Įkraunama...
Įkraunama...

Provanso ir klasikos gerbėjoms

Prasau patarimo. Vakar montavo sienine spinta ir pasirodo padare vienas duris ne tokias, turejo buti 2 veidrodziai is abieju nisos pusiu o padare tik is vienos. Bet dabar ziuriu ar tikrai keisti. Kai gyvai buni patalpoj, nemaiso tas vienas veidrodis, bet kai ziuri is sono nuotraukoj, norisi simetrijos. Kaip manot, ar tikrai be rysio tas vienas veidrodis? Ar su dviem neatrodys kaip senovine sekcija? g.gif

user posted image

turejo buti taip

user posted image

Atsakyti
Sveikos, priimsit į būrį? Nors jus dažnai paskaitydavau, tačiau nemaniau, kad kada nors įsirenginėsiu klasikinį butą. Bet kai sename name, tai kiti stiliai nelabai ir į temą būtų...

Žalia Rūta, tarpinis variantas: http://www.voltus.de...lero-chrom.html
į LT siunčia (32 EUR)

Kokius jungiklius/rozetes dedate klasikiniuose interjeruose? Gal yra įdomesnių ir pigesnių pardavėjų nei Ardena?

Dar klausimuks - ar žiūrėtųsi klasikiniame interjere atidengtos senos geltonos plytos? Nebus per grubu ar per skandinaviška? Mastau apie tarpą tarp virtuvės spintelių ir ties krosnele?
Atsakyti
Y2K, aciu uz ideja, per tarpininkus butu pigiau thumbup.gif Tik as labai bijau chromo, nes lyg pas mane nieko nebus, nebent saukstai... biggrin.gif
Atsakyti
Yra ir pigiau smile.gif http://wohnen.preisr...F~4042943102614
Atsakyti
QUOTE(@leja @ 2014 06 03, 17:21)
Prasau patarimo. Vakar montavo sienine spinta ir pasirodo padare vienas duris  ne tokias, turejo buti 2 veidrodziai is abieju nisos pusiu o padare tik is vienos. Bet dabar ziuriu ar tikrai keisti.

o kas bus ten toj skylėj per vidurį, ko gero rūbų kabykla? Jei taip, tai mano nuomone bereikalingas daiktas, tik sukuria netvarkos įspūdį. Visiškai patogu kabinti nešiojamus ar svečių rūbus ant pakabų į spintą.
O toje skylėje kabinčiau didelį veidrodį gražiais rėmais per visą nišą, jį galima "išnešti" šiek tiek į priekį per pusę spintutės. Ant spintutes prie veidrodžio patogu būtų pasidėti kvepalus ar kitas smulkmenas, raktus ir pan. Veidrodines spintos dureles pakeisčiau paprastomis, tamsiam praėjime tas veidrodis nelabai funkciją atlieka. Dabartinis vaizdas dar įsivaizduojant nišoje kabančius rūbus, dovanokit, bet labai primena tarybinį prieškambario komplektą "Uosis" blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo femme: 03 birželio 2014 - 18:53
QUOTE(femme @ 2014 06 03, 19:43)
o kas bus ten toj skylėj per vidurį, ko gero rūbų kabykla? Jei taip, tai mano nuomone bereikalingas daiktas, tik sukuria netvarkos įspūdį. Visiškai patogu kabinti nešiojamus ar svečių rūbus ant pakabų į spintą.
O toje skylėje kabinčiau didelį veidrodį gražiais rėmais per visą nišą, jį galima "išnešti" šiek tiek į priekį per pusę spintutės. Ant spintutes prie veidrodžio patogu būtų pasidėti kvepalus ar kitas smulkmenas, raktus ir pan. Veidrodines spintos dureles pakeisčiau paprastomis, tamsiam praėjime tas veidrodis nelabai funkciją atlieka. Dabartinis vaizdas dar įsivaizduojant nišoje kabančius rūbus, dovanokit, bet labai primena tarybinį prieškambario komplektą "Uosis" blush2.gif

Ne, ten nisoj atviros lentynos bus knygom, suvenyram ir pan. Rubam kabinti bus visai kita spinta prie duru.
Atsakyti
QUOTE(@leja @ 2014 06 03, 20:03)
Ne, ten nisoj atviros lentynos bus knygom, suvenyram ir pan. Rubam kabinti bus visai kita spinta prie duru.

pamačiusi tas veidrodines duris net nesuabejojau, kad čia prieškambaris. Jei čia svetainės spinta ir viduryje bus lentynos, tai man tuomet veidrodžiais duryse mano akimis visiškas nesusipratimas.
Atsakyti
QUOTE(vida777 @ 2014 06 03, 14:55)
tik viskam yra ribos... kartais tas uzsiteses "trukumas" ir begalines, ilgalaikes (ne tik vieno, o daugelio daiktu) paieskos pradeda vesti is kantrybes. Ir baisu, kad tie patys sveciai, uzeje po metu (kas savaime dar suprantama), ir po triju (dar pateisinama), ir po penkiu (jau sunku rasti pateisinima), ras vis dar tas pacias lemputes kabancias  rolleyes.gif .
To tobulumo beiskant kad nesigautu: "kai pasensiu - graziai gyvensiu!"  biggrin.gif .

As tikrai nesiruosiu namu irengineti iki senatves. Mes gyvename nuo vasario 16 d. Manau, kad tikrai nebutina viska pasidaryti iskarto. As geriau veliau ir kaip man patinka, o ne belekaip, kad tik butu biggrin.gif
Atsakyti

Pamačiau virtuvinio kampelį, labai smalsu pamatyti visą blush2.gif
Ar Baldų Amatas pas Jus viską montuoja?
Atsakyti
na gal nediskutuokim svetaine ar prieskambaris. klausiau grynai del pacio daikto ar be rysio tas vienas veidrodis ziurisi, ar labai prasosi simetrijos. na bet aciu
Papildyta:
QUOTE(Juodai @ 2014 06 03, 20:48)

Pamačiau virtuvinio kampelį, labai smalsu pamatyti visą blush2.gif
Ar Baldų Amatas pas Jus viską montuoja?

Juodai, butinai pasirodysiu, tik ne sioj temoj ir isvis tik asmeniskai. Ilgai kaupiausi kelti ir spinta cia, dabar net istrint negaliu biggrin.gif
Atsakyti
mano šios dienos darbo rezultatas smile.gif

tapetai ir užuolaidos.. kol kas toks variantas smile.gif

user posted image

.virtuvę irgi suderinau smile.gif bus gelsvai kreminiai fasadai su rusvu stalviršiu ir žalvarinėm apvaliom rankenėlėm smile.gif

grindys

user posted image

rizikuosiu ir dėsiu laminatą ir voniose smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Cererakennel: 03 birželio 2014 - 21:35
QUOTE(Cererakennel @ 2014 06 03, 23:30)
mano šios dienos darbo  rezultatas smile.gif

tapetai ir užuolaidos.. kol kas toks variantas  smile.gif

grindys

rizikuosiu ir dėsiu laminatą ir voniose smile.gif

bigsmile.gif Labai graži užuolaida. Ir tapetas gražus thumbup.gif Bet ar ne per marga bus viskas gėlėse? (čia šiaip klausimas abejonei pasėti).

Grindys labai gražios thumbup.gif Jei būtų medinės (bet asmeniškai man), būt dar gražesnės biggrin.gif . Bet žinant jūsų norą laminatą, nebepostringausiu biggrin.gif
Atsakyti