Įkraunama...
Įkraunama...

Ovuliacijos stimuliacija

QUOTE(Persikute123 @ 2014 08 03, 18:20)
Pas mane irgi PKS, bet OT dar nėra apgavę.. Tikrai ne visada II OT rodo, bet jau kai parodo, tai ir būna, nes ir pati jaučiu, ir gydyt ar PRG vėliau patvirtina  bigsmile.gif  Įdomu, kodėl čia taip? Gal kad LH pas mane normalus, o PKS nustatyta is AMH tyrimo?  g.gif

Foksiuke, kaip IUI rezultatai? Gal ryt jau HCG darysies?  ax.gif

Liudna diena man siandien... pasirode tepliojimai,ir pilvo apacia maudzia kaip iprastai pries menesines verysad.gif
Nedarysiu HCG...blogai pernesu net krauja priduoti,todel nekankinsiu saves...ypac po tokiu simptomu unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Persikute123 @ 2014 08 03, 18:20)
Pas mane irgi PKS, bet OT dar nėra apgavę.. Tikrai ne visada II OT rodo, bet jau kai parodo, tai ir būna, nes ir pati jaučiu, ir gydyt ar PRG vėliau patvirtina  bigsmile.gif  Įdomu, kodėl čia taip? Gal kad LH pas mane normalus, o PKS nustatyta is AMH tyrimo?  g.gif

Na man visad II rode ir Z.Zeba sake kad tai del mano auksto LH, pas mane PKS nustatyta is vaizdo ir LH/FSH santykio, AMH normalus, per viduriuka 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Foksiuke @ 2014 08 04, 09:47)
Liudna diena man siandien... pasirode tepliojimai,ir pilvo apacia maudzia kaip iprastai pries menesines  verysad.gif
Nedarysiu HCG...blogai pernesu net krauja priduoti,todel nekankinsiu saves...ypac po tokiu simptomu  unsure.gif

Foksiuke console.gif Gal tai tik senas kr iseina..? Taip tikejau, kad pavys Tau, tad dar neatgniauziu kumsciu 4u.gif

Pas mane irgi ne kazka - negaliu IUI pradet, nes MM vis neateina doh.gif jau 38 CD ir jokiu pozymiu!! NT aisku neigiamas, vel ciklas sukvailiojes, oi kaip nervina gun_bandana.gif
Atsakyti
Merginos, laikykites console.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nuojauta: 05 rugpjūčio 2014 - 12:40
Sveikos 4u.gif

Pas mane antras iui irgi nesekmingas visgi,jau ir mm atsibelde nelabosios doh.gif

Norejau paklausti butent del stimuliacijos..ar nera kitu kokiu geresniu vaistu nei Clostas? kazkaip man su juo vienas folis ir vsio...norisi daugiau bent du kokius uzauginti..AR CIA TIK NUO ORGANIZMO VISKO priklauso? Pas mane lyg jokiu bedu nera, tik kiausides kaip sake nepilnu pajegumu jau dirba..... Gal ka patarsite? rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Foksiuke @ 2014 08 08, 12:51)
Sveikos  4u.gif

Pas mane antras iui irgi nesekmingas visgi,jau ir mm atsibelde nelabosios  doh.gif

Norejau paklausti butent del stimuliacijos..ar nera kitu kokiu geresniu vaistu nei Clostas? kazkaip man su juo vienas folis ir vsio...norisi daugiau bent du kokius uzauginti..AR CIA TIK NUO ORGANIZMO VISKO priklauso? Pas mane lyg jokiu bedu nera, tik kiausides kaip sake nepilnu pajegumu jau dirba..... Gal ka patarsite?  rolleyes.gif

Sveika.

Labai gaila, kad tau nepasisekė. 4u.gif

Temos pradžioje surašyti vaistukai.

O tu natūraliame cikle nebandei IUI? Šiaip skaičiau pas anglus (ar amerikonus), kad stimuliuoti folikulai yra daug blogesnės kokybės ir dažnesni persileidimai bei nesivystatnys, lyginant su kai pastojama natūraliame cikle. Bet, kiek suprantu, tau skatina ir dėl sumažėjusio kiaušidžių potencialo, ar ne?

O koks tavo AMH lygis, jei nepaslaptis?
Atsakyti
QUOTE(Nuojauta @ 2014 08 08, 12:04)
Sveika.

Labai gaila, kad tau nepasisekė.  4u.gif

Temos pradžioje surašyti vaistukai.

O tu natūraliame cikle nebandei IUI? Šiaip skaičiau pas anglus (ar amerikonus), kad stimuliuoti folikulai yra daug blogesnės kokybės ir dažnesni persileidimai bei nesivystatnys, lyginant su kai pastojama natūraliame cikle. Bet, kiek suprantu, tau skatina ir dėl sumažėjusio kiaušidžių potencialo, ar ne?

O koks tavo AMH lygis, jei nepaslaptis?

Na taip pasake gydytojas ir LT ir Embrions..tiksliu duomenu nezinau,neisimenu kol kas, nes kazkaip nortusi pasitiketi gydytojais,ir nelisti ten kur juodas miskas man...bet kuo toliau tuo dazniau galvoju,kad tik patiems reikia gylintis ir darytis tyrimus papildomus...as nedariusi AMh, nieks neliepie unsure.gif
Kadangi VK man pasake cia kai IVF reikia,tai ir nesigilinau toliau..manote verta issitirti? As siiap tik UZ del visokiu tyrimu sau, kuo daugiau tuo geriau..bet ka sake ta ir padariau... unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Foksiuke @ 2014 08 08, 13:20)
Na taip pasake gydytojas ir LT ir Embrions..tiksliu duomenu nezinau,neisimenu kol kas, nes kazkaip nortusi pasitiketi gydytojais,ir nelisti ten kur juodas miskas man...bet kuo toliau tuo dazniau galvoju,kad tik patiems reikia gylintis ir darytis tyrimus papildomus...as nedariusi AMh, nieks neliepie  unsure.gif
Kadangi VK man pasake cia kai IVF reikia,tai ir nesigilinau toliau..manote verta issitirti? As siiap tik UZ del visokiu tyrimu sau, kuo daugiau tuo geriau..bet ka sake ta ir padariau... unsure.gif

Kas ten žino kaip geriau... Bet aš pati stengiuosi įsigilinti ką, kodėl ir kam daro, žinau daugiau mažiau už ką atsakingas kiekvienas hormonas, stengiuosi pasiskaitynėti normas ir t.t. Man taip saugiau. Ir ne dėl to, kad aš ten gydytojais nepasitikiu, bet tam, kad žinoti kas man yra ir ką su manimi darys.

Yra vienas geras pvz., kai mano vyrui paskyrė gerti vaistus (jam dėl neaiškių priežasčių pradėjo šokinėti spaudimas ir kalti širdis, kaip išprotėjus, priežasčių nesurado), kurie veikė žiurkių ir pelių vaisingumą (pelių grįžtamai, o žiurkių negrįžtama). Čia buvo atlikti nauji bandymai, šią info radau rusų ir anglų kalba, tai su vyru nusprendėm to vaisto atsisakyti (arba geria tik tada, kada tas spaudimas šlubuoja, o ne taip, kaip paskyrė). Kai paklausiau gydytojos apie tai, tai ji sakė nieko nežinanti apie poveikį vaisingumui. Informaciniame lapelyje irgi jokios info apie tai nebuvo.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nuojauta: 08 rugpjūčio 2014 - 12:42
Na va as ka tik is naujo gydytojo..kadangi Bogd.atostoguose, sutiko Gricius priimti mane...ziurejo ar nera cistu (pirma ciklo diena..o kraujuoju baisiai sad.gif ) tai viskas ok,,bet jam nepatiko man ankstesnios stimuliacijos,nes gleivine buvo itin plona... ir paskyre si karta LETROZOLE stimuliacijai...sake jam patinka labiau...18 diena einu pas ji stebet foliu,ir jei viskas okei startuosim vel su IUI LV nestuke.gif
Kas nuliudino tai kad jis pasake 4 kartus IUI ir tada jau IVF..nera reikalo eikvoti nei pinigu,nei laiko,nei nervu...O as kazkaip noriu ir 6 kartus pabandyti rolleyes.gif

Ir dar uzklausiau del AMH tyrimo,sako nemato jokio reikalo...radau grybo gatveje kad daro tik uz 130 lt,ir ryt galiu ateiti...pati gal ir norieciau pasidaryti,,maza kas....ka jus patartumete? Ar issitirti?
O siaip turbut pereisiu pas ji, zymiai malonesnis,kantresnis nei Bogd. schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Foksiuke @ 2014 08 08, 20:38)
Na va as ka tik is naujo gydytojo..kadangi Bogd.atostoguose, sutiko Gricius priimti mane...ziurejo ar nera cistu (pirma ciklo diena..o kraujuoju baisiai sad.gif ) tai viskas ok,,bet jam nepatiko man ankstesnios stimuliacijos,nes gleivine buvo itin plona... ir paskyre si karta LETROZOLE stimuliacijai...sake jam patinka labiau...18 diena einu pas ji stebet foliu,ir jei viskas okei startuosim vel su IUI LV  nestuke.gif
Kas nuliudino tai kad jis pasake 4 kartus IUI ir tada jau IVF..nera reikalo eikvoti nei pinigu,nei laiko,nei nervu...O as kazkaip noriu ir 6 kartus pabandyti  rolleyes.gif

Ir dar uzklausiau del AMH tyrimo,sako nemato jokio reikalo...radau grybo gatveje kad daro tik uz 130 lt,ir ryt galiu ateiti...pati gal ir norieciau pasidaryti,,maza kas....ka jus patartumete? Ar issitirti?
O siaip turbut pereisiu pas ji, zymiai malonesnis,kantresnis nei Bogd.  schmoll.gif

as ir laukiu mm , pradesiu stimuliacija letrozole, sake vieni is stipresniu:) sudare schema gerti, bet man reik ateiti 13cd,o kodel tau taip velai 18cd?tavo ciklas ilgesnis?nes man del tu ciklu ir idomiai biski,nes kas turi PKS visuomet ovuliacija gali buti veliau.bet jie ima bendra statistika ir liepe darytis scana nuo 11cd.mhm smile.gif sekmytes 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Foksiuke @ 2014 08 08, 18:38)

O siaip turbut pereisiu pas ji, zymiai malonesnis,kantresnis nei Bogd.  schmoll.gif

Sveika, užjaučiu dėl nepasisekusio IUI, ir šaunuolė kad eini pirmyn 4u.gif
Kas dėl AMH - grybo g. tiek kainuoja pats tyrimas, bet kadangi kraują siunčia į Vokietiją, tai dar už transporto išlaidas apie 80 Lt primokėti reiks g.gif
Žinant AMH rezultatą gydytojams lengviau stimuliacijas skirti, ypač kai IVF ruošia. Bet jei gydytojas nesiūlo, tai gal ir neverta.. Net nežinau, ką ir patarti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(austela @ 2014 08 09, 12:00)
as ir laukiu mm , pradesiu stimuliacija letrozole, sake vieni is stipresniu:) sudare schema gerti, bnet man reik ateiti 13cd,o kodel tau taip velai 18cd?tavo ciklas ilgesnis?nes man del tu ciklu ir idomiai biski,nes kas turi PKS visuomet ovuliacija gali buti veliau.bet jie ima bendra statistika ir liepe darytis scana nuo 11cd.mhm  smile.gif sekmytes 4u.gif

O pass koki daktara lankotes? Kiek skaiciau retas kuris skyria siuos vaistukus....
Del echo ne taip parasiau... 18 rugpjucio ateit..o cia bus 10 c.d. smile.gif
Sekmes ir jums dideles nestuke.gif 4u.gif
Atsakyti