Įkraunama...
Įkraunama...

Provanso ir klasikos gerbėjoms

QUOTE(sarune+ @ 2014 05 07, 21:38)
sveikos klasikos megejos, as  siuolaikines klasikos gerbeja, ir bandysiu sia ideja igyvendinti savo name. Kadangi Jusu temute daznai paskaitineju, pasigroziu, todel ateinu cia, kad ir ne i tema, bet pasiklausti jusu patarimo - baigineja pas mus isores apdaila, kala fibercementinemis lentutemis dali fasado (negavome pilkum teko pasitenkinti juodomis), ikeliu jums foto pasakykit savo nuomone del fasaro ir mediniu daliu kurios liks neuzdengtos. Turejom ideja jas lakuoti geru laku kaip nulakuota kolona, bet kaip sudejo lentutes, man ta kolona is konteksto iskrenta. Pinigai uz laka dideli, tai kol dar laikas prasau jusu patarimo kaip pasielgti, t. y. ar lakuoti taip kaip nulakuota kolona, ar dazyti pilkai?Nors man uzdazytas medis ziauriai nepatinka...bet gal geriau deretu?tvora irgi galvojom daryti tamsiai ruda ...
user posted image
user posted image

Stogas ir lauko durys juodi?
Atsakyti
QUOTE(rejunjona @ 2014 05 07, 23:07)
Stogas ir lauko durys juodi?

stogas - grafito spalvos, sakyciau tamsiai pilkas, lauko durys irgi pilkos tamsiai ir langai tok ikai pdurys.
Atsakyti
Sveikos, merginos 4u.gif Ar galėtumėte patarti mirksiukas.gif Darome butuko remontą, virtuvė bus klasikinė, balta spalva. Noriu grindų plytelių tokių:
http://www.linea.lt/...-plyteles/vives
Tarpus tarp viršutinių ir apatinių spintelių bei stalviršį galvojame taip pat klijuoti plytelėmis. Kaip manote, kokios tiktų? Ar baltos (kreminės), kad nebūtų pernelyg marga? Kaip manot, ar klijuoti vienodomis plytelėmis tarpus tarp spintelių ir stalviršį, ar skirtingomis? Būsiu dėkinga už Jūsų nuomonę smile.gif
Atsakyti
del kolonos, manau kad priderinus dar kazka ir toks tamsus medis visai gerai ziurisi 4u.gif

del virtuves plyteliu, as asmeniskai rinkciausi arba grindis tokias arba tarp spinteliu, abieju nedaryciau, nors plyteles nuostabios wub.gif

merginos priminkit kur geriausios kainos virtuviniu rankeneliu? noriu va tokiu kaip ikejoj, tik sakau gal kaina geresne kur nors kitur

http://www.ikea.com/...ducts/60226157/
Atsakyti
QUOTE(Pupukas24 @ 2014 05 08, 11:04)

del virtuves plyteliu, as asmeniskai rinkciausi arba grindis tokias arba tarp spinteliu, abieju nedaryciau, nors plyteles nuostabios  wub.gif

na, aš manau, kad tokios bus grindys smile.gif Gal ir kitos merginos kažką patartų, kaip gražiau suderinti ir kokios plytelės tiktų stalviršiui? Ačiū.
Atsakyti
QUOTE(Vas@rė @ 2014 05 08, 07:50)
Sveikos, merginos  4u.gif  Ar galėtumėte patarti  mirksiukas.gif  Darome butuko remontą, virtuvė bus klasikinė, balta spalva. Noriu grindų plytelių tokių:
http://www.linea.lt/...-plyteles/vives
Tarpus tarp viršutinių ir apatinių spintelių bei stalviršį galvojame taip pat klijuoti plytelėmis. Kaip manote, kokios tiktų? Ar baltos (kreminės), kad nebūtų pernelyg marga? Kaip manot, ar klijuoti vienodomis plytelėmis tarpus tarp spintelių ir stalviršį, ar skirtingomis? Būsiu dėkinga už Jūsų nuomonę  smile.gif

Man tos plyteles per margos, nebent grindis deciau, o siena tada vienspalves daryciau ir stalvirsio tikrai nedaryciau is plyteliu. Man stalvirsiai is plyteliu labai negrazu. Kazkada nuomotam bute turejome dideli virtuvini stala su plytelem, kazkuo stuktelesjus plytele skilo ir vaizdas nekoks ir nepakeisi taip paprastai. Bet cia tik mano nuomone 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(sarune+ @ 2014 05 07, 19:38)
sveikos klasikos megejos, as  siuolaikines klasikos gerbeja, ir bandysiu sia ideja igyvendinti savo name. Kadangi Jusu temute daznai paskaitineju, pasigroziu, todel ateinu cia, kad ir ne i tema, bet pasiklausti jusu patarimo - baigineja pas mus isores apdaila, kala fibercementinemis lentutemis dali fasado (negavome pilkum teko pasitenkinti juodomis), ikeliu jums foto pasakykit savo nuomone del fasaro ir mediniu daliu kurios liks neuzdengtos. Turejom ideja jas lakuoti geru laku kaip nulakuota kolona, bet kaip sudejo lentutes, man ta kolona is konteksto iskrenta. Pinigai uz laka dideli, tai kol dar laikas prasau jusu patarimo kaip pasielgti, t. y. ar lakuoti taip kaip nulakuota kolona, ar dazyti pilkai?Nors man uzdazytas medis ziauriai nepatinka...bet gal geriau deretu?tvora irgi galvojom daryti tamsiai ruda ...
user posted image
user posted image

Stulpa dazyciau tamsiai pilka spalva, dabar jis man iskrenta is konteksto 4u.gif
Atsakyti
Man tos margos plytelės labai gražu, labai pagyvina vaizdą smile.gif bet turi patikti iš esmės smile.gif
Pas mane pačią labai panašios ant virtuvės sienų
user posted image
Svarsčiau dėti panašias grindims, bet susilaikiau. Jeigu jūs norite margų plytelių grindims, ant sienų ir stalvioršio tokių pat tikrai neklijuočiau, bus per marga.
Mano atveju jau nuo sienų to margumo tiek, kad tikrai pakanka, jei dar kažkur būtų - tikrai būtų per daug.
Galit nebent pvz. ties virykle plotelį jomis paklijuoti, susišauktų su grindimis, bet ant sienos tokiu atveju klijuočiau tik vienos spalvos plyteles (rinkčiau, kad būtų grindyse ta pati spalva).
O stalviršio ko gero plytelėmis nedaryčiau g.gif arba jei labai norisi - daryčiau stalviršį, bet sienų jau ne.
Atsakyti
Bet tai kaip neaiškiai klausia moterys.. unsure.gif Apie kokias plyteles kalba, neaišku, nes nuorodoj bent kelios matyt.. lens.gif
Apie namą irgi tik dabar pastebėjau, kad nesuprantu, kur dar tas medis numatytas? lens.gif
QUOTE(juratele2006 @ 2014 05 08, 15:13)
Man tos plyteles per margos, nebent grindis deciau, o siena tada vienspalves daryciau ir stalvirsio tikrai nedaryciau is plyteliu. Man stalvirsiai is plyteliu labai negrazu. Kazkada nuomotam bute turejome dideli virtuvini stala su plytelem, kazkuo stuktelesjus plytele skilo ir vaizdas nekoks ir nepakeisi taip paprastai. Bet cia tik mano nuomone  4u.gif
Papildyta:
Stulpa dazyciau tamsiai pilka spalva, dabar jis man iskrenta is konteksto  4u.gif

Jei klausimas apie pirmas, pilkas plyteles, tai jų margumo tikrai užteks ant grindų.. o sienaigal bandyt pilkas, pilkšvas, nes švarios baltos juk nėra tose margose..
Stalviršio ir aš turbūt savo namuos nenorėčiau.. Lygiai taip pat esam turėję stalą su skilusia plytele..

O dėl namo esterjero.. įdomiai žiūrisi ir ta ruda su pilku, juodu.. Tik dar kažkur reikia medžio ax.gif

-------
Dėl virtuvės rankenėlių.. siūlau pažiūrėti e-senukuose. Maloniai nustebino kkainos ir pasirinkimas.. tik dar nepirkau, bet ieškodama užtikau tai, kas pas kitus kainuoja brangiau.
Dar furnitanas.lt
brasa.lt
Atsakyti
QUOTE(juratele2006 @ 2014 05 08, 13:13)
Man tos plyteles per margos, nebent grindis deciau, o siena tada vienspalves daryciau ir stalvirsio tikrai nedaryciau is plyteliu. Man stalvirsiai is plyteliu labai negrazu. Kazkada nuomotam bute turejome dideli virtuvini stala su plytelem, kazkuo stuktelesjus plytele skilo ir vaizdas nekoks ir nepakeisi taip paprastai. Bet cia tik mano nuomone  4u.gif

Taip, planuoju taip, kad tas margymas tebūtų vien šių plytelių. Baldai - balti, sienos - švelniai pilkos. O plytelių stalviršis - man labai gražu, juolat, kad plytelių įvairovė didžiulė biggrin.gif
Gal kad būtų aiškiau, kokio patarimo nerėčiau, pabandysiu dar keletą pvz., kokį galvoju stalviršį ir/arba tarpus tarp spintelių:
http://www.vivescera...w...15&pid=4YP8
http://www.vivescera...w...93&pid=3LR0
http://www.vivescera...w...02&pid=3GA0
Papildyta:
QUOTE(Carpe diem @ 2014 05 08, 13:35)
Man tos margos plytelės labai gražu, labai pagyvina vaizdą smile.gif bet turi patikti iš esmės smile.gif
Pas mane pačią labai panašios ant virtuvės sienų
user posted image
Svarsčiau dėti panašias grindims, bet susilaikiau. Jeigu jūs norite margų plytelių grindims, ant sienų ir stalvioršio tokių pat tikrai neklijuočiau, bus per marga.
Mano atveju jau nuo sienų to margumo tiek, kad tikrai pakanka, jei dar kažkur būtų - tikrai būtų per daug.
Galit nebent pvz. ties virykle plotelį jomis paklijuoti, susišauktų su grindimis, bet ant sienos tokiu atveju klijuočiau tik vienos spalvos plyteles (rinkčiau, kad būtų grindyse ta pati spalva).
O stalviršio ko gero plytelėmis nedaryčiau  g.gif arba jei labai norisi - daryčiau stalviršį, bet sienų jau ne.

Taip, kaip salė Tyli upė, nemoku aiškiai paklaust blush2.gif Nemoku normalios nuorods įdėti, man kai atidariau puslapį, rodė tik vienas plyteles, tai praktiškai kaip kad parodėte carpe diem mirksiukas.gif
Norėjau paklausti, kokios plytelės tikrų prie šių, ta prasme, stalviršis bus KITOKS, bet ar jį daryti kartu su su siena (o ne su grindimis). na, kaip suprantu, plytelių stalviršiai ne visiems patinka, bet žinokit, tų plytelių yra tokių, kad ohoho lotuliukas.gif Ir smulkių, gražučių, tikrai ne tokių kaip kokioj senoj kaimo smuklėj mirksiukas.gif Na, aišku, čia skonio reikalas. Man įdomiau Jūsų nuomonė dėl spalvų mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Vas@rė @ 2014 05 08, 15:50)
Taip, planuoju taip, kad tas margymas tebūtų vien šių plytelių. Baldai - balti, sienos - švelniai pilkos. O plytelių stalviršis - man labai gražu, juolat, kad plytelių įvairovė didžiulė  biggrin.gif 
Gal kad būtų aiškiau, kokio patarimo nerėčiau, pabandysiu dar keletą pvz., kokį galvoju stalviršį ir/arba tarpus tarp spintelių:
http://www.vivescera...w...15&pid=4YP8
http://www.vivescera...w...93&pid=3LR0
http://www.vivescera...w...02&pid=3GA0
Papildyta:

Taip, kaip salė Tyli upė, nemoku aiškiai paklaust  blush2.gif  Nemoku normalios nuorods įdėti, man kai atidariau puslapį, rodė tik vienas plyteles, tai praktiškai kaip kad parodėte carpe diem  mirksiukas.gif 
Norėjau paklausti, kokios plytelės tikrų prie šių, ta prasme, stalviršis bus KITOKS, bet ar jį daryti kartu su su siena (o ne su grindimis). na, kaip suprantu, plytelių stalviršiai ne visiems patinka, bet žinokit, tų plytelių yra tokių, kad ohoho  lotuliukas.gif  Ir smulkių, gražučių, tikrai ne tokių kaip kokioj senoj kaimo smuklėj  mirksiukas.gif  Na, aišku, čia skonio reikalas. Man įdomiau Jūsų nuomonė dėl spalvų  mirksiukas.gif

Aaaaa, man atidarinėjo ne šias plyteles anoj nuorordoj, o tokias pilkas monochromatines aštuonkampes bigsmile.gif
Bet, jeigu spalvų nebijote, o juk nebijote, derinkit ant sienų, gal pilkas, gal melsvas vienspalves (jei grindys šios).. kažką iš plytelės spalvų, kas jums arčiau. Taigi dar nuo visos aplinkos priklauso.. Bet tik ne baltas ax.gif
Atsakyti
Sakot, baltos netiks g.gif Aš maniau, kad gal gražiai derėtų prie spintelių spalvos, ir būtų visiškai ramios spalvos, o grindys - va tokios ryškios g.gif
Atsakyti
Sveikos,
PAGELBĖKIT - užsimaniau mirk griūk tokių pakabinamų abažūrų miegamajame virš spintelių prie lovos wub.gif
user posted image
Jie jungiasi į rozetę, tada tas šilkinis kabelis kyla per sieną kokiais kabliukais pritvirtintas iki lubų ir šviestuvas nuleidžiamas iki norimo aukščio virš spintelės - toks kabantis pastatomo šviestuvo variantas ax.gif
čia parduoda tik visą komplektą, baigiu nuprotėt ieškodama internete, niekaip nesugalvoju teisingos užklausos.
Jau pasidaryt galvojau, ale 10 metrų tokio kabelio 30 svarų kainuoja doh.gif
Atsakyti