Įkraunama...
Įkraunama...

Ovuliacijos stimuliacija

QUOTE(Sunflowers @ 2014 06 04, 19:59)
Kokios geros žinios bigsmile.gif Sėkmės  wub.gif  wub.gif  wub.gif
Mes gerai, augam, storėjam biggrin.gif  mirksiukas.gif

Aciu 4u.gif
wub.gif
Atsakyti
19891010, pasigedau taves 4u.gif , sakau, gal jau pas nėštukių išsikraustei . Pas mane irgi prolaktinas padidėjes, geriu bromkriptino po puse tabl. per diena. Bet kaip norimo rezultato nestuke.gif nėra, taip ir nėra schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(ewilgirl @ 2014 06 04, 22:01)
19891010, pasigedau taves  4u.gif , sakau, gal jau pas nėštukių išsikraustei . Pas mane irgi prolaktinas padidėjes, geriu bromkriptino po puse tabl. per diena. Bet kaip norimo rezultato  nestuke.gif nėra, taip ir nėra  schmoll.gif

Kaip malonu 4u.gif ne, deja neissikrausciau dar... Nu privalo ir i musu kiemus svente ateit pagaliau, kiek gi galima?! 4u.gif
Neebestimuliuoju, svoris biskeli nukrito.. per tuos 7 stimuliuotus ciklus buvau priaugus 6kg, dar nesisveriau, bet ant rubu tikrai matos, kad pakudau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(19891010 @ 2014 06 04, 20:56)
Kaip malonu 4u.gif  ne, deja neissikrausciau dar... Nu privalo ir i musu kiemus svente ateit pagaliau, kiek gi galima?! 4u.gif
Neebestimuliuoju, svoris biskeli nukrito.. per tuos 7 stimuliuotus ciklus buvau priaugus 6kg, dar nesisveriau, bet ant rubu tikrai matos, kad pakudau biggrin.gif

Šį ciklą aš irgi nesistimuliuoju , turėjau 5 stimuliacijas tai 3kg, užsimečiau blush2.gif , taip nesimato, bet kai i rūbus lendu jaučiasi. Dabar geriam maisto papildus, gerinam vyro turtą, ant rudens vėl kibsim į darbą biggrin.gif
Nugi tikrai, kada ta šventė į mūsų kiemus ateis drinks_cheers.gif
Atsakyti
Ateis merginos tikrai ateis mirksiukas.gif
Imkit virusiukų 2.gif 2.gif 2.gif 2.gif 2.gif 2.gif 2.gif 2.gif 2.gif
Atsakyti
QUOTE(ewilgirl @ 2014 06 05, 09:56)
Šį ciklą aš irgi nesistimuliuoju , turėjau 5 stimuliacijas tai 3kg, užsimečiau  blush2.gif , taip nesimato, bet kai i rūbus lendu jaučiasi. Dabar geriam maisto papildus, gerinam vyro turtą, ant rudens vėl kibsim į darbą  biggrin.gif
Nugi tikrai, kada ta šventė į mūsų kiemus ateis  drinks_cheers.gif

Na tai gero poilsio, o tada jau zinoma nestuke.gif 4u.gif

QUOTE(Sunflowers @ 2014 06 05, 10:07)
Imkit virusiukų  2.gif  2.gif  2.gif  2.gif  2.gif  2.gif  2.gif  2.gif  2.gif

Oj aciu aciu, griebiu virusiuka 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Sunflowers @ 2014 06 05, 08:07)
Imkit virusiukų  2.gif  2.gif  2.gif  2.gif  2.gif  2.gif  2.gif  2.gif  2.gif

imu ir kuo skubiau bigsmile.gif
Atsakyti
Labukas, na man liko sulaukti lygiai savaites iki mmm.. tai jau antra stimuliacija. Noras neispasakytas, jau ciupti ir darytis testuka.. bet sakiau si karta saziningai atkentsiu iki pirmadienio... 4u.gif Kaip sekasi kitoms? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(idile @ 2014 06 09, 15:17)
Labukas, na man liko sulaukti lygiai savaites iki mmm.. tai jau antra stimuliacija. Noras neispasakytas, jau ciupti ir darytis testuka.. bet sakiau si karta saziningai atkentsiu iki pirmadienio... 4u.gif Kaip sekasi kitoms?  smile.gif

Sėkmingo ciklo galo 2.gif 2.gif 2.gif
Atsakyti
Sveikos mergytes, na uzeinu tyliai pasidziaugti, turejau pirma stimuliacija, ir siandien 38 cd, kadangi mano mm labai neregulerios buvo, tai siandien vistik pasidariau 3 testuka, pirmi 2 rode labai vaiduokliska rezultata bet rode, o siandien pasidariau 3- tai pakankamai ryskiai pasirode 2 juosteles wub.gif wub.gif wub.gif ...tai dabar galvoju kada cia pas gydytoja eiti g.gif turbut reikia neskubeti?
Atsakyti
QUOTE(Sunflowers @ 2014 06 09, 16:23)
Sėkmingo ciklo galo  2.gif  2.gif  2.gif

Aciu labai wub.gif

QUOTE(sigitela @ 2014 06 09, 22:02)
Sveikos mergytes, na uzeinu tyliai pasidziaugti, turejau pirma stimuliacija, ir siandien 38 cd, kadangi mano mm labai neregulerios buvo, tai siandien vistik pasidariau 3 testuka, pirmi 2 rode labai vaiduokliska rezultata bet rode, o siandien pasidariau 3- tai pakankamai ryskiai pasirode  2 juosteles wub.gif  wub.gif  wub.gif ...tai dabar galvoju kada cia pas gydytoja eiti  g.gif  turbut reikia neskubeti?

Dideliausi sveikinimai wub.gif nestuke.gif lengvo nesiojimo wub.gif
Atsakyti
QUOTE(idile @ 2014 06 09, 16:17)
Labukas, na man liko sulaukti lygiai savaites iki mmm.. tai jau antra stimuliacija. Noras neispasakytas, jau ciupti ir darytis testuka.. bet sakiau si karta saziningai atkentsiu iki pirmadienio... 4u.gif Kaip sekasi kitoms?  smile.gif

Sekmes kuo didziausios 4u.gif

QUOTE(sigitela @ 2014 06 09, 22:02)
Sveikos mergytes, na uzeinu tyliai pasidziaugti, turejau pirma stimuliacija, ir siandien 38 cd, kadangi mano mm labai neregulerios buvo, tai siandien vistik pasidariau 3 testuka, pirmi 2 rode labai vaiduokliska rezultata bet rode, o siandien pasidariau 3- tai pakankamai ryskiai pasirode  2 juosteles wub.gif  wub.gif  wub.gif ...tai dabar galvoju kada cia pas gydytoja eiti  g.gif  turbut reikia neskubeti?

Sveikinu wub.gif 4u.gif
Atsakyti