Įkraunama...
Įkraunama...

Kreta, XVIII tema

Sveikos, as irgi is tos grupes, kuri nuomavosi masina per europeocars.gr Linkejimai nefifi, taip mes ir susipazinom aerouoste 4u.gif
Mano nuomone, ten kazkas su ta autonuoma atsitike ir tikrai nepatariu sakytis masinos is ten, jei nenorit gadintis nervu. Kiek zianau, visai nebloga autonuoma autohire-chania.gr arba Hertz. Ir siaip ten pilna tu nuomu, bet nezinia kaip vietoj gali pasisekti, ka sako nefifi liudna patirtis. Mums turbut pasiseke labiausiai, nes mes del masinos nuomos kreipemes i savo viesbutuko recepcina ne del to, kad nezinojom ka daryt, bet mano vyrui buvo idomu kaip graikai reaguoja i tokias situacijas. Ir buvom labai maloniai nustebinti, kad musu viesbutuko darbuotojai patys skambinosi su ta nuoma, patys su jais koliojosi, nors rezultatas buvo toks pats kaip ir kitu lietuviu - masinos mes negavom. Galiausiai viesbucio savininke patare spjaut i ta nuoma ir per 5 min( ji pati paskambino kelioms agenturoms ir pasiule mums kelis variantus ) mes jau turejom apynauja, tvarkinga fiat panda, kuri musu keliones ir per serpantinus, ir skersai isilgai visa sala puikiai atlaike, nors vietomis ir silpniau trauke smile.gif Aisku ir sumokejom apie 50 euru brangiau, bet matyt uz tokia kaina, kuria mums zadejo europeocars, masinu issinuomot nelabai galima g.gif
Pareklamuosiu musu viesbutuka Atlantida Mare, kuris yra mazdaug 14 km. nuo Chanios, prie pat juros. Jis tinka tiems, kurie ruosiasi daugiau keliaut po sala, nes ten tik studijos ir apartamentai. Kambariai paprasti, tvarkingi, kasdien tvarkomi. Aisku yra baras ir kavinuke ant juros kranto. Papludimys geras, salia vandens pramogos. Siaip lyg ir nieko ypatingo, bet personalo bendravimas su klientais - labai siltas, jautiesi kaip namie thumbup.gif Ten seimos viesbutukas, tai pas savininkus gali drasiai eiti bet kokiu reikalu, ir kelio pasiklaust, kaip geriau nuvaziuot, ir su problemom, kaip teko mums. Patys silciausi atsiliepimai ax.gif
O siaip Kreta - nuostabi sala, labai labai mums patiko, labai daug pamatem ir tikrai noreciau cia dar sugrizt. Svajoju sukurt fotoreportaza apie Kreta, bet kad ju ir taip nemazai, bet gal vistiek pasirysiu, kazkaip labai jau norisi tais ispudziais pasidalint biggrin.gif
Atsakyti
Tiesa, dar del to rankinio bagazo. Viskas ten, pasirodo, gerai. I salona leidzia nestis mazesni tasiuka, pvz as nesiaus kuprinyte, kurioj tilpo plansete ir kt. O ta paslauga, kai didesni lagamina gali atiduot i bagazo skyriu ( palieki krautuve prie lektuvo ) nemokamai, tai thumbup.gif nereikia tampytis su savim, o atskrides pasiemi prie bagazo isdavimo. Ir be abejo, gali nesutikt atiduot, jei nenori. Ir siaip, dabar skristi su Raineiru jau nebera tokio streso kaip anksciau - nebereikia stumdytis eilej, kad gautum atsisest kur nori.
Atsakyti
Mes pernai mašiną Chanijoje ėmėm iš Hertzo.

Nefifi, o kas su Seitan Limani paplūdimiu? Buvot nuvykę? Ar patiko? Mes buvome:))
Atsakyti
QUOTE(padim @ 2014 09 08, 20:20)
Labai aciu, radau, bandysiu kazkaip susisiekti su juo.

Norėjau paklausti ar susiradote Mano Kreta-Audrių? Ar tarėtės,ar planuojat su juo ekskursiją? Kada išvykstat,o gal jau buvot? parašykit-įdomu
Papildyta:
QUOTE(damke11 @ 2014 09 08, 10:25)
labas. o kaip faisbuke rasti?

Noriu paklausti,ar radote mane facebooke? Ar matėte mano foto iš Kretos?
Atsakyti
QUOTE(vakare-tyla @ 2014 09 20, 19:32)
Nefifi, o kas su Seitan Limani paplūdimiu? Buvot nuvykę? Ar patiko? Mes buvome:))

Buvom ir mes, tikrai nuostabaus grožio mini pliažas, bet jau tas serpantinų kelias iki jo ir leidimasis pėsčiom... huh.gif mes tik truputį nusileidom nusifografuoti, prie vandens jau nesileidom, man pasirodė, kad ten lygiapadžiais keliauti tikrai ne pats geriausias variantas. Na, nebent laiko daug būtume turėję, gal ir būtume surizikavę.. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(nefifi @ 2014 09 21, 17:49)
Buvom ir mes, tikrai nuostabaus grožio mini pliažas, bet jau tas serpantinų kelias iki jo ir leidimasis pėsčiom...  huh.gif  mes tik truputį nusileidom nusifografuoti, prie vandens jau nesileidom, man pasirodė, kad ten lygiapadžiais keliauti tikrai ne pats geriausias variantas. Na, nebent laiko daug būtume turėję, gal ir būtume surizikavę.. smile.gif

Taip, kelias iki aikštelės ir dar pėstute žemyn.... bet vertas, nors ir man strioko buvo pakankamai:))
Atsakyti
QUOTE(nefifi @ 2014 09 19, 19:08)
Sveikos!
Mūsų įspūdžiai apie Kretą (jei skaitys mūsų pakeleiviai - linkėjimai wink.gif). Visų pirma - jei skaitydama neradau nė vieno blogo atsiiepimo apie europeocars.gr nuomą, tai mano labai piktas komentaras atstos kokius penkis! Buvo sutarta, kad auto gausime oro uoste. Mus su pavarde pasitinka jaunas vyrukas, sako, kad mūsų auto papuolė į avariją (tą patį pasakė ir dar dviems poroms), jis pats mus nuveš iki viebučio, o kitą rytą auto pristatys į viešbutį. Tas problemų nesukėlė. Išaušo rytas - mūsų suplanuota kelionė į nesuturistintą Seitan Limania Beach (apie jį vėliau). 10, 11h - auto nėra. Skambinom į ofisą kokius 10 kartų - iš jų vieną kartą atsiliepė vyras ir mus patikino, kad "tuojau susisieks su mūsų agentu ir pristatys mums mašiną". Taip visą dieną praleidome Chanijoje,  nes auto, kaip supratote, mes iš jų taip ir negavome. Paskambinus į jų ofisą jau vėlai vakare, pakėlė moteris, kuri atsakė labai paprastai - jeigu mums auto agentas nepristatė, vadinasi, automobilių jie neturi. O mūsų tripas tai suplanuotas per kelis miestus būtent su mašina! Ok, su tuo susitaikėm, bet buvo kita bėda - ėjom iš eilės per visas Chanijos agentūras ir jie tiesiog neturi mašinų. Arba likusios labai brangios. Apskritai susidarėm įspūdį, kad Kretoj labai sudėtinga su autonuoma, ypač, jei nenori mokėti labai daug. Mes auto radome tik 3-iąją savo kelionės dieną, kada jau turėjome pajudėti į Heraklioną. Ir tai, po ilgų derybų su agentūra "Speed" sutarėm 170eur 6 paroms. Bet gavome žiaurų apibraižytą kibirą kokių 2000-ųjų Seat'ą. Kadangi nebesinorėjo gadintis nervų ir reikėjo judėti tolyn, laikas spaudė, dingt neturėjom kur.
Vėliau viskas klojosi sklandžiau, kai turėsiu daugiau laiko, aprašysiu savo įspūdžius smulkiau.

Sveiki, ar čia ta pati autonuoma?europeocars.com
Atsakyti
QUOTE(angel666 @ 2014 09 22, 12:49)
Sveiki, ar čia ta pati autonuoma?europeocars.com

taip, būtent wink.gif
Atsakyti
QUOTE(nefifi @ 2014 09 22, 14:11)
taip, būtent wink.gif

Mes esam užsisakę kitą mėnesį, tai net nežinau dabar ar ieškot kažko kito ar likti prie jų g.gif
Atsakyti
QUOTE(angel666 @ 2014 09 22, 14:31)
Mes esam užsisakę kitą mėnesį, tai net nežinau dabar ar ieškot kažko kito ar likti prie jų g.gif

aš manau, kad spalį jau bus ramiau ir jūsų nepaves... na, taip logiškai turėtų būti. Nes iki savo kelionės aš nebuvau radus nė vieno blogo atsiliepimo apie šią agentūrą. Na, bet visada būna pirmas kartas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(nefifi @ 2014 09 22, 15:11)
taip, būtent wink.gif

Mes iš šitos agentūros nuomavomės mašiną gegužės mėnesį - pristatė laiku į viešbutį, dar gavom butelį vyno, tiesa mašina ne nauja, bet išvalyta, važiavo gerai, taip kad jokių problemų nebuvo.
Atsakyti
QUOTE(angel666 @ 2014 09 22, 15:58)
Svarbiausia man nusigauti iš oro uosto į viešbutį naktį. Na tikiuosi viskas bus gerai smile.gif

Kada Jūs skrendat?
Man 10.15-22 reikia auto, tai dabar žiūrinėjuos. Lyginant su prieš mėnesį matytom kainom, 150 Lt atpigo smile.gif
Gal kas nuomavotes ir cia? http://rent-a-car-cr...ntal-policy.htm
Papildyta:
Beje, ar reikia kokių auto kėdučių 9 ir 6 metų vaikams?
Atsakyti