QUOTE(juratele2006 @ 2014 06 03, 13:12)
QUOTE(Žalia Rūta @ 2014 06 03, 12:15)
Duris iskirpo
o as dar nedaaugau, kad ta spintele transformuoti
Merginos, gal žinote, kur Vilniuje ieškoti baldinių audinių? kur didesnis pasirinkimas? reikia kėdes pervilkti...
QUOTE(Carpe diem @ 2014 06 03, 14:05)
Merginos, gal žinote, kur Vilniuje ieškoti baldinių audinių? kur didesnis pasirinkimas? reikia kėdes pervilkti...
Rasite ir Skrajoj, ir Baldu rojuj. Tik reikia paprasyti, kad atnestu visas kolekcijas (Audejo, Litenos ir pan.), nes jie per kelis skyrius 'issimete' turi.
Taip pat ir uzuolaidu, audiniu parduotuvese.. Dubingiai
QUOTE(Carpe diem @ 2014 06 03, 14:05)
tik būkit atidi su kainomis, man už Litenos veliūro metrą vienam salone 80 lt užgiedojo
QUOTE(juratele2006 @ 2014 06 03, 13:12)
Parodysiu dukros naktines lempos transformacija 
Labai gražu
QUOTE(femme @ 2014 06 03, 14:23)
tik būkit atidi su kainomis, man už Litenos veliūro metrą vienam salone 80 lt užgiedojo
kuris Litenoj kainuoja 18
ir išgyrė baisiai kokybę, o Litenoj pačioj kaip tik atkalbėjo, kad nepraktiškas, pukuojasi 
Apie koki audini eina kalba?
QUOTE(Žalia Rūta @ 2014 06 03, 14:44)
Apie koki audini eina kalba?
jums pavadinimo reikia? Altesa lyg. Aš pati Litenos parduotuvėje minkštasuoliui išsirinkau Jaguar, tamsiai mėlyną, 38 už metrą. Aukštas markendeil skaičius, rekomendavo kaip praktišką ir lengvai prižiūrimą.
QUOTE(femme @ 2014 06 03, 15:19)
jums pavadinimo reikia? Altesa lyg. Aš pati Litenos parduotuvėje minkštasuoliui išsirinkau Jaguar, tamsiai mėlyną, 38 už metrą. Aukštas markendeil skaičius, rekomendavo kaip praktišką ir lengvai prižiūrimą.
Aciu, nes as Litenos audiniu trauksiu sofute, tai ir suklusau
QUOTE(juratele2006 @ 2014 06 03, 13:19)
Ačiū, kad dalinatės...
Žinot, mes kuriamės naujuose namuose. Tiksliau...Gyvenam vienur, kuriamės kitur...Ir nuo tų vietų ne valanda ir ne dvi kelio...Neatvažiuosi tada, kai gali meistrai ir atvirkščiai.
Lankydamasi šioje temoje, ar pagaliau žiūrinėdama užsienietiškus blogus su fantastinio grožio interjerais galvoju sau - kada bus pas mus namuose taip?
Betgi po juratele2006 posto pagalvojau - viskam savas laikas ir sava vieta.
Dar kartą ačiū už mintis, įkvėpimą, idėjas, laiką, skiriamą šiai temai.
QUOTE(Perfect @ 2014 06 03, 14:25)
Betgi po juratele2006 posto pagalvojau - viskam savas laikas ir sava vieta.
tik viskam yra ribos... kartais tas uzsiteses "trukumas" ir begalines, ilgalaikes (ne tik vieno, o daugelio daiktu) paieskos pradeda vesti is kantrybes. Ir baisu, kad tie patys sveciai, uzeje po metu (kas savaime dar suprantama), ir po triju (dar pateisinama), ir po penkiu (jau sunku rasti pateisinima), ras vis dar tas pacias lemputes kabancias
To tobulumo beiskant kad nesigautu: "kai pasensiu - graziai gyvensiu!"
QUOTE(vida777 @ 2014 06 03, 15:55)
tik viskam yra ribos... kartais tas uzsiteses "trukumas" ir begalines, ilgalaikes (ne tik vieno, o daugelio daiktu) paieskos pradeda vesti is kantrybes. Ir baisu, kad tie patys sveciai, uzeje po metu (kas savaime dar suprantama), ir po triju (dar pateisinama), ir po penkiu (jau sunku rasti pateisinima), ras vis dar tas pacias lemputes kabancias
.
.
čia paprastai būna, kai vyras išgirdęs kokios nors "varganos" palangės ar turėklų porankio kainą trenkia kumščiu į stalą, kad "pats padarysiu"
vat pas mane dėžėje Kauno sendaikčių mugėje sumedžioti 4 bra guli jau mėnuo