QUOTE(blykse @ 2014 03 26, 10:51)
perskaičiau aš tą "š" malimą. Matosi , kad žmogui trūksta bendravimo, jam rašytoju, o ne dietologu reikia būti, turbūt taptų pilstymo iš tuščio į kiaurą čempionu.
Na aš čia parašiau apie jo rašymo būdą, o jei kalbant apie dietą, tai tokių dietų jau ne viena yra, jis tik nukopijavo ir pritaikė Lietuvos gyvenimo būdui, na ir pasimokęs biochemijos parašė keletą skambių pavadinimų (krebso ciklas ir pan.).
Šioje dietoje yra daug tiesos, tam, kas valgo viską, tikrai verta pabandyti.
Antose, jei nori daugiau atsiliepimų, tai iš viso tos dietos ale "romano" išrink trumpai esminius dalykus ir sudėk į forumą. Nes tikrai reikia daug kantrybės, jį perskaityti, prirašyta labai daug nereikalingų dalykų, kurie trukdo susikoncentruoti į dietos esmę.
Kokie rezultatai, jei jau tiek laikeisi?
Pradžioj per savaitę laiko nukrito pusė kilogramo tik

, bet po to pradėjo kasdien po 100 - 200 gramų kristi, bet stabiliai. Kažkokia tik keista savijauta, bet nebloga. Man taip tinka, kad taip kristų, bet bijau, kad po dietos neataugtų. Galima tam Veržikauskui parašyti, jis konsultuoja nemokamai, bet dar palauksiu. Dabar esu numetusi maždaug 3 kilogramus. Na, aš kai skaičiau, tai man patiko, nes jis prie bajerio ir dar patiko, kad nevaidina visažinio. Dabar gi visi tokie kietuoliai

Kitose dietose tiesiog aiškina, kaip valgyti, o tas vyrukas paaiškina, kodėl taip daryti. Žiūrėsiu, kas bus toliau ir būtinai parašysiu. O dabar laukiu penktadienio, nes darysiu iškrovos dietą, kurią rekomenduoja. Valgysiu visko kiek noriu ir gal pasišampaninsiu
Papildyta:
QUOTE(blykse @ 2014 03 26, 10:51)
perskaičiau aš tą "š" malimą. Matosi , kad žmogui trūksta bendravimo, jam rašytoju, o ne dietologu reikia būti, turbūt taptų pilstymo iš tuščio į kiaurą čempionu.
Na aš čia parašiau apie jo rašymo būdą, o jei kalbant apie dietą, tai tokių dietų jau ne viena yra, jis tik nukopijavo ir pritaikė Lietuvos gyvenimo būdui, na ir pasimokęs biochemijos parašė keletą skambių pavadinimų (krebso ciklas ir pan.).
Šioje dietoje yra daug tiesos, tam, kas valgo viską, tikrai verta pabandyti.
Antose, jei nori daugiau atsiliepimų, tai iš viso tos dietos ale "romano" išrink trumpai esminius dalykus ir sudėk į forumą. Nes tikrai reikia daug kantrybės, jį perskaityti, prirašyta labai daug nereikalingų dalykų, kurie trukdo susikoncentruoti į dietos esmę.
Kokie rezultatai, jei jau tiek laikeisi?
Užmiršau padėkoti, Blykstei už pirmąjį atsakymą
Papildyta:
Atsiprašau, ne Blykstei, o Blyksei