Įkraunama...
Įkraunama...

Prekinamės JAV parduotuvėse!@!

vsio, visos mamkos batus issiunte, ir tylu ramu biggrin.gif

NESUPER, kada galima pas jus uzsukti is svecius vakarop?
Atsakyti
QUOTE(gaikaSJ @ 2014 03 21, 15:48)
vsio, visos mamkos batus issiunte, ir tylu ramu biggrin.gif

NESUPER, kada galima pas jus uzsukti is svecius vakarop?

nežinau, planuoju eit su vaikais pasišliaužiot po senamiestį smile.gif iki 20 val. turėčiau parsirast g.gif
Atsakyti
Merginos, ar eBags.com yra tax rankinėms?
Atsakyti
Gerdulka, dar prigriebei mano crazy? Siunčiau dar truputį prieš CRAZY8 NEBEPRIIMU smile.gif Bet nesulaukiu atsakymo... g.gif
Atsakyti
na prisipazinkite, kuri cia devil.gif nukepe pirma mano Columbios baciokus 11 dydzio mad.gif cia ziuriu su jumis tikrai kaip su konkurentemis reikia bendrauti box.gif
biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Simuzku @ 2014 03 21, 15:37)
Kažkuri forume parekomendavo ir užsakiau akinius nuo saulės savo mažiui (2,5 m). Stiklai tamsesni nei foto, lankstosi gerai, bet platesniam veideliui gali netikti... Vaikui labai patiko, nekrenta kai bėgioja, vis ėjo į veidrodį žiūrėti ir fotografuotis norėjo  lotuliukas.gif

Tas kažkas rizikuoja gauti į akinius dirol.gif
Nes, kai rekomendavo, tai rekomendavo keturmečiams. cool.gif Nu, palauksim, sulauksim savo cool.gif Ir tada mušimės arba dėkosim biggrin.gif

Ačiū, Gerdulka, už sierra ir crazy aciuks.gif aciuks.gif
Turėčiau ilgam palikti spakaina blush2.gif biggrin.gif Nebent, dydžius pro šalį nutaikiau doh.gif

Gaika, taigi sakėt, kad jums negražūs nail.gif
Aš skubėjau su vaikais lauka, tai jau nebespėjau parašyt ir jūsų nebeerzinau, kad jūs nebvarkit cool.gif
Ramiai, jokie ne konkurentai friends.gif
Aš tikrai visai netyčia spėjau.. jau buvau nusiuntus, kai jūs dar svarstėt, kad negražūs tongue.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tyli upė: 21 kovo 2014 - 15:39
QUOTE(Woblienė @ 2014 03 21, 08:38)
o kaip su UGG dydžiais? 26 cm pėdai kokius imti?

9 4u.gif.
QUOTE(tyli upė @ 2014 03 21, 12:29)
Jums neskanių? Mums palikite nail.gif biggrin.gif
Ir man tie mėlyni, žalsvi daug gražesni, bet, kad dydžių nėr.. nebent laukti.. bet aš jau išsiunčiau, ai..  ax.gif

Prisiminiau doh.gif. Pėda, kuriai neklapsi Columbios 12 dydis, beveik 17 cm biggrin.gif.
Atsakyti
QUOTE(tyli upė @ 2014 03 21, 15:38)
Tas kažkas rizikuoja gauti į akinius dirol.gif

Nebeprisimenu, ką ten ruošiatės mušt biggrin.gif Bet palaukit - mano beveik penkiamečiui puikiai tiko mirksiukas.gif Bet, jaučiu, ir mažesnis beveik dvimetis nepamestų, nes veidas kaži ar neplatesnis už brolio biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tikinga: 21 kovo 2014 - 15:43
QUOTE(tikinga @ 2014 03 21, 15:39)
Nebeprisimenu, ką ten ruošiatės mušt biggrin.gif Bet palaukit - mano beveik penkiamečiui puikiai tiko mirksiukas.gif Bet, jaučiu, ir mažesnis beveik dvimetis nepamestų, nes veidas kaži ar neplatesnis už brolio biggrin.gif

mano penkiameciui vis dar tinka g.gif Cia dar nuo vaiko sudejimo priklauso...
Atsakyti
QUOTE(tikinga @ 2014 03 21, 17:39)

bigsmile.gif Ačiū. Tada ramiai laukiam. cool.gif

Spėju, vasarą Palangoj pagal vaikų akinius pažinsim palatos drauges biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(manouche @ 2014 03 21, 16:38)
4u.gif.

Prisiminiau doh.gif. Pėda, kuriai neklapsi Columbios 12 dydis, beveik 17 cm biggrin.gif.

nu va, vadinasi aš matuot moku ir skaičius gerai pažįstu biggrin.gif

QUOTE(tyli upė @ 2014 03 21, 16:48)
bigsmile.gif Ačiū. Tada ramiai laukiam. cool.gif

Spėju, vasarą Palangoj pagal vaikų akinius pažinsim palatos drauges biggrin.gif

nebūtinai, yra tokių draugių kurios iš palatos į palatą laksto dirol.gif . Iš principo tai nieko blogo, tik abydna, kad iš ponosės gerus daiktus kosėja biggrin.gif. dėl to kartais apsimoka pirkti labai labai tyliai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(pumpica @ 2014 03 21, 14:36)
o kaip ten papult  g.gif ar yra rankiniu iki 100 dol?  biggrin.gif
kaip ten prisiregint, adresus reikia vesti, ar cia pakvietimus kas gali atsiust?  ax.gif

Ten uzsiregistruok ir atsius jie tau pakvietima i sale;) ne is karto- po keliu dienu as gavau;)
O ten yra visko kas coach biggrin.gif ir rankines, ir pinigines, batai, rubai ir t.t. Siandien tai dau gero ten maciau 4u.gif kas man itiktu biggrin.gif net kainiskai lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bonda: 21 kovo 2014 - 15:57