Įkraunama...
Įkraunama...

Gardos ežeras, Italija

Na, labai įdomu g.gif Dabar kai žiūriu orų prognozes, atrodo, orai gerėja - lietaus beveik neberodo, temperatūra kopia per +35 biggrin.gif Tikiuosi, rugpjūtį apačioje bus karšta ir nelis, nes man ir Klaipėdoj užtenka to lietaus schmoll.gif Labai norėčiau pakilti į Monte Baldo, tai tikiuosi, nebus rūko nei lietaus... Dar norėtųsi su parasparniais paskraidyti, gal kas bandėte ant Monte Baldo? Man įdomu, kaip ten nusileidus, reikia grįžti atgal? Ar ant kalno pargabena, ar kaip? g.gif
Atsakyti
Ketvirtadieni vaziuosim i pietine Gardos puse, parasysiu kokie orai mus pasitiks ax.gif
Atsakyti
Na ka, siandien grizom, tai visas dienas buvo superinis oras, tik viena diena vakare smarkiai nulijo ir tiek.
Atsakyti
QUOTE(Tybuka @ 2015 07 06, 22:59)
Na ka, siandien grizom, tai visas dienas buvo superinis oras, tik viena diena vakare smarkiai nulijo ir tiek.

Kur buvot apsistoje? Kurioj vietoj, ta prasme? Ar ten galima tam ezere maudytis? Yra tokiu viesu pliaziuku? Oras tai koks buvo? smile.gif kokia temperatura?
Atsakyti
Kas noresit ezere maudytis, tai butinai pasiimkit vandens batus, nes ezero dugnas akmenuotas ir labai slidu, nes tenka nemaza gabaliuka nueit, kad galima butu plaukti (nors ne visur taip) arba buna tiltukas, kur nulipti galima iskart i vandeni, bet vistiek buna negilu.

Kas vaziuosit i Verona, manau apsimoka nusipirkti Verona Card, kainuoja 18e zmogui, nes su ta kortele i daugeli muzieju ir baznyciu arba nemokamai ieini arba tik 1-2e primoket reikia. I Arena primoket nereikejo.
Atsakyti
Grįžau po savaitės atostogų Riva del Garda mietelyje 4u.gif Likau labai sužavėta. Oras tikrai puikus, o jeigu ir šiek tiek nulyja, pasidaro tik gaiviau, oras nuo to neatšąla. Kaip ir minėjo, maudantis ežere tikrai reikia turėti kažką ant kojų. Mano vaikams labai tiko ir Crocsai biggrin.gif Vanduo ežere +19 - +21 laipsnis. Atsigaivinti labai gera, bet ilgai neišbūni.
Nuo Bergamo oro uosto važiavau nuomota mašina palei pakrantę. Daugelis miestukų turi savo žavesio, bet man kažkaip labiausiai patiko Riva del Garda. Jis nemažas, daug žalumos, prie ežero galima gulėti ant pievos.

Tikrai dar ten sugrįšiu biggrin.gif
Atsakyti
Sakykit o kai kyli i ta kalna, turbut reikia siltesniu rubu? Ten vis tiek manau gerokai vesiau, kai uzsikeli?
Atsakyti
QUOTE(Sigitano @ 2015 07 13, 17:53)
Sakykit o kai kyli i ta kalna, turbut reikia siltesniu rubu? Ten vis tiek manau gerokai vesiau, kai uzsikeli?

Manau, kad nereikia. Nebent vaikams.
Is apacios vistiek atvaziuoji jau labai susiles/suprakaitaves, tai tas lengvas vejelis tikra atgaiva buvo 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Sigitano @ 2015 07 13, 18:53)

Šiltesnių rūbų tikrai nereikia. Aš buvau pasiėmus, niekam neprireikė biggrin.gif Kai šviečia saulė ten lygiai taip pat karšta. Omums užėjo tokie debesys, kad viskas buvo visiškam rūke ir pasidarė tiesiog gaiviau biggrin.gif
Atsakyti
Sakykit koks ten vandens parkas yra Gardalende? Ar ten tik akvariumas? Kas buvote Gardalende pasidalinkite įspūdžiais smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Dovidenija @ 2015 07 13, 20:58)
Šiltesnių rūbų tikrai nereikia. Aš buvau pasiėmus, niekam neprireikė  biggrin.gif  Kai šviečia saulė ten lygiai taip pat karšta. Omums užėjo tokie debesys, kad viskas buvo visiškam rūke ir pasidarė tiesiog gaiviau  biggrin.gif

Na va, o mes buvom rugpjucio trecia savaite. Atvaziavom ryte, kad eiliu nebutu. Apie 10 val. Nes siam laikotarpy visur pilna zmoniu. Tai dar be eiliu prasisukom. Bet susalom. Nes nebuvom pasiruose nei striukiu, nei batu. Tai pirkau net alpaku kojines smile.gif bet vertas pabuvimas ir vaizdas to. Noreciau daugiau ten pasivaikscioti. Bet nebuvom avslynes sikart atdiveze tinkamos. Tai tik aplink trn virsunej apejom smile.gif
Isvis Siaurine ezero dalis nuostabi. Nors gyvenom Sirmionej ir ten labai patiko. Kadangi daug varinejom visur nebuvo skirtumo kur gyventi smile.gif viena pusdieni praleidom Aquadria, atrodo taip vadinasi. Terminio vandens baseinu parkas. Labai patiko, ir vaikams. Labai patiko. Tiek Trelaksavom po i tensyviu vaiksciojimu, atgaivinom raumenis ir oda. Zodziu labai patiko, dar karta ten apsilankyciau. Safari irgi labai patiko.
Ir buti ai verta pasiplanuoti i Verona i arena i koki rengini, nes ten prie vietos buni wink.gif
Atsakyti
Buvome paskutinę rugpjūčio savaitę. Be automobilio nerekomenduoju, susisiekimas prastas viešuoju transportu. Orai nuostabūs, karšta, jokio lietaus nei lašo. Labai gražūs miestukai. Mes pagrinde ilsėjomės prie baseino, skanavom maistą, žodžiu, tinginių atostogos labai gražiose vietose thumbup.gif wub.gif Rekomenduoju!
Atsakyti