Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

QUOTE(Dideja @ 2014 03 26, 09:48)
Aisku, dekui 4u.gif  Gal galima nuoroda, kur Jus ten konvertuojate  g.gif  4u.gif

http://www.albireo.c...erter/table.htm
Atsakyti
QUOTE(AstaRaud @ 2014 03 26, 10:50)

Aciu, issisaugojau ir ateiciai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Loren @ 2014 03 26, 09:00)
Ten tikrai verta nunesti - as aulinukus ne savo dydzio is Yoox pirkau - buvo paskutine pora ir labai gera kaina - negalejau patiket, kad galima taip patvarkyt - dabar nesioju - visiskai lengvai isimauna per kelti ir niekur neverzia  thumbup.gif

hm, gal dar bandyti, mano va tokie:
http://www.6pm.com/k...pite-dark-green

mokejau man regis maziau nei 50$, irgi nesusivaldziau, bet jie tokie apspausti, tik va biski ir pirstas remiasi g.gif nors gali buti kad del to, jog priekis ju toks uzlenktas g.gif
Atsakyti
QUOTE(Dideja @ 2014 03 26, 10:42)
Mergaites, padekit man su tuo ugiu... ax.gif

Stai, jei tarkim raso, kad model is 4' 4" http://www.landsend....kpack/id_254864 -
tai kiek cia gaunasi jo ugis centimetrais? is kiek daugint?  4u.gif

dukra 140 ūgio, turi medium, didesnes tikrai nereikia , luncbox prisisega thumbup.gif
patarčiau neskubėt, joms būna labai gerų nuokainų mirksiukas.gif
Atsakyti
Dideja, nesioja mano pirmoke Pottery kuprine. Dabar ugis 138cm. Pirkau Small dydi. Puikiausiai telpa pratybos. thumbup.gif
Cia jau ziurek, ka vaikas nesiosis kasdien. Maniske fizinio apranga palieka spintelej, tai nesiojasi tik kokias 4 pratybas, sasiuvinuku papkute ir penala. Tai Small pilnai uztenka.
Dar ju gertuveles labai fainos, paderinau pagal kuprines spalva. biggrin.gif
Atsakyti
Laba diena,
gal kas gali paaiškint kuo skiriasi batų oda
Soft leather nuo Cowhide,
kuri skaitosi geresne?

YOOXe žiūriu ALMA ar BRUNO PREMI batus, kuri firma geresnė, gal atsiliepimų ar atitinka dydį? ax.gif

Dėkui, kas pakomentuos smile.gif
Atsakyti
QUOTE(__Adelė__ @ 2014 03 26, 10:20)
Laba diena,
gal kas gali paaiškint kuo skiriasi batų oda
Soft leather nuo Cowhide,
kuri skaitosi geresne?

YOOXe žiūriu ALMA ar BRUNO PREMI batus, kuri firma geresnė, gal atsiliepimų ar atitinka dydį?  ax.gif

Dėkui, kas pakomentuos  smile.gif

as BRUNO PREMI perku javari.de tai galiu pasakyt, kad dydziai atitinka 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(gretuxxx @ 2014 03 26, 11:19)
Dideja, nesioja mano pirmoke Pottery kuprine. Dabar ugis 138cm. Pirkau Small dydi. Puikiausiai telpa pratybos.  thumbup.gif
Cia jau ziurek, ka vaikas nesiosis kasdien. Maniske fizinio apranga palieka spintelej, tai nesiojasi tik kokias 4 pratybas, sasiuvinuku papkute ir penala. Tai Small pilnai uztenka.
Dar ju gertuveles labai fainos, paderinau pagal kuprines spalva.  biggrin.gif

Aisku, dekui 4u.gif
Maniskio fizinio apranga irgi butu laikoma mokyklos spinteleje, tai tuomet tikrai reikia i Small zvalgytis smile.gif
Atsakyti
Sveikos mergaites, vyrui i darba reik megztuku plonesniu, gal kuri ka gera uzmaciusi? ax.gif
Atsakyti
Mergaites, gal kuri pades, jeigu man tinka LM sand spalva, kokia ziureti is GA pudru spalva reiktu mastau.gif
Atsakyti
Mergaites jcrew uzsakyma nepirkit kazkas su pastu negerai doh.gif
Atsakyti
Mergaitės, prisijunkit prie Yoox ploja.gif ploja.gif ploja.gif
Kainos geros, o dar papildomai 10% off kodukas galioja thumbup.gif
Atsakyti