti( Aš kažkada pabandžiau taip ant serveteles sluoksnio spausdinti, tai paskui reikėjo ardyti spausdintuvą kol viską iškrapščiau. Mano nuorodoje spausdinama ant popieriaus, ir iš popieriaus lyginama ant drobės. Štai nuoroda. Dar vienas metodas. O štai čia begalė visokių variantų. Reikia bandyti.

Papildyta:
QUOTE(ingri00 @ 2014 04 04, 10:53)
del to melyno gerymo, galima  ir nusipirkti yra toks Blue Curaco likeris jis kainuoja apie 37 lt tai va sumaisius su kazkuo stipresniu manyciau gautusi tikrai puikus pirslio kraujas, turbut reiks toki ir pasidaryt smile.gif  g.gif  bigsmile.gif

Galima pirkti sirupą ir baltąją nudažyti)
user posted image
Štai čia galima nupirkti, gaila liko tik 750ml. Ten pat buvo ir 50 ml ir 250 ml, bet išparduoti. Gal kur parduotuvej jų yra? Nors kitą vertus namie ir 750 galima sunaudoti kokteiliukams)
Atsakyti
karolux321 , as bandziau pirmus du metodus pernesimui ant medziagos uzraso, man nelabai graziai gaunasi verysad.gif , t.y. nelabai ryskiai.

Lemona ,as turiu namuose Blue curaco likeri, dazo tai gerai,galiu tau ipilti mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(karolux321 @ 2014 04 04, 18:39)

user posted image
Štai čia galima nupirkti, gaila liko tik 750ml. Ten pat buvo ir 50 ml  ir 250 ml, bet išparduoti. Gal kur parduotuvej jų yra? Nors kitą vertus namie ir 750 galima sunaudoti kokteiliukams)

o kam tas gerimas reikalingas g.gif
Atsakyti
user posted image
Štai čia galima nupirkti, gaila liko tik 750ml. Ten pat buvo ir 50 ml ir 250 ml, bet išparduoti. Gal kur parduotuvej jų yra? Nors kitą vertus namie ir 750 galima sunaudoti kokteiliukams)
[/quote]

Šito sirupo, visada rasit "Sangaida" salonuose, jie yra vilniuje, kaune ir klaipedoj, ir visu ml. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(agne_vvr @ 2014 04 04, 19:41)
o kam tas gerimas reikalingas  g.gif

Piršlio kraujui)
Atsakyti
QUOTE(karolux321 @ 2014 04 04, 19:45)
Piršlio kraujui)

o kada ji vartoja ax.gif kokia ten ceremonija su tuo krauju??
Atsakyti
QUOTE(agne_vvr @ 2014 04 04, 19:48)
o kada ji vartoja  ax.gif kokia ten ceremonija su tuo krauju??

Negaliu tiksliai pasakyti blush2.gif Man atrodo čia prie piršlio korimo veiksmo. Gal mergaitės atsakys plačiau. Aš komentavau butent apie tą gėrimą, nes turiu tokį.
Papildyta:
Gal kam pravers vandens žibintai
Atsakyti
QUOTE(karolux321 @ 2014 04 04, 20:03)
Negaliu tiksliai pasakyti  blush2.gif  Man atrodo čia prie piršlio korimo veiksmo. Gal mergaitės atsakys plačiau. Aš komentavau butent apie tą gėrimą, nes turiu tokį.
Papildyta:

man ta dalis nepatinka ir mes neruosi jokio korimo schmoll.gif na tai nesuku galvos ir del gerymo biggrin.gif Aciu 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(karolux321 @ 2014 04 04, 20:03)
Negaliu tiksliai pasakyti  blush2.gif  Man atrodo čia prie piršlio korimo veiksmo. Gal mergaitės atsakys plačiau. Aš komentavau butent apie tą gėrimą, nes turiu tokį.
Papildyta:

Faini man tie vandens žibintai, kaip aš ju norėčia blush2.gif , bet nebus vaizdo diena g.gif schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Geltonazuvis @ 2014 04 04, 15:13)
Filutka, berods tubuvai įkėlusi savo vestuvėms gamintą šampano butelį. Gal gali pravesti pamokėlę, kaip tą pynimą atlikti? Ar linką youtubėj įmesti... Labai dėkinga būsiu. Mąstau jaunųjų išlydėtuvėms taip padekoruoti butelaitį. O gal dar ir prie bažbyčios kelis padarysiu...  g.gif

taip as dariau smile.gif stai pagal sia nuoroda http://klub-rukodeli...-svoimi-rukami/ , o juostele pirkau gariunuose,ji speciali tokia drabuziu krastui apsiuti,ji gerai sukasi pagal butelio forma
Atsakyti