Įkraunama...
Įkraunama...

Ovuliacijos stimuliacija

QUOTE(Foksiuke @ 2014 08 18, 13:38)
Na as jau po echo..nieko gero kol kas, vienas folikulas tik 13 mm..gyd.pasiule gonalio minimum 2 ampuliu,apie 260 lt kuris uzaugins folikula tikrai,arba laukti iki treciadienio,jei neuzaugs pats si cikla praleisti jau teks.... Man taip buvo 1 pirma karta su Clostu po 1 tabl.laaabai letai augo folikulas, bet uzaugo visgi...tikiuosi uzaugs  unsure.gif

Man I stimuliacijai buvo skirta letrozole + gonalis, po 5 dienu letrozole ir dvieju dienu gonalio nieko gero dar neturejau schmoll.gif ... Buvo tik vienas 10 mm folis, gleivine tik 4 mm, tai po dar 5 dienu gonalio jau turėjau du 18 mm folius, gleivine - ideali. Mano atveju padeda tas gonalis, aisku, zveriskai brangus, bet vertas. Deja, I stimuliacija nors ir buvo vykusi, bet buvo nesekminga, tai siandiena startavau su II stimuliacija, viliuosi gero rezultato nestuke.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gellytte: 18 rugpjūčio 2014 - 20:45
QUOTE(gellytte @ 2014 08 18, 22:39)
Man I stimuliacijai buvo skirta letrozole + gonalis, po 5 dienu letrozole ir dvieju dienu gonalio nieko gero dar neturejau  schmoll.gif ... Buvo tik vienas 10 mm folis, gleivine tik 4 mm, tai po dar 5 dienu gonalio jau turėjau du 18 mm folius, gleivine - ideali. Mano atveju padeda tas gonalis, aisku, zveriskai brangus, bet vertas. Deja, I stimuliacija nors ir buvo vykusi, bet buvo nesekminga, tai siandiena startavau su II stimuliacija, viliuosi gero rezultato  nestuke.gif

As pvz uk esu ir ar galim to gonalio gaut? Jis kaip sprogtukas gaunas ane?Nes as siuo metu geriu letrozoli tik. 12cd einu ziuret savo folikulu:)
Atsakyti
QUOTE(gellytte @ 2014 08 18, 20:39)
Man I stimuliacijai buvo skirta letrozole + gonalis, po 5 dienu letrozole ir dvieju dienu gonalio nieko gero dar neturejau  schmoll.gif ... Buvo tik vienas 10 mm folis, gleivine tik 4 mm, tai po dar 5 dienu gonalio jau turėjau du 18 mm folius, gleivine - ideali. Mano atveju padeda tas gonalis, aisku, zveriskai brangus, bet vertas. Deja, I stimuliacija nors ir buvo vykusi, bet buvo nesekminga, tai siandiena startavau su II stimuliacija, viliuosi gero rezultato  nestuke.gif

Tai is viso buvo 2 ampules gonalio jep? Jei tokie rezultaia tai susigundziau ir as..jei si cikla nieko gero, ir as bandysiu su gonaliu rolleyes.gif

Linkiu kuo sekmingiausio sio ciklo 4u.gif nestuke.gif nestuke.gif nestuke.gif nestuke.gif nestuke.gif nestuke.gif nestuke.gif

UK manau irgi jis naudojamas mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(austela @ 2014 08 18, 22:49)
As pvz uk  esu ir ar galim  to gonalio  gaut? Jis kaip  sprogtukas gaunas ane?Nes as siuo  metu  geriu  letrozoli  tik. 12cd  einu  ziuret  savo  folikulu:)

Jis ne "sprogdukas" o stimuliuojantis hormonas, kuri pridejus i antra stimuliacijos (IUI arba natur.bandymui) puse prie pagrindiniu stim. vaistu, uzauga kokybiskesne kiausialaste ax.gif
Vadinamas "sprogdukas" yra Ovitrelle 4u.gif
IVF metu juo stimuliuojama nuo 2 arba 3c.d. tada buna daugiau folikulu 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Edena: 19 rugpjūčio 2014 - 10:15
QUOTE(Edena @ 2014 08 19, 12:14)
Jis ne "sprogdukas" o stimuliuojantis hormonas, kuri pridejus i antra stimuliacijos (IUI arba natur.bandymui) puse prie pagrindiniu stim. vaistu, uzauga kokybiskesne kiausialaste  ax.gif
Vadinamas "sprogdukas" yra Ovitrelle 4u.gif
IVF metu juo stimuliuojama nuo 2 arba 3c.d. tada buna daugiau folikulu  4u.gif

aciu labai uz issamu atsakyma:) as letrozoli geriu nuo 4cd ,norejo daryti nuo 3d bet sako bandom nuo 4cd, nes turetu uztekti to intervalo. Tikiuosi nereiks to gonalio:) as papildomai inofolic geriu, geri atsiliepimai. Padeda subrandinti stipresnes kiausalastes ir padeda ovuliuoti:) nelab tikiu kad vitaminai taip gali pagelbet,bet bandyt reik...smile.gif
Atsakyti
QUOTE(austela @ 2014 08 19, 12:35)
aciu labai uz issamu atsakyma:) as letrozoli geriu nuo 4cd ,norejo daryti nuo 3d bet sako bandom nuo 4cd, nes turetu uztekti to intervalo. Tikiuosi nereiks to gonalio:) as papildomai inofolic geriu, geri atsiliepimai. Padeda subrandinti stipresnes kiausalastes ir padeda ovuliuoti:) nelab tikiu kad vitaminai taip gali pagelbet,bet bandyt reik...smile.gif

Austela,

Kiek tablečių letrozolio tau reiks išgerti?

Man išrašė 5, bet sako, kad vaistinėj parduos 10... g.gif

Gal dar gali kainą parašyti, labai įdomu... smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nuojauta: 19 rugpjūčio 2014 - 11:56
QUOTE(austela @ 2014 08 19, 11:35)

Kaip suprantu gonalis "uztikrina" foliu augimą, nes visoms dazniausiai gonalis "veikia". Tik tiek kad jis yra brangus bei jis yra leidžiamas vaistas, tai turbut dazniausiai pradžiai yra bandoma tabletemis, po to pereinama prie jo. Nors man pradėjo stimuliacijas kazkodel is karto nuo jo, idomu kodėl ta taiko VK g.gif Beje, as irgi jau puse metu geriu ta inofolika, bet rezultato nuo jo jokio, tai meciau, nors jis siek tiek nervus tai apramina thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Foksiuke @ 2014 08 19, 10:10)
Tai is viso buvo 2 ampules gonalio jep? Jei tokie rezultaia tai susigundziau ir as..jei si cikla nieko gero, ir as bandysiu su gonaliu  rolleyes.gif

Linkiu kuo sekmingiausio sio ciklo  4u.gif  nestuke.gif  nestuke.gif  nestuke.gif  nestuke.gif  nestuke.gif  nestuke.gif  nestuke.gif

UK manau irgi jis naudojamas  mirksiukas.gif

Man pirmu kartu stimuliavo juo labai atsargiai, todel viskas labai uzsitese, leidausi po puse "ampules" (1 pakuote yra 75 TV ju ten kazkokiu vienetu, tai as jos puse - po 37,5 TV), bet sumoje man prireike is viso 4 pakuociu. Sunaudojau beveik 300 TV. Tai siuo kartu biskiuka padidino vieno karto doze, kad ale greiciau viskas butu, aiksku ziuresim ar taip bus, bet sumoje vel turi gautis 300 TV. Ačiū uz linkejimus Foksiuke, as labai tikiuosi kad pagaliau greitu metu mums visoms pasiseks nestuke.gif
Atsakyti
QUOTE(Nuojauta @ 2014 08 19, 13:55)
Austela,

Kiek tablečių letrozolio tau reiks išgerti?

Man išrašė 5, bet sako, kad vaistinėj parduos 10... g.gif

Gal dar gali kainą parašyti, labai įdomu... smile.gif

Man sudare schema kaip gerti dviem ciklams, si cikla geriu 4,6,8 cd po 2tabl., na o 5,7cd geriu po viena tablete. is viso gaunas 8tabletes siam ciklui. o tau 5tabletes tai gaunas 1tabl i diena?
as kita cikla gersiu po 1tablete 5dienas.
pirkau du lapukus, vaistinej parduoda po viena lapuka, jei tu pirksi 5tabletes tai gal net ir karpys, nes as pirkau Benu vaistinej Kaune, tai sake jei perki 5tabletes kerpa,bet man lapuke lieka 2tabletes,tai nekirps. Benu vaistinej pigiausia ir visad rasi. Man taip sake daktare:) sumokejau su nuolaidos korteles uz 20tableciu +- 120lt .

o tu pries tai su kuo stimuliavaisi? ir kokios tavo problemos? 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(gellytte @ 2014 08 19, 19:57)
Kaip suprantu gonalis "uztikrina" foliu augimą, nes visoms dazniausiai gonalis "veikia". Tik tiek kad jis yra brangus bei jis yra leidžiamas vaistas, tai turbut dazniausiai pradžiai yra bandoma tabletemis, po to pereinama prie jo. Nors man pradėjo stimuliacijas kazkodel is karto nuo jo, idomu kodėl ta taiko VK  g.gif Beje, as irgi jau puse metu geriu ta inofolika, bet rezultato nuo jo jokio, tai meciau, nors jis siek tiek nervus tai apramina  thumbup.gif

as tai prisipirkus daug vitaminu,vyras sako vaistine visa:) plius arbatos ir pns,bet ko nepadarysi del noro turet maziuka 4u.gif 4u.gif jei reikes gonalio,tikrai pirksiu ir naudosiu.tik as uk,ir einu pas lietuvius i klinika pirmam scanui po stimuliacijos ir nezn ar jie gales man ji israsyti schmoll.gif inofolic man zinok ir biski padeda apramint nervus blush2.gif kazkaip nebesu toks degtukas biggrin.gif
Atsakyti
Man deja si menesi nepasiseke su letrozoliu, neauga folis mano visai,jau velai gonali leisti,si menesi praleidziu...2 echo, vaistai ir veltui.. 320 lt... na kita menesi jau su gonaliu ir 10 tableciu letrzoliu..
As uz 5 tabletes mokejau 22 lt eurovasitineje...atkirpo viskas okei..bet aisku jei reikes kokiu 7 tikrai nekirps..
Atsakyti
Parduodu Ovitreli uz 50 lt. Vilniuje. Turiu 1 ampule. AZ
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tokata: 24 rugpjūčio 2014 - 11:31
QUOTE(austela @ 2014 08 20, 15:39)

o tu pries tai su kuo stimuliavaisi? ir kokios tavo problemos?  4u.gif

Man čia pirma stimuliacija. Vyro turtas buvo blogas, dabar lyg ir norma, bet ant ribos. Man viskas gerai, o lialiaus kaip nėr, taip nėr sad.gif
Papildyta:
QUOTE(Foksiuke @ 2014 08 21, 12:56)
Man deja si menesi nepasiseke su letrozoliu, neauga folis mano visai,jau velai gonali leisti,si menesi praleidziu...2 echo, vaistai ir veltui.. 320 lt... na kita menesi jau su gonaliu ir 10 tableciu letrzoliu..
As uz 5 tabletes mokejau 22 lt eurovasitineje...atkirpo viskas okei..bet aisku jei reikes kokiu 7 tikrai nekirps..

O man Camelia vaistinėj ne tai, kad nekirpo, bet pasakė, kad pakuotės neardys.... g.gif Važiuosiu į Eurov...

Foksiuke, labai nenusimink, tau būtinai pasiseks! 4u.gif
Atsakyti