Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

QUOTE(zakiene @ 2014 03 25, 14:17)
Taip 4u.gif
Ar man atrodo, kad temoje darbuojasi nauja mergaitė bigsmile.gif keistai/kitaip į laiškus atsakinėja biggrin.gif

turim pagalbos pastuke rolleyes.gif

QUOTE(ddia @ 2014 03 25, 14:26)

atsiuskite uzsakyma, paziuresim, ar galesim uzsakyti 4u.gif

QUOTE(Lillijana @ 2014 03 25, 14:38)
Laba,mergaites ar gavot mano jcrew uzsakyma?  blush2.gif

nea, nematau jusu uzsakymo schmoll.gif

QUOTE(milencik @ 2014 03 25, 14:58)
Tai kiek mes turime saks, -15 ar -20%?!:)

turim 20%, bet labai daug uzsakymu, gali 20% koduku neuztekti visiems uzsakymams unsure.gif

QUOTE(Lime @ 2014 03 25, 15:19)
Merginos, patarkit prašau, kur US ieškoti kuprinių pirmokėliams/pradinukams? Kažkada seniai mačiau aptarinėjot fainas (pamenu, kad ir Rudaplauke rase pirkusi savo vaikui)  4u.gif

potterybarnkids.com tada aptarinejom, maniskis jau beveik metus atnesiojo, atrodo vis dar gerai, niekur nesuplyso, nesusinesiojo ax.gif

potterybarnkids

Kazkas klause, kur melissu rasti tu su gelytem, yra saks ju 4u.gif
Atsakyti
Nepamenu kuri neseniai džiaugėsi puodeliais savo smoothies, gal galėtumėte pasidalinti nuoroda iš kur pirkote? užsireikė ir man ax.gif
Atsakyti
QUOTE(rudaplauke @ 2014 03 25, 22:26)
potterybarnkids.com tada aptarinejom, maniskis jau beveik metus atnesiojo, atrodo vis dar gerai, niekur nesuplyso, nesusinesiojo  ax.gif

potterybarnkids

Ačiū, bėgu dairytis 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Salvince @ 2014 03 25, 18:23)
kokios grazios  wub.gif kur galima rasti jas???

Tas pirmas Amazone radau vos pigiau nei zappos,o tas antras Melissa radau uz 50 dol. Myhabits.O kurios Jums grazesnes? ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo krystiana: 25 kovo 2014 - 23:34

QUOTE(krystiana @ 2014 03 26, 00:33)
Tas pirmas Amazone radau vos pigiau nei zappos,o tas antras Melissa radau uz 50 dol. Myhabits.O kurios Jums grazesnes? ax.gif

antros Drauge , antros mirksiukas.gif biggrin.gif
jei jau dabintis kvietkom, tai jau kaip reikiant mirksiukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sollo: 25 kovo 2014 - 23:42
QUOTE(rudaplauke @ 2014 03 25, 23:26)

potterybarnkids.com tada aptarinejom, maniskis jau beveik metus atnesiojo, atrodo vis dar gerai, niekur nesuplyso, nesusinesiojo  ax.gif

potterybarnkids

as irgi sitas ziurineju savo busimam pirmokui thumbup.gif

labai fainai, kad galima ir vaiko varda uzsakyti, kad uzrasytu ant kuprines bigsmile.gif

Tik, patarkit, prasom, del dydzio ax.gif Kokio dydzio reiktu ~128 cm vaikui g.gif Pagal mane Large, ar klystu?
Atsakyti
QUOTE(Dideja @ 2014 03 26, 00:37)
as irgi sitas ziurineju savo busimam pirmokui  thumbup.gif

labai fainai, kad galima ir vaiko varda uzsakyti, kad uzrasytu  ant kuprines bigsmile.gif

Tik, patarkit, prasom, del dydzio ax.gif  Kokio dydzio reiktu ~128 cm vaikui g.gif Pagal mane Large, ar klystu?

Maniskis Large turi, na ji tokia didoka, bet tikrai gerai, kad pirkau Large, nes i ja telpa isideti ir Lunchbox, nereikia atskirai nestis, sniego kelnes ir batus persimovimui sutalpinam irgi (reikia butinai tureti, nes eina i lauka kiekviena diena jie) ax.gif

Ir pas mus dar sniego pilna ir pavasario nei kvapo protest.gif bash.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rudaplauke: 26 kovo 2014 - 08:14
QUOTE(Dideja @ 2014 03 26, 08:37)
as irgi sitas ziurineju savo busimam pirmokui  thumbup.gif

labai fainai, kad galima ir vaiko varda uzsakyti, kad uzrasytu  ant kuprines bigsmile.gif

Tik, patarkit, prasom, del dydzio ax.gif  Kokio dydzio reiktu ~128 cm vaikui g.gif Pagal mane Large, ar klystu?

maniškė turi dvejas Landsend, niekaip nesudrožia lotuliukas.gif labai kokybiškos, ir vardą galima užrašyt mirksiukas.gif užtrauktukų galiukai šviečiantys bigsmile.gif
vieną naudoja treniruotems gal jau kokie 4 metai , nieko jai neatsitiko , puikiai atrodo , įmetu į skalbyklę ir vsio thumbup.gif
tik aišku jei norit pirmokui tai gal netiks , bet man visai nepasiteisino tos pirmokų kuprinės , sunkios be galo ,kadangi pati vežiojau į mokyklą tai jai tiek jos ir reikėjo 4u.gif
http://www.landsend....h-boxes/-/N-g41
Atsakyti
QUOTE(krystiana @ 2014 03 25, 23:33)

Man 2 thumbup.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(rudaplauke @ 2014 03 26, 09:07)
Ir pas mus dar sniego pilna ir pavasario nei kvapo  protest.gif  bash.gif

Ojej, tai liudna 4u.gif
Pas mus tai pavasaris wub.gif vakar uzmaciau, kad jau salpusniai žydi bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(rudaplauke @ 2014 03 26, 09:07)
Maniskis Large turi, na ji tokia didoka, bet tikrai gerai, kad pirkau Large, nes i ja telpa isideti ir Lunchbox, nereikia atskirai nestis, sniego kelnes ir batus persimovimui sutalpinam irgi (reikia butinai tureti, nes eina i lauka kiekviena diena jie)  ax.gif

Aciu 4u.gif

Dar gal galite parasyti, kaip tas vaiko ugis skaiciuojamas, tarkim raso, kad tiks 3.6-4'. Tai is kiek reikia dauginti, kad gauti ugi centimetrais g.gif 4u.gif

QUOTE(sollo @ 2014 03 26, 09:08)
maniškė turi dvejas Landsend, niekaip nesudrožia  lotuliukas.gif  labai kokybiškos, ir vardą galima  užrašyt  mirksiukas.gif  užtrauktukų galiukai šviečiantys  bigsmile.gif
vieną naudoja treniruotems gal jau kokie 4 metai , nieko jai neatsitiko , puikiai atrodo , įmetu į skalbyklę ir vsio  thumbup.gif
tik aišku jei norit pirmokui tai gal netiks , bet man visai nepasiteisino tos pirmokų kuprinės , sunkios be galo ,kadangi  pati vežiojau į mokyklą tai jai tiek jos ir reikėjo  4u.gif
http://www.landsend....h-boxes/-/N-g41

Aciu, turesiu db is ko rinktis biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Loren @ 2014 03 25, 17:46)
drinks_cheers.gif  Labai gerai ten pratempia - ir per kelti ir i ploti man aulinukus pratempe  thumbup.gif

oho, o as visus Kickers batus ispardavinejau, nes man siauroki buvo.....ir sunku uzsimaut per kelti doh.gif
Atsakyti