Taip ir darysiu, gal netaip issireiskiau, turejau minty, kiek uzaugs ,visus paliksiuu seklai o sodinsiu siemet netgi gal poryt.
QUOTE(svieske @ 2014 03 29, 17:17)
Ar esate kuri auginusi kuminus? Nusipirkau seklu, bandysiu. Raso, kad seti i dezutes, veliau pikuoti. Kaip jus darete, ar dideli jie, kur naudojote?
Turiu nusipirkusi kaip prieskonius, dabar naudoju mišiniui arbatai nuo skrandžio ir pilvo negalavimų. Įsivaizduoju, kad jie užaugę turėtų būti panašūs į krapus ar į kmynus

QUOTE(svieske @ 2014 03 29, 17:17)
Ar esate kuri auginusi kuminus? Nusipirkau seklu, bandysiu. Raso, kad seti i dezutes, veliau pikuoti. Kaip jus darete, ar dideli jie, kur naudojote?
Auginau,bet mano sėklų nesubrandino,nes tiesiai daržan sėjau.Gal dabar pasėjus,jei vasara šilta,spės subręsti

Mergaitės, parnešė vyras bulvių Desiree - sako - anstyvos labai, bet , kad kiek paskaičiau labai mažai info internete ir nelabai man jos ankstyvumu kvepia
.
Niekad nesodinau bulvių sode
, nu jau jei laaaaabai ankstyvų nori , tai kaži ar apsimoka jas sodinti? Ačiū žinovėms

Niekad nesodinau bulvių sode

Liko gabaliukas zemes tarp tvoros(tvora is tinklo, uz tvoros nepriziurimas laukas,dilgeles auga kaimynu)ir plevelinio siltnamio is rytines puses 1m*6m, kazkaip anksciau nieko ten neauginom, pries kazkiek metu buvo zemuoges. Ka patartumet auginti: paprikas, lauko pomidorus ir pertekliu kas liks, moliugus, arbuzus o gal dar ka nors?neismanau ka galeciau ten pasodinti..
SOS
penktadieni nupirkom maisa durpiu,vakar atidariau o ji supelejusi 
Kaip dabar sodint daigus neisivaizduoju
zeme jau netinkama???
raginu vyra grazint atgal ta zeme

Kaip dabar sodint daigus neisivaizduoju

QUOTE(adija5 @ 2014 03 29, 23:45)
Auginau,bet mano sėklų nesubrandino,nes tiesiai daržan sėjau.Gal dabar pasėjus,jei vasara šilta,spės subręsti
.Aukštis kaip krapų buvo.Naudoju visur,bet pirktines-troškiniuose,sriuboj,plove,salotose...Geriausiai prieš tai pakepinti ,labiau kvapas atsiskleidžia,nors kai kam jis nepatinka.

O ju lapai, ne seklos, naudojami kur nors, ar jus naudojot?
Siandien radau ankstyvus kopustus siltnamyje sudygusius- kaip apsidziaugiau kad namie nereikes daigint 
Ka dar verta siltnamyje susidaigint?

QUOTE(matuke @ 2014 03 30, 15:14)
Siandien radau ankstyvus kopustus siltnamyje sudygusius- kaip apsidziaugiau kad namie nereikes daigint 

kalafijorus,pekino salotas

Zirniai jautrus zemei? Gal galima juos bandyti sodinti i duobutes pievoje? Noreciau paslepti plytu kalna:)
Parekomenduokit kokius kalafiorus pasiset. Perzvelgiau ir sena tema, bet neradau kazkaip. Kokius sejat vasaros derliui?

QUOTE(svieske @ 2014 03 30, 12:21)
O ju lapai, ne seklos, naudojami kur nors, ar jus naudojot?
Aš sunaudojau,taip pat kaip ir sėklas,bet kiek ten tos naudos buvo,negaliu pasakyt