Na niekaip nesuprantu, jei rainiaus taisyklėse nurodyta, kad galiu pasiimti rankinį bagažą, kaip gali reikalauti palikti jį bagažo skyriuje. Gal kas neseniai pasikeitė, ko aš nespėjau sužinoti???
QUOTE(Vyšnių uogienė @ 2014 09 10, 09:52)
Na niekaip nesuprantu, jei rainiaus taisyklėse nurodyta, kad galiu pasiimti rankinį bagažą, kaip gali reikalauti palikti jį bagažo skyriuje. Gal kas neseniai pasikeitė, ko aš nespėjau sužinoti???
Tokias taisykles nusistate Ryanairas - i salona tetelpa 90 lagaminu, visi kiti - i bagaza (nemokamai). O kam tenpatinka, tas renkasi kitas bendroves

QUOTE(Smilla @ 2014 09 10, 11:14)
Tokias taisykles nusistate Ryanairas - i salona tetelpa 90 lagaminu, visi kiti - i bagaza (nemokamai). O kam tenpatinka, tas renkasi kitas bendroves 

Nepatingėjau įlįsti į rainiaus oficialų puslapį - kalbama tik apie išmatavimus, svorį ir du vienetus rankinio bagažo. Jei oficialiai nėra nurodyta apie tik 90 vnt. priimamus į saloną lagaminus, klientas turi pilną teisę nesutikti su jų reikalavimais.
Ką reiškia rinktis kitas bendroves??? Jei aš nepažeidžiu, sutinku ir laikausi jų oficialių taisyklių, bendrovė taip pat privalo laikytis savųjų - įleisti į saloną su 2 rankiniais lagaminais. Tikrai netikiu, kad ką nors išmetė iš lėktuvo už tai, kad klientas gynė savo teises ir neatidavė jam priklausančių vežtis su savimi lagaminų ar tašių į bagažo skyrių

Jie ne reikalauja, o tik pasiūlo
Susidėjom reikalingus daiktus į mąžąjį salono bagažą, o didįjį salono bagažą atidavėm į bagažo skyrių NEMOKAMAI. Taip dar geriau

Susidėjom reikalingus daiktus į mąžąjį salono bagažą, o didįjį salono bagažą atidavėm į bagažo skyrių NEMOKAMAI. Taip dar geriau

QUOTE(Sesupe @ 2014 09 11, 08:40)
Jie ne reikalauja, o tik pasiūlo

Tada gerai...

QUOTE(smailiukexxx @ 2014 09 09, 20:47)
Labukas, taip Danaos beach apartamentuse, gal jus ten buvote?
QUOTE(Vytuke @ 2014 09 12, 06:22)
Buvome rugpjucio men., jei kas domina, klauskit

Sveikos!
Mūsų įspūdžiai apie Kretą (jei skaitys mūsų pakeleiviai - linkėjimai
). Visų pirma - jei skaitydama neradau nė vieno blogo atsiiepimo apie europeocars.gr nuomą, tai mano labai piktas komentaras atstos kokius penkis! Buvo sutarta, kad auto gausime oro uoste. Mus su pavarde pasitinka jaunas vyrukas, sako, kad mūsų auto papuolė į avariją (tą patį pasakė ir dar dviems poroms), jis pats mus nuveš iki viebučio, o kitą rytą auto pristatys į viešbutį. Tas problemų nesukėlė. Išaušo rytas - mūsų suplanuota kelionė į nesuturistintą Seitan Limania Beach (apie jį vėliau). 10, 11h - auto nėra. Skambinom į ofisą kokius 10 kartų - iš jų vieną kartą atsiliepė vyras ir mus patikino, kad "tuojau susisieks su mūsų agentu ir pristatys mums mašiną". Taip visą dieną praleidome Chanijoje, nes auto, kaip supratote, mes iš jų taip ir negavome. Paskambinus į jų ofisą jau vėlai vakare, pakėlė moteris, kuri atsakė labai paprastai - jeigu mums auto agentas nepristatė, vadinasi, automobilių jie neturi. O mūsų tripas tai suplanuotas per kelis miestus būtent su mašina! Ok, su tuo susitaikėm, bet buvo kita bėda - ėjom iš eilės per visas Chanijos agentūras ir jie tiesiog neturi mašinų. Arba likusios labai brangios. Apskritai susidarėm įspūdį, kad Kretoj labai sudėtinga su autonuoma, ypač, jei nenori mokėti labai daug. Mes auto radome tik 3-iąją savo kelionės dieną, kada jau turėjome pajudėti į Heraklioną. Ir tai, po ilgų derybų su agentūra "Speed" sutarėm 170eur 6 paroms. Bet gavome žiaurų apibraižytą kibirą kokių 2000-ųjų Seat'ą. Kadangi nebesinorėjo gadintis nervų ir reikėjo judėti tolyn, laikas spaudė, dingt neturėjom kur.
Vėliau viskas klojosi sklandžiau, kai turėsiu daugiau laiko, aprašysiu savo įspūdžius smulkiau.
Mūsų įspūdžiai apie Kretą (jei skaitys mūsų pakeleiviai - linkėjimai

Vėliau viskas klojosi sklandžiau, kai turėsiu daugiau laiko, aprašysiu savo įspūdžius smulkiau.
Sveikos,
aš irgi prisidedu prie nefifi komentaro apie europeocars.gr
Greičiauiai su nefifi mes ir buvome susitikę bei papuolę į tą pačią situaciją, mums taip pat pasakė, kad mašina pateko į avariją ir kad pristatys iš ryto prie viešbučio, dar mes specialiai pasiklausėm ar tikrai pristatys ir tikrai iš ryto, tai atsakė: tai aišku, aš noriu tipo pinnigų gauti... Ryte nesulaukus skambučiio irgi skambinomės tam žmogui, kuris turėjo atvaryti mašiną, tačiau jis iš viso nekėlė. Paskambinom į bendrą tel. nurodyta europeocars.gr ten pasakė, jog pasiaiškins viską ir persuks, kas taip ir neįvyko. Guodžia tik tas, kad jie bent orouoste mūsų nepaliko vidurnaktį ir nuvežė į viešbutį, nors orouoste reikėjo palaukti gal iki pusvalandžio, kol suorganizuos su kuo nuvežti.
Taigi pradėjom ieškoti ir mes mašinos, sumokėjom gal 70 eurų daugiau už mašiną nei buvom suplanavę, tačiau gavom naują citroen, tai šitoj vietoj labiau pasisekė nei nefifi.
Tai įspūdžiai dėl europeocars.gr ne kokie, ieškojom pigiausio, bet nesutaupėm ir dar nervų bei laiko kainavo..
aš irgi prisidedu prie nefifi komentaro apie europeocars.gr
Greičiauiai su nefifi mes ir buvome susitikę bei papuolę į tą pačią situaciją, mums taip pat pasakė, kad mašina pateko į avariją ir kad pristatys iš ryto prie viešbučio, dar mes specialiai pasiklausėm ar tikrai pristatys ir tikrai iš ryto, tai atsakė: tai aišku, aš noriu tipo pinnigų gauti... Ryte nesulaukus skambučiio irgi skambinomės tam žmogui, kuris turėjo atvaryti mašiną, tačiau jis iš viso nekėlė. Paskambinom į bendrą tel. nurodyta europeocars.gr ten pasakė, jog pasiaiškins viską ir persuks, kas taip ir neįvyko. Guodžia tik tas, kad jie bent orouoste mūsų nepaliko vidurnaktį ir nuvežė į viešbutį, nors orouoste reikėjo palaukti gal iki pusvalandžio, kol suorganizuos su kuo nuvežti.
Taigi pradėjom ieškoti ir mes mašinos, sumokėjom gal 70 eurų daugiau už mašiną nei buvom suplanavę, tačiau gavom naują citroen, tai šitoj vietoj labiau pasisekė nei nefifi.
Tai įspūdžiai dėl europeocars.gr ne kokie, ieškojom pigiausio, bet nesutaupėm ir dar nervų bei laiko kainavo..

QUOTE(Vytuke @ 2014 09 12, 06:22)
Mes praleidome porą naktų Danaos. Tiesiog 2 žv. viešbutukas, tinkantis pernakvoti. Nepatiko labai tik wc, nes išėjus iš dušo grindys visos buvo šlapios - bet pas graikus kažkaip dažnai nesutvarkytas san. mazgas - tai kas nors bėga, tai nesusileidžia, tai dar kas nors. Jei tik pernakvot - tiks.
Papildyta:
QUOTE(Dainavyta @ 2014 09 20, 10:14)
Liūdnas žinias parnešėte
. Aš dviem savaitėm iš jų tikėjausi išsinuomoti mašiną ir taip pat numatyta važiuoti per visą salą, taip viešbučiai užsakyti. Dabar nebežinau ką daryti ???? Ar kitų ieškoti. Gal matėte oro uoste su kokiom agentūrom keliautojai neturėjo problemų?

Nežinau, gal tik šį rugsėjį pas juos toks zavalas. Kitas dalykas, manau, kad jie sąmoningai klientui daarant rezervaciją neima jokio mokesčio, kad nebūtų įsipareigoję tikrai įvykdyti savo pažadus. Bandykit gal autohire chania.gr?