QUOTE(gellytte @ 2014 07 21, 21:34)
Persikute123, o tai pas tave taip visi penki foliai vienu metu pradėjo tik ant ciklo vidurio augti? O tai čia galima traktuoti kaip ir hiperstimuliaciją - pavėluotą max organizmo suregavimą? O kokio jie dydžio buvo kai juos pamatė, visi vienodi?
Na, o mane šiandiena apžiūrėjo (t.y. 10 cd, jau suvartota 5 tbl. + 2 gonal), tai tik vienas vienintelis 10 mm folis auga, gleivinė maža 4 mm, tai liepė toliau likusius 2 gonal bei dar paskyrė papildomai +2 gonal ir vėl ateiti apžiūrai. Bet sako gal dar pradės ir kiti augti... Tai taip ir nesupratau čia gerai, kad vienas ar negerai ir taip neturėtų būti? Bei kas iš to jei kiti pradės augti, gi jie jau šito folio nebepasivys dydžiu niekaip

. Žodžiu nieko nebesuprantu... Ar tas tolimesnis Gonal padės esamam foliui augti, ar jis skirtas naujiems auginti...? O įdomu esamas augtų be Gonal dabar?
Nezinau, ar tai jau hyper.. As viska PKS nurasiau, ir gyd sake, kad del to. Dar - man tai pirma stimuliacija pas sia gyd, tad ir jai cia labiau susipazinimas su mano organizmu buvo. Tau matai po tokios pat dozes 1 dominuojantis, o pas mane nieko nebuvo.. Antrakart tikiu, bus geriau

Tau gonal gal skyre, kad sitam foliui ir gleivinei padet augt?

: Gyd neklausei? Turetu atsakyti i tavo klausimus