Įkraunama...
Įkraunama...

Provanso ir klasikos gerbėjoms

QUOTE(Pupukas24 @ 2014 05 02, 17:32)
4u.gif
o kas jums tureklus dare? 4u.gif

metalistai iš Rūdiškių biggrin.gif Troimeta.
http://www.troimeta.lt/galerija/13 mūsų paskutiniai
Atsakyti
Sveikos, merginos! Gal galetumete isduoti paslapti, kur rasti ar ieskoti antikvarinio virdulio (pas mus dujine virykle)?
Atsakyti
QUOTE(TuDa @ 2014 05 02, 11:54)
thumbup.gif  wub.gif
Mesk lauk tą Jysko veidrodį prieškambary mirksiukas.gif

mad.gif ,Šok nuo tilto .Man taip nuskambėjo.,Neskubėk gyvent smile.gif
Atsakyti
gal kam reikia arba zinot kam reiktu 1 rulono Lincrusta Rocco tapeto + 1l Lincrusta kliju. Mes uzsisakem 3, bet panaudojam tik 2 ir vienas lieka neatidarytas. Pagaminti 2014.04.09
Atsakyti
QUOTE(Rokė @ 2014 05 05, 15:35)
mad.gif ,Šok nuo tilto .Man taip nuskambėjo.,Neskubėk gyvent  smile.gif

Turbūt nesekėt ankstesnių diskusijų, kad taip nuskambėjo mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo TuDa: 05 gegužės 2014 - 21:07
[quote=@leja,2014 05 05, 16:48]
gal kam reikia arba zinot kam reiktu 1 rulono Lincrusta Rocco tapeto + 1l Lincrusta kliju.

o kaip realiai tie 2 ant sienu atrodo? Nes pvz tai ziauriai grazus ax.gif
O is kur pirkot? kokia kaina?
Atsakyti
QUOTE(rejunjona @ 2014 05 05, 16:24)
Sveikos, merginos! Gal galetumete isduoti paslapti, kur rasti ar ieskoti antikvarinio virdulio (pas mus dujine virykle)?

temos pradzioje sendaikciu puslapiu sarasas, dar skelbiu.lt antikvariato skyriuje.
Atsakyti
[quote=Justina121,2014 05 06, 00:45]
[quote=@leja,2014 05 05, 16:48]
gal kam reikia arba zinot kam reiktu 1 rulono Lincrusta Rocco tapeto + 1l Lincrusta kliju.
o kaip realiai tie 2 ant sienu atrodo? Nes pvz tai ziauriai grazus ax.gif
O is kur pirkot? kokia kaina?
[/quote]

dar tik uzkliojuota ant sienos bet nenudazyta, tai vaizdo dar nera. Siuntemes is UK. Jei niekam neprireiks siusim atgal. Del kainos ir smulkiau gal per a.z.
Atsakyti
user posted imageAkis užkliuvo už komodos - idealu būtų į vonią, marmurinis stalviršis, pastatomai kriauklei tik skylę išpjaut 4u.gif
Atsakyti
Femme,kurr ir kiek kastavo? Kaip man tiktu i 1a wc bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Liniuxxx: 06 gegužės 2014 - 13:39
QUOTE(Liniuxxx @ 2014 05 06, 14:27)
Femme,kurr ir kiek kastavo? Kaip man tiktu i 1a wc bigsmile.gif

www.akesa.lt, 1500 lyg.
Atsakyti
sveikos klasikos megejos, as siuolaikines klasikos gerbeja, ir bandysiu sia ideja igyvendinti savo name. Kadangi Jusu temute daznai paskaitineju, pasigroziu, todel ateinu cia, kad ir ne i tema, bet pasiklausti jusu patarimo - baigineja pas mus isores apdaila, kala fibercementinemis lentutemis dali fasado (negavome pilkum teko pasitenkinti juodomis), ikeliu jums foto pasakykit savo nuomone del fasaro ir mediniu daliu kurios liks neuzdengtos. Turejom ideja jas lakuoti geru laku kaip nulakuota kolona, bet kaip sudejo lentutes, man ta kolona is konteksto iskrenta. Pinigai uz laka dideli, tai kol dar laikas prasau jusu patarimo kaip pasielgti, t. y. ar lakuoti taip kaip nulakuota kolona, ar dazyti pilkai?Nors man uzdazytas medis ziauriai nepatinka...bet gal geriau deretu?tvora irgi galvojom daryti tamsiai ruda ...
user posted image
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sarune+: 07 gegužės 2014 - 19:41