Įkraunama...
Įkraunama...

Gardos ežeras, Italija

Merginos, ar galit ką nors pasakyti apie orus prie Gardos ežero? g.gif Aš stebiu jau mėnesį orus, ir man darosi baisu - pagal orų prognozes, ten KASDIEN lyja blink.gif Ar taip gali būti??? Orai net liepos mėnesiui panašūs - rodo ištisai lietų g.gif
Atsakyti
QUOTE(Vas@rė @ 2015 06 17, 10:17)
Merginos, ar galit ką nors pasakyti apie orus prie Gardos ežero?  g.gif  Aš stebiu jau mėnesį orus, ir man darosi baisu - pagal orų prognozes, ten KASDIEN lyja  blink.gif  Ar taip gali būti??? Orai net liepos mėnesiui panašūs - rodo ištisai lietų  g.gif

http://www.webcams.t...utico-Bardolino
Atsakyti
QUOTE(Vas@rė @ 2015 06 17, 11:17)
Merginos, ar galit ką nors pasakyti apie orus prie Gardos ežero?  g.gif  Aš stebiu jau mėnesį orus, ir man darosi baisu - pagal orų prognozes, ten KASDIEN lyja  blink.gif  Ar taip gali būti??? Orai net liepos mėnesiui panašūs - rodo ištisai lietų  g.gif

tai kasdien ir lyja, o ko norite, juk kalnai:)
palyga 10min ir vel saule.
visada taip buvo, visada taip bus
Atsakyti
Sveiki,

Gal kam yra teko nuomotis automobiliuką būtent iš šios kontoros:
http://www.chania-airport-carhire.com/ ?

Ieškojau atsiliepimų visur bet taip nieko ir neradau smile.gif

Atsakyti
QUOTE(ZJZJZJ @ 2015 06 17, 12:50)
tai kasdien ir lyja, o ko norite, juk kalnai:)
palyga 10min ir vel saule.
visada taip buvo, visada taip bus

O tai bent šilumos ten yra??? Aš jau pradedu bijot, kad bus kaip pas mus, +15 ir lietus blink.gif
Atsakyti
Kur galima rasti info apie ta sala, i kuria nubrist galima? Kaip ji tiksliai vadinasi?
Atsakyti
QUOTE(Vas@rė @ 2015 06 17, 11:17)

Rytoj jau busiu prie Gardos, kai grisiu(po savaites) parasysiu kaip ten orai.
Atsakyti
QUOTE(jolantaO @ 2015 06 17, 19:39)
Rytoj jau busiu prie Gardos, kai grisiu(po savaites) parasysiu kaip ten orai.

O, ačiū, su nekantrumu lauksiu įspūdžių thumbup.gif Geros kelionės 4u.gif
Atsakyti
As isvykstu 06-20, i oru prognoze nebegaliu ziuret-tipo begom nuo Alanijos karsciu ir nezinau ar teisingai busiu pasirinkusi siumeciu atostogu vieta del oru....
Atsakyti
4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo nerile: 18 birželio 2015 - 21:34
Sveiki, grizau is Italijos. 4 dienas buvom prie Gardos ezero. Tai ten tikrai visai atskiras oru rajonas, nes apsupta is visu pusiu dideliais kalnais. Oras permainingas, bet tikrai nera blogas. Mes gyvnome Tignale. Ryte ir vakare vesoka, reikia megztuko. Diena pakankamai silta degintis ir maudytis baseine, nes musu miestukas aukstokai kalnuose, iki ezero pliazo buvo 7 km serpantinu. Lietaus truputi buna, bet trumpas.Kalnu virsunes beveik visa laika paskende debesyse buvo. Viena diena vaziavome aplink ezera, tai paciame gale ezero miestelyje Riva del Garda uzklupo lietutis, vejas ten gana didelis, daug banglentininku. Toliau pavaziavus vel sviete saule, issimaudeme, norejome kilti i Monte Bolde kalno virsune su funikulieriumi, taciau nekylome, nes buvo rukas virsuje,( tik nezinau, ar dirbo funikulierius, nes kazkaip nesimate judanciu vagoneliu). Ties Lasize ir Sirmione jau buvo stipriai karsta, bet vaikstant po Sirmione vel uzklupo didesnis lietus.Siltas tas lietus ir neilgas. Nors ir sulijo, bet kol vaiksciojom rubai isdziuvo. Po Sirmiones vakare jau isedus i masina prasidejo labai labai didele liutis, gatves is karto tapo upemis, stojo vietomis net masinos, nes nesimate kur vaziuoti. Neilgai truko ta liutis, gal 15 min., bet tai buvo jau tikras" nuotykis". Tai va norejau pasakyti tuo pasakojimu, kad striukyte reikia visada tureti. Tie lietus trumpalaikiai, siaip oras tikrai pietietiskas, silta pakankamai, o jeigu pradzioje ezero, tai manau, ir karsta net.
Atsakyti
Tikrai, orai kalnuose neprognozuojami. Mums, kaip ir rašiusiai JolantaiO, per dieną teko ir dideliausiam rūke keliauti, ir nuo kaitros pavargti ir galiausiai per liūtį sugrįžt namo. Bet vaizdai ... thumbup.gif Niekis tas oras mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo La farfalla: 25 birželio 2015 - 23:26