Įkraunama...
Įkraunama...

Ovuliacijos stimuliacija

QUOTE(gellytte @ 2014 07 15, 17:47)
Sveikos merginos  4u.gif Man šiandiena yra pradėta pirmoji stimuliacija ir man paskyrė tokius vaistukus pirma Letrozole, o po kelių dienų jį pakeisti Gonal ir tada po savaites ateiti echoskopuotis. Ar kam teko susidurti su tokiu gydymu, kaip sekėsi? Gydymas paskirtas dėl PKS... Beje merginos gal išduosite paslaptį kiek kainuoja tas Gonal 37,5 (doze/norma čia turbūt) nes inernete kažkaip įspūdingos sumos, bet kaip suprantu ten kiekiai didesni?

Sveika,
Tokia doze pirkau VK uz 50 lt mirksiukas.gif
Stimuliacija irgi labai panasi (gal net tokia pati), nes irgi PKS turiu..
Atsakyti
QUOTE(Persikute123 @ 2014 07 15, 19:07)
Sveika,
Tokia doze pirkau VK uz 50 lt  mirksiukas.gif
Stimuliacija irgi labai panasi (gal net tokia pati), nes irgi PKS turiu..

Ačiū Persikute123 smile.gif man stimuliacija irgi VK paskirta, tai speju tokia pati:) O kaip tau sekasi su tokiu gydymu? Kiek jau stimuliacijų turėjai?
Atsakyti
QUOTE(gellytte @ 2014 07 15, 16:47)
Sveikos merginos  4u.gif Man šiandiena yra pradėta pirmoji stimuliacija ir man paskyrė tokius vaistukus pirma Letrozole, o po kelių dienų jį pakeisti Gonal ir tada po savaites ateiti echoskopuotis. Ar kam teko susidurti su tokiu gydymu, kaip sekėsi? Gydymas paskirtas dėl PKS... Beje merginos gal išduosite paslaptį kiek kainuoja tas Gonal 37,5 (doze/norma čia turbūt) nes inernete kažkaip įspūdingos sumos, bet kaip suprantu ten kiekiai didesni?

Sveika, turėjau tokia stimuliacija Letrozole (femara) + gonal 37,5. Nors pasak gydytojos neturiu policistinių kiaušidžių g.gif Iš viso suvartojau 10 tabl ir 6 kartus leidausi gonalį. Užauginau 5 folius doh.gif Tai jau buvo per daug. Rezultatas neigiamas.
Linkiu sekmės ir tapti nestuke.gif
Atsakyti
QUOTE(ewilgirl @ 2014 07 16, 21:07)
Sveika, turėjau tokia stimuliacija Letrozole (femara) + gonal 37,5. Nors pasak gydytojos neturiu policistinių kiaušidžių  g.gif  Iš viso suvartojau 10 tabl ir 6 kartus leidausi gonalį. Užauginau 5 folius  doh.gif  Tai jau buvo per daug.  Rezultatas neigiamas.
Linkiu sekmės ir tapti  nestuke.gif

Ačiū už linkėjimus 4u.gif Aš labai tikiuosi nestuke.gif ... O mano planas, tai 5 tab. + 4 gonal (paskutinė penkta tabletė kartu su gonal ta pačią dieną),o po dvieju gonal echoskopija, tai net kol kas labai tikiuosi, kad neprireiks tų likusiu leidimusi.. Vis gi pirmas kartas, tik vat labai įdomu kodėl su gonal iš karto man paskyrė g.gif Ar yra merginų kurios pradėjo iš karto nuo jo?
Atsakyti
QUOTE(gellytte @ 2014 07 16, 23:33)
Ačiū už linkėjimus  4u.gif  Aš labai tikiuosi  nestuke.gif ... O mano planas, tai 5 tab. + 4 gonal (paskutinė penkta tabletė kartu su gonal ta pačią dieną),o po dvieju gonal echoskopija, tai net kol kas labai tikiuosi, kad neprireiks tų likusiu leidimusi.. Vis gi pirmas kartas, tik vat labai įdomu kodėl su gonal iš karto man paskyrė  g.gif  Ar yra merginų kurios pradėjo  iš karto nuo jo?

Su gonaliu geriausia stimuliacija
Atsakyti
QUOTE(gellytte @ 2014 07 15, 19:38)
Ačiū Persikute123 smile.gif  man stimuliacija irgi VK paskirta, tai speju tokia pati:) O kaip tau sekasi su tokiu gydymu? Kiek jau stimuliacijų turėjai?

Labas, ar jau matyti pas tave kas nors echoskopu? smile.gif
Man buvo paskirta 10 tbl + 2*37.5 gonal, apžiūrėjo bet niekas nebuvo pradėję augti. Tada dar 2*37,5 gonal ir vėl apžiūra. Ir STOP verysad.gif per didelė daugiavaisio nėštumo tikimybė, nes kaip ir ewilgirl užaugo 5. O į mane pažiūrėjusi gyd griežtai pasakė, kad man leis maximum 2, per smulki esu ax.gif Tai nebeauginau toliau ir laukiam kito ciklo, gal sėkmingesnis bus g.gif
Kas liečia Gonal, tai su juo kokybiškesni foliai užauga, be to gleivinei padeda pas ką ji plonesnė..
Atsakyti
Persikute123, o tai pas tave taip visi penki foliai vienu metu pradėjo tik ant ciklo vidurio augti? O tai čia galima traktuoti kaip ir hiperstimuliaciją - pavėluotą max organizmo suregavimą? O kokio jie dydžio buvo kai juos pamatė, visi vienodi?

Na, o mane šiandiena apžiūrėjo (t.y. 10 cd, jau suvartota 5 tbl. + 2 gonal), tai tik vienas vienintelis 10 mm folis auga, gleivinė maža 4 mm, tai liepė toliau likusius 2 gonal bei dar paskyrė papildomai +2 gonal ir vėl ateiti apžiūrai. Bet sako gal dar pradės ir kiti augti... Tai taip ir nesupratau čia gerai, kad vienas ar negerai ir taip neturėtų būti? Bei kas iš to jei kiti pradės augti, gi jie jau šito folio nebepasivys dydžiu niekaip g.gif. Žodžiu nieko nebesuprantu... Ar tas tolimesnis Gonal padės esamam foliui augti, ar jis skirtas naujiems auginti...? O įdomu esamas augtų be Gonal dabar? 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gellytte: 21 liepos 2014 - 21:43
QUOTE(gellytte @ 2014 07 21, 21:34)
Persikute123, o tai pas tave taip visi penki foliai vienu metu pradėjo tik ant ciklo vidurio augti? O tai čia galima traktuoti kaip ir hiperstimuliaciją - pavėluotą max organizmo suregavimą? O kokio jie dydžio buvo kai juos pamatė, visi vienodi?

Na, o mane šiandiena apžiūrėjo (t.y. 10 cd, jau suvartota 5 tbl. + 2 gonal), tai tik vienas vienintelis 10 mm folis auga, gleivinė maža 4 mm, tai liepė toliau likusius 2 gonal bei dar paskyrė papildomai +2 gonal ir vėl ateiti apžiūrai. Bet sako gal dar pradės ir kiti augti... Tai taip ir nesupratau čia gerai, kad vienas ar negerai ir taip neturėtų būti? Bei kas iš to jei kiti pradės augti, gi jie jau šito folio nebepasivys dydžiu niekaip g.gif. Žodžiu nieko nebesuprantu... Ar tas tolimesnis Gonal padės esamam foliui augti, ar jis skirtas naujiems auginti...? O įdomu esamas  augtų be Gonal dabar? 4u.gif

Nezinau, ar tai jau hyper.. As viska PKS nurasiau, ir gyd sake, kad del to. Dar - man tai pirma stimuliacija pas sia gyd, tad ir jai cia labiau susipazinimas su mano organizmu buvo. Tau matai po tokios pat dozes 1 dominuojantis, o pas mane nieko nebuvo.. Antrakart tikiu, bus geriau 4u.gif
Tau gonal gal skyre, kad sitam foliui ir gleivinei padet augt? g.gif: Gyd neklausei? Turetu atsakyti i tavo klausimus smile.gif
Atsakyti
5 foliai tai nėra hyper ax.gif Pas mane antrą stimuliaciją su dviguba closto doze 5 užaugo, o va vienas ir užkibo iš tų 5 blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Frėjukė @ 2014 07 22, 06:59)
5 foliai tai nėra hyper  ax.gif  Pas mane antrą stimuliaciją su dviguba closto doze 5 užaugo, o va vienas ir užkibo iš tų  5  blush2.gif

Mergyt 4u.gif labai labai sveikinu wub.gif
Atsakyti
mergaites sakykite o ar gali buti, kad su puse dozes Clost(po 1 tablete) uzaugo 3 foliai, bet augo labai letai.o su dviguba doze uzaugo tik vienas verysad.gif Daktare pasake tik 15 proc kad pasiseks su vienu foliu tik.... turejau daryti IUI latvijoje su donoru,bet gydytojas atostogauja, ir kitas negali priimti pasirodo ..viskas veltui buvo ir echo,ir clostas dvigubas verysad.gif

Bet gal ir neverta buvo bandyti IUi su vienu foliu unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Foksiuke @ 2014 07 24, 15:51)
Bet gal ir neverta buvo bandyti IUi su vienu foliu  unsure.gif

Na, tikrai yra ne vienas atvejis, kai merginos pastodavo turedamos tik vieną folį smile.gif O tavo atveju dar ir vyro duomenys labai geri. Aišku geriau, kai du ar trys, bet visai nurašyti nereikia. Sveikos poros irgi dažniausiai tik po vieną turi, ir sėkmingai pastoja su juo mirksiukas.gif
Atsakyti