Įkraunama...
Įkraunama...

Prekinamės JAV parduotuvėse!@!

QUOTE(Stepė @ 2014 03 21, 17:52)
nebūtinai, yra tokių draugių kurios iš palatos į palatą laksto  dirol.gif . Iš principo tai nieko blogo, tik abydna, kad iš ponosės gerus daiktus kosėja biggrin.gif. dėl to kartais apsimoka pirkti labai labai tyliai biggrin.gif

Nepažįstu tokių schmoll.gif
Neturiu tam laiko. Iš vis esu labai konservatyvi ir lojali.

O kad yra visokių pirkėjų, tai tikiu.

-----
Ačiū, Manouche 4u.gif
Ėmiau 11 ir 10 su abejone, labiau Mažyliui, bet.. taikysim, kam tiks.
Atsakyti
QUOTE(tyli upė @ 2014 03 21, 15:59)
Nepažįstu tokių schmoll.gif
Ačiū, Manouche 4u.gif
Ėmiau 11 ir 10 su abejone, labiau Mažyliui, bet.. taikysim, kam tiks.

11 bus geri "žentui/-ams" :-)
Atsakyti
Taure, MACYS pirksite? wink.gif
Atsakyti
QUOTE(gaikaSJ @ 2014 03 21, 08:29)
na prisipazinkite, kuri cia  devil.gif nukepe pirma mano Columbios baciokus 11 dydzio mad.gif cia ziuriu su jumis tikrai kaip su konkurentemis reikia bendrauti  box.gif
biggrin.gif

lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(TrioSSS @ 2014 03 21, 09:23)
Taure, MACYS pirksite? wink.gif

dedu dabar
Atsakyti
Taure, ar ne jūs turėjote atliekamus steve madden batukus 9 - o dydžio smile.gif?
Atsakyti
QUOTE(Taurė @ 2014 03 21, 16:26)
dedu dabar

thumbup.gif

Atsakyti
kedukai cia apratinejami buvo, dabar (manau) kaina nebloga:
http://www.6pm.com/u...quilted-black~1

Atsakyti
QUOTE(bonda @ 2014 03 21, 15:55)
Ten uzsiregistruok ir atsius jie tau pakvietima i sale;) ne is karto- po keliu dienu as gavau;)
O ten yra visko kas coach biggrin.gif ir rankines, ir pinigines, batai, rubai ir t.t. Siandien tai dau gero ten maciau 4u.gif kas man itiktu biggrin.gif net kainiskai lotuliukas.gif

jau papuoliau, aciu Nesuper wub.gif tik laaabai letai seila varto doh.gif o ka matei? rankines tai kainos tokios...nu iki 100, bet kad labai kazkuri super tiktu ir patiktu, nu nerandu doh.gif gal imsi kuria? ax.gif
Atsakyti
Macys yra kitas kodas VIP bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Taurė @ 2014 03 21, 16:38)
Macys yra kitas kodas VIP  bigsmile.gif

dar VIPesnis negu -20? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Vinija @ 2014 03 21, 09:49)

QUOTE(bonda @ 2014 03 21, 10:08)
man ir ta thumbup.gif ypac raudona tempia aki biggrin.gif tik kur as ta raudona nesiociau biggrin.gif

Ot neskaitote komentaru biggrin.gif

As šią rankinę jau prieš dvi siutas jau mačiau realiai bei aprašiau. Super kokybė ir spalva ir vaizdas. Būtent raudona bigsmile.gif

Na o čia mano šį kartą mažas, bet nekuklus pirkinukas lotuliukas.gif
Dydis 7,5, siaurai pėdai su 24,5 cm idealiai tiko. PAGALIAU po 5 nesėkmingų batų pirkinių atradau savo sistemą kaip reikia pirkti batus. Bukesnis priekis imu 7,5, smailesnis priekis imu 7 lotuliukas.gif
Žodžiu kokybė super, kailinis padukas , žiauriai patogūs, kulno nesijaučia, o ir ant kojos atorodo gražiai, tikrai ne stotiniai kaip kad čia buvo komentuota lotuliukas.gif
Rodžiu tikrai rekomenduoju pasipuošimui, o ne bėgiojimui po turgų biggrin.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(MYG @ 2014 03 21, 18:52)
PAGALIAU po 5 nesėkmingų batų pirkinių atradau savo sistemą kaip reikia pirkti batus. Bukesnis priekis imu 7,5, smailesnis priekis imu 7  lotuliukas.gif

Gal atvirksciai? ax.gif
Atsakyti