Įkraunama...
Įkraunama...

Mūsų turtingas ir nuostabus daržas, 26 tema

QUOTE(Kapabull @ 2014 04 09, 13:28)
Bamijų tikrai yra ŽS parduotuvėse. "Retų augalų" ar pan. linija.
O Peruvinė dumplūnė pernai auginom lauke, derėjo ir augo puikiai, bet vasara karšta buvo. O dėl aukštumo tiksliai cm nepasakysiu, iki metro manyčiau.

ŽS- tai Jūs turite galvoje Žaliose stotelėse?
Atsakyti
QUOTE(Sarmite @ 2014 04 09, 17:23)

Siandien panevezietiskoj Maximoj maciau. Neprisimenu, bet , ko gero, ir pati ten pirkau. Isdygo greitai ir visos
Atsakyti
QUOTE(Sarmite @ 2014 04 09, 18:23)

taip, Žalioj Stotelėj
Atsakyti
Sveikos,

gal jau kuri galvoja žirnius sodinti?
Ar aš čia skubinuosi perdaug? g.gif

Atsakyti
mano susodinti jau visi žirniai
Atsakyti
vieni ankstyvieji pasėti, tik dar nedygsta, antrus gal savaitgalį sėsiu, paskutinius bal. pabaigoj.
Atsakyti
mano irgi jau susėti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2014 04 10, 08:37)
mano irgi jau susėti  smile.gif

Vakar nusipirkau dar vienu zirniu, tai reiks siandien paseti pora eiluciu dar g.gif
Atsakyti
Nu pasirodo, kad aš atsilikau doh.gif
o taip su baime paklausiau, galvojau kad būsiu išjuokta, kad perdaug skubinu.... blink.gif
Ačiū atsakiusioms 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mamukas71: 10 balandžio 2014 - 09:42
QUOTE(jolitamaria @ 2014 04 09, 12:20)

3.  kas megsta augti smelingame grunte ? Pernai isbandem braskes ir pomidorus - jiems visai tiko .

Pas mane auga cukinijos, ir šiaip - visi lapai - salotos, petražolės ir pan., dar pupelės, žirniai, pupos, bet šaknys - šiaip sau - morkos, burokėliai, svogūnai, bulvės - tai jau nebesėju/sodinu - neverta
Atsakyti
QUOTE(ispamas @ 2014 04 10, 11:38)
Pas mane auga cukinijos, ir šiaip - visi lapai - salotos, petražolės ir pan., dar pupelės, žirniai, pupos, bet šaknys - šiaip sau - morkos, burokėliai, svogūnai, bulvės - tai jau nebesėju/sodinu - neverta

Keista, kažkaip visada buvo kalbama, kad bulvės iš smėlingų kraštų kaip tik labai geros būna g.gif ir morkoms manau turėtų tikti smėlinga dirva... Gal čia kitos priežastys buvo, kad neužaugo
Atsakyti
QUOTE(rim @ 2014 04 10, 13:42)
Keista, kažkaip visada buvo kalbama, kad bulvės iš smėlingų kraštų kaip tik labai geros būna  g.gif ir morkoms manau turėtų tikti smėlinga dirva... Gal čia kitos priežastys buvo, kad neužaugo

drinks_cheers.gif molis pas mus - tai vat tada iš šakniavaisių neverta nieko tikėtis, o vat smėlingose tai pats tas, tikrai matyt kitos priežastys...
Atsakyti