Įkraunama...
Įkraunama...

Ovuliacijos stimuliacija

QUOTE(sigitela @ 2014 06 09, 21:02)
Sveikos mergytes, na uzeinu tyliai pasidziaugti, turejau pirma stimuliacija, ir siandien 38 cd, kadangi mano mm labai neregulerios buvo, tai siandien vistik pasidariau 3 testuka, pirmi 2 rode labai vaiduokliska rezultata bet rode, o siandien pasidariau 3- tai pakankamai ryskiai pasirode  2 juosteles wub.gif  wub.gif  wub.gif ...tai dabar galvoju kada cia pas gydytoja eiti  g.gif  turbut reikia neskubeti?

Sveikinu mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikos, turiu klausima. kaip jauciates po Ovitrelle suleidimo? Man skauda pilvo apacia, sonus. Skausmas stiprus, manau, kad nuo sproginejimu smile.gif bet nepykina ir nieko kito blogo nevyksta. O kaip jums buvo, kas leidotes sprogdukus?
Atsakyti
QUOTE(Blondiaa @ 2014 06 09, 22:24)
Sveikos, turiu klausima. kaip jauciates po Ovitrelle suleidimo? Man skauda pilvo apacia, sonus. Skausmas stiprus, manau, kad nuo sproginejimu smile.gif bet nepykina ir nieko kito blogo nevyksta. O kaip jums buvo, kas leidotes sprogdukus?

Man skaudejo 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(sigitela @ 2014 06 09, 21:02)
Sveikos mergytes, na uzeinu tyliai pasidziaugti

Nuoširdžiausiai sveikinu! smile.gif Sakiau, kad nėščias prg biggrin.gif Sėkmingo nešiojimo wink.gif
Atsakyti

ir man taip visada: tempia, raizo, skauda. Tempia ir koju raiscius. Tik neatskiriu, ar cia ovitrelle, ar utrogestan poveikis.
Papildyta:
QUOTE(Sunflowers @ 2014 06 09, 22:23)

kokio puikios naujienos lotuliukas.gif thumbup.gif
Atsakyti

Aciu mergytes uz sveikinimus, kazkaip bijau anksti dziaugtis, kol gydytoja nepatvirtino blush2.gif

man labai skaudejo,ypac desine pilvo apacios puse, niekad tokio skausmo nesu jautus g.gif bet jau praejo, pries pora dienu biskuti patepliojo rudai, labai mazai, tai gali nbuti inplantacijos lyg pozymis g.gif ir labai jautrus speneliai, labai labai blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Blondiaa @ 2014 06 09, 21:24)

Man neskaudėjo. Laukiau laukiau ir nieko nebuvo. Man geriant Letrozole skaudėjo labiau nei po Ovitrelle. Tai gal neįvyko man ovuliacija net.
Papildyta:
QUOTE(sigitela @ 2014 06 10, 14:28)
ir labai jautrus speneliai, labai labai blush2.gif

O speneliai kiek dpo pradėjo jautrėti?
Atsakyti
Aciu, nuraminot. man pirma stimuliacija, tai viskas nauja smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Vestuvinė @ 2014 06 10, 19:07)
Man neskaudėjo. Laukiau laukiau ir nieko nebuvo. Man geriant Letrozole skaudėjo labiau nei po Ovitrelle. Tai gal neįvyko man ovuliacija net.
Papildyta:

O speneliai kiek dpo pradėjo jautrėti?

man po letrozole tai nieko nebuvo,. o po ovitrelio tai jausmas nemalonus blush2.gif

del speneliu tai net nezinau kada pradejo jautret, bet mazdaug pries savaite gal pastebejau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(sigitela @ 2014 06 10, 21:49)
man po letrozole tai nieko nebuvo,. o po ovitrelio tai jausmas nemalonus blush2.gif

del speneliu tai net nezinau kada pradejo jautret, bet mazdaug pries savaite gal pastebejau ax.gif

na va man dar liko 5-6 dieneles iki mano mm, bet jos buna arba 29 arba 30 diena.. tai va del speneliu, kurie man visiskai nesijausdavo antra diena puikiai jauciasi ir norisi juos islaisvinti is liemeneles.. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Blondiaa @ 2014 06 09, 23:24)

Man jokių pojūčių nebuvo. Iš vis nieko nejutau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(idile @ 2014 06 10, 22:32)
na va man dar liko 5-6 dieneles iki mano mm, bet jos buna arba 29 arba 30 diena.. tai va del speneliu, kurie man visiskai nesijausdavo antra diena puikiai jauciasi ir norisi juos islaisvinti is liemeneles..  doh.gif

Laukiam II wink.gif
Man šiandien 14 d. po Ovitrelle, ryt poryt laukiu mmm. Pradėsiu antrą stimuliaciją.
Atsakyti