Įkraunama...
Įkraunama...

Rodas

Mes jau keletą metų keliaujame visur dviese su draugu liepos mėnesį po dvi savaites. Užsisakinėjame viską savarankiškai.. tai galiu pasakyti, kad mums gaunasi dvigubai pigiau nei pirktume analogišką paketą iš kelionių agentūrų ar per tarpininkus cool.gif
Lėktuvo bilietus ganome ir perkame žiemos metu. Sako, kad prieš naujus galima nusipirkti pigiau, bet pasitaiko visaip.
Gaudome viešbučius su akcijomis. Vienais metais pasisekė dėl Maltos, Rodo, pernai dėl Kretos. Šiemet pavėlavome su viešbučių užsakymu, bet pasisekė sugaudyti kelių viešbučių paskutinius kambarius, kuriems yra gerokai sumažinama kaina. Tad atostogausime tris dienas pačiame Rode su pusryčiais prie paplūdimio ir netoli senamiesčio pilies, tikslas - naktinis miesto pilies gyvenimas, Lindos (tris dienas be maitinimo )- nuostabus miestelis, kurio paplūdimius norime išbandyti, o ir pakartotinai "šventyklą" apžiūrėsime.. , po to 8 dienas ramiau su AI kurortiniame miestelyje... dar ten išsinuomosime 3-4 dienoms mašiną. Šiuo metu biudžetas 1500Lt žmogui.
Atsakyti
QUOTE(shultinga @ 2014 05 14, 15:58)
Parašykite po to, kuri sala labiau patiko wink.gif

Esu buvus Kretoj, Rode ir Kose. Visose labai patiko, visos jos man skirtingos, savaip žavios net negalėčiau kažkurios vienos išskirti. Į visas mielu noru sugrįžčiau.
Atsakyti
Dėl tų viešbučių rekomendacijų, tai toks slidus reikalas..... teko užsisakyti Maltoje viešbutį 3* su pusryčiais vakariene ir labai prastais atsiliepimais. .. tačiau gera dislokacinė vieta ir kaina buvo 1000 pigesnė nei visi kiti likę viešbučiai. Nu tai rizikavome. Viešbutis neidealus pasitaikė, tačiau maistas tai pasaka... mėsytės, žuvytės, desertai, salotos, jūros produktai, vaisiai pusryčiams.. ir t.t. Tokių žuvies patiekalų tai nebuvau valgiusi.. visos mėsos ir žuvys filė, pagaminta idealiai..

Kretoje - atsiliepimai buvo visokie, sutikti vieninteliai lietuviai is viesbucio pabego, o mums pasisekė - kambariai naujai suremontuoti, vietoje vieno kambario - du ir virtuvėlė, balkonas i jura, svaru ir tvarkinga. Maistas geras.
Kadangi buvome neužsisakę vienos nakties viešbutyje, nes galvojome, kad teks vos ne oro uoste nakvoti, tai laikinai nakties metu buvome graikų iniciatyva apgyvendinti kitame viešbutuke. Ryte gavome šoką... kai atsibudę atidarėme duris ir pamatėme, kad apgyvendino mus ant jūros kranto.. durys, gėlėta terasa, po kojomis skardis, jūra ir kalnuota pakrantė - vaizdas už milijoną. wub.gif
Papildyta:
Šioks toks moralas iš mano pasakojimo: svarbiausia būti geranoriškiems ir nekelti skandalų dėl smulkmenų... tada ir kambariai tvarkomi bus ir vaizdas pro langą geras, nuotaikos negadinsite sau ir personalui. Jie taip pat žmonės biggrin.gif..
Atsakyti
QUOTE(justeka @ 2014 05 14, 13:35)
Pirmiausiai išsirenkome skrydžio datą,kuri mums labiausiai tinka ir tada Makaliaus sistemoje ieškojome patraukliausios kainos. Kiek skaičiau mažiausia/geriausia kaina yra 50-56dienos iki planuojamos kelionės. Tada toje pačioje sistemoje užsakote skrydį http://www.makalius.lt/aviabilietai . Viskas labai paprastai nurodyta. Arba skambinate Makalius.lt internetinėje svetainėje esančiu telefonu ir Jums viska paaiškins,kadangi dirba juk ne jis vienas, o visa komanda. Pervežimo nepirkome,nes nuomuosimes mašiną nuo orouosto visai savaitei iš http://www.kalithearentacar.gr

Su viešbučio užsakymu viskas tas pats.
Nueikite į http://www.makalius.lt/viesbutis  ir pasibandykite kaip užsisakyti iki pinigų pervedimo aišku  thumbup.gif

ačiū 4u.gif čia visur kainos pigesnės būna likus 50-56d. ar tik pas Makalių? Nes dabar visur rugpūčiui kainos kosminės, rugsėjui dar nieko. Man labiau norėtųsi per organizatorius važiuoti kaip pirmam kartui, bet tikrai brangu g.gif
Atsakyti
QUOTE(himmel @ 2014 05 14, 17:20)
ačiū  4u.gif čia visur kainos pigesnės būna likus 50-56d. ar tik pas Makalių? Nes dabar visur rugpūčiui kainos kosminės, rugsėjui dar nieko. Man labiau norėtųsi per organizatorius važiuoti kaip pirmam kartui, bet tikrai brangu  g.gif

Liepą, rugpjūtį pats pikas, pigu nebus, nebent paskutinės min. kelionės...
Atsakyti
QUOTE(shultinga @ 2014 05 14, 17:40)
Liepą, rugpjūtį pats pikas, pigu nebus, nebent paskutinės min. kelionės...

Mes kylam liepos 4d. pasiemem Filerimos village viesbutuka smile.gif gal kas esat buve?
Atsakyti
QUOTE(pienas @ 2014 05 14, 16:56)
Dėl tų viešbučių rekomendacijų, tai toks slidus reikalas..... teko užsisakyti Maltoje viešbutį 3* su  pusryčiais vakariene ir labai prastais atsiliepimais. .. tačiau gera dislokacinė vieta ir kaina buvo 1000 pigesnė nei visi kiti likę viešbučiai. Nu tai rizikavome. Viešbutis neidealus pasitaikė, tačiau maistas tai pasaka... mėsytės, žuvytės, desertai, salotos, jūros produktai, vaisiai pusryčiams.. ir t.t. Tokių žuvies patiekalų tai nebuvau valgiusi.. visos mėsos ir žuvys filė, pagaminta idealiai..

Kretoje - atsiliepimai buvo visokie, sutikti vieninteliai lietuviai is viesbucio pabego, o mums pasisekė - kambariai naujai suremontuoti, vietoje vieno kambario - du ir virtuvėlė, balkonas i jura, svaru ir tvarkinga. Maistas geras.
Kadangi buvome neužsisakę vienos nakties viešbutyje, nes galvojome, kad teks vos ne oro uoste nakvoti, tai laikinai nakties metu buvome graikų iniciatyva apgyvendinti kitame viešbutuke. Ryte gavome šoką... kai atsibudę atidarėme duris ir pamatėme, kad apgyvendino mus ant jūros kranto.. durys, gėlėta terasa, po kojomis skardis, jūra ir kalnuota pakrantė - vaizdas už milijoną. wub.gif
Papildyta:
Šioks toks moralas iš mano pasakojimo: svarbiausia būti geranoriškiems ir nekelti skandalų dėl smulkmenų... tada ir kambariai tvarkomi bus ir vaizdas pro langą geras, nuotaikos negadinsite sau ir personalui. Jie taip pat žmonės biggrin.gif..

drinks_cheers.gif ir dar man būna keista kai rašo "...bla bla bla, maistas neįvairus, pusryčiams pasirinkimas mažas....". Nu bet kai pagalvoji, namie juk irgi ne iš restorano meniu renkamės, dažnas juk kasdien tuos pačius sumuštinius valgom, o kai nuvažiuojam į 3 ar 4 žv. viešbutį, tai jau norim kaip pas šeichą namie būt maitinami. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(pienas @ 2014 05 14, 16:38)
Mes jau keletą metų keliaujame visur dviese su draugu liepos mėnesį po dvi savaites. Užsisakinėjame viską savarankiškai.. tai galiu pasakyti, kad mums gaunasi dvigubai pigiau nei pirktume analogišką paketą iš kelionių agentūrų ar per tarpininkus

Ne visada pigiau gaunasi smile.gif

Mes bilietus patys užsisakom, o va viešbučius jau kelis kartus užsakinėjau per agentūras, nes tokių kainų, ką pasiūlė agentūros, negalėjo pasiūlyti nei vienas mano žinomas viešbučių rezervavimo puslapis. Aišku, kiekvienu atveju siūlyčiau nepatingėti ir pabandyti paieškoti patiems + parašyti užklausimus į kelias agentūras (per galvą niekas juk neduos).
Atsakyti
QUOTE(punkis @ 2014 05 14, 16:26)
mano norimai datai (09.13-09.20) pas Makalių skrydis + nusižiūrėtas viešbutis gaunasi apie 400 brangiau, nei užsisakant pačiai skrydį per Ryanair ir viešbutį per kokį hotels4you ar expressrooms.

pernai, mums trims, užsakant savaitei svarankiškai gavosi 1000 Lt pigiau nei per agentūras.
Šiemet dairausi į Azorus rudeniui, tai ženkliai pigiau netgi dviems savarankiška kelionė smile.gif
Jau vien tik patikrinus tiesiogiai siūlomas skrydžių datas Makaliaus ar avia.lt; skrendu.lt ir t.t., tai jų siūlomos kainos apie nuo 50 Lt didesnės, tai natūralu, nes jie už "vargą" pasiima duoklę biggrin.gif
Visų kelionių organizavimui/planavimui padėjo SM forumai/temos, tad siūlau nebijoti, juk visada būna pirmas kartas thumbup.gif
Atsakyti
Jei taikote į konkretų viešbutį, tai sutinku, kad gali brangiau nei per agentūras gautis, bet jei neprisirišate prie konkretaus viešbučio.. tai tada susitaupo nemažai.. o ir nebūtina tada vienoje vietoje gyventi.. galima viešbučius susidėlioti pagal maršrutą. Nakvynes galima užsisakinėti ir privačiame sektoriuje.. tada jau reikia ieškoti pažįstamų rekomendacijų smile.gif

Taip pat kainos kinta, jei nėra tiesioginių arba bent su persėdimais pigių skrydžiu..
Atsakyti
Jei kas keliaujate su vaikais, rekomenduoju viesbuti Eden Rock. Pernai patys buvome apsistoję. Privalumai,kurie mums buvo aktualu poilsiaujant su vaiku:nuosavas papludimys su gultais ir skeciais, baseinas,yra bungalow tipo kambariu, vakarais vaikams organizuojamos diskotekos (gal ir dienomis budavo pramogu, bet mums nebuvo aktualu). Netoli Rodas, tad keleta kartu vaziavome su autobusu i miesta. Tiesa,iki stoteles nuo viesbucio tekdavo paeiti apie 15-20min.
4u.gif
Atsakyti
QUOTE(zuika/puika @ 2014 05 14, 18:27)
drinks_cheers.gif  ir dar man būna keista kai rašo "...bla bla bla, maistas neįvairus, pusryčiams pasirinkimas mažas....". Nu bet kai pagalvoji, namie juk irgi ne iš restorano meniu renkamės, dažnas juk kasdien tuos pačius sumuštinius valgom, o kai nuvažiuojam į 3 ar 4 žv. viešbutį, tai jau norim kaip pas šeichą namie būt maitinami. smile.gif

Aš šiemet irgi buvau nustebinta tautiečių išrankumu smile.gif)) Nusižiūrėjom viešbutį, nuotraukose viskas čiki, vertinimai geri, bet radau porą lietuvių atsiliepimų: maistas kartojasi, nesveikas, pasirinkimas mažas, vaisių nėra, žodžiu baisu... Bet mes nutarėm surizikuot... ir ką jūs manot biggrin.gif Pusryčiai kaip ir daugumoje viešbučių, o vakarienei gavom ir avienos, ir veršienos, kartais jūros gėrybių, kalakutiena, jautiena kasdien, žuvis: lašiša, tunas ir pan. Daržovės ir vaisiai liejosi laisvai... Padavėjai šampanu vaišino... Nžn.,ko dar galima tikėtis 3*** viešbutyje... biggrin.gif
Atsakyti