Įkraunama...
Įkraunama...

Rodas

QUOTE(Dyte27 @ 2014 05 05, 09:22)
Zylute, ar galetumet placiau apie Halki sala papasakoti smile.gif
Plaukete is Rodo miesto? Kiek kainavo? Patiko/nepatiko?

Plaukėme su vietine rusaite (gidė). Paėmė iš viešbučio. Plaukėme ne iš Rodo miesto, vežė į kitą prieplauką. O kontaktus tai gavome Kauno oro uoste, ten vyrukas dalino brošiūrėles. Reiks namie pažiūrėti, gal neišmečiau....
Na, nuplaukėme, aprodė bažnytėlę, vėliau vyrai ale žvejojo, o mes tinginiavome paplūdimyje. Pietavome vietinėje kavinukėje (mes ėmėme jūros gėrybių asorti + asotį vyno, kuriuo vaišinomės dvi šeimos) - berods 50 eurų.
Kelionė asmeniui gal 30 eurų... Brangoka.
Tiesiog diena praleista ne prie baseino.
Pasivažinėjimas mašiniuku po salą patiko labiau.
Atsakyti
QUOTE(zuika/puika @ 2014 05 04, 16:03)
Na, mes patys pasirinkom kitą salos pusę (viduržiemio jūros pakrantę), nes važiuojam su vaikais, kad nebūtų taip vėjuota, rinkomės, kad nebūtų labai toli oro uosto, nes vienas iš vaikų kūdikis, labai imponavo, kad šalia bus vandens parkas. Ir kainą palyginus normalią gavom. Išsirinkom Louis Colossos beach.
Papildyta:
Pradžioj buvom išsirinkę Miraluna, bet per toli jis mums nuo orouosto.

Mes taip pat pasirinkom Louis Colossos beach smile.gif , kada važiuojat ?
Gal pirmesni nei mes, tai pasidalintumėt įspūdžiais ... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Dyte27 @ 2014 05 05, 07:19)
Liko savaitele ir leksime i Roda  thumbup.gif  Gal kas nors prisimins kiek kainuoja parkingas? Kaip suprantu Linde visur yra mokama uz masinos stovejima. Kaip yra paciame Rodo mieste?Ir dar, ar kas nors plauke i Symi sala?

Mes plaukėm į Symi salą iš Rodo, dar aplankėm archangelo Mykolo vienuolyną toje pačioje saloje. Man labai patiko.
Mes rinkomės didelį keltą, kad mažiau jaustųsi supimas. Mokėjom, berods, 17 eurų žmogui. Ėjom prieplaukoj ir išsirinkom mums priimtiniausią variantą 4u.gif

Ir dar- jei vėl važiuočiau į Rodą, rinkčiausi tik Viduržiemio jūros pakrantę be vėjo. Vėjas ten iš tiesų smarkus, tad keliaujant su vaikais, nelabai įsivaizduoju, ką jie ten gali veikti- bangos didelės tad maudytis nepavyks, smėlį į akis žeria... Žodžiu, aš už ramybę be vėjo biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti
Laba diena,

Ar yra skrendančių Gegužės 13d? 4u.gif Šiandien atsispausdinau ilaipinimo bilietus pirmyn, ir man nedavė vietų, susisiekus su Litcargus, parašė kad vietos bus parinktos orouoste kelionės dieną. Ar čia man vienai taip? Ar ir kitiems taip yra nutikę? g.gif
Atsakyti
Gal kas internete radote Rodo salos žemėlapį smulkesnį kartu su pažymėtomis lankytinomis vietomis?
Atsakyti
QUOTE(Hija @ 2014 05 07, 10:44)
Laba diena,

Ar yra skrendančių Gegužės 13d?  4u.gif  Šiandien atsispausdinau ilaipinimo bilietus pirmyn, ir man nedavė vietų, susisiekus su Litcargus, parašė kad vietos bus parinktos orouoste kelionės dieną.  Ar čia man vienai taip? Ar ir kitiems taip yra nutikę?  g.gif

As skrendu geguzes 13 d. Bilietus pirkomes per Makaliu, tai jau atsiunte su paskirtomis vietomis.

QUOTE(pienas @ 2014 05 07, 13:32)
Gal kas internete radote Rodo salos žemėlapį smulkesnį kartu su pažymėtomis lankytinomis vietomis?

Tokio ir mes neatradom niekur, tai visos savaites marsrutus gana paprastai susideliojom google mapse, kad bent jau isivaizduotume, kur kas yra nuo viesbucio. Masiniuko nuomos kompanija zadejo duoti popierini zemelapi.
Atsakyti
Bet tie popieriniai-reklaminiai žemėlapiai labai paviršutiniški... nu gal dar ką rasiu.
Atsakyti
QUOTE(pienas @ 2014 05 08, 09:58)
Bet tie popieriniai-reklaminiai žemėlapiai labai paviršutiniški... nu gal dar ką rasiu.

Iš auto nuomos punkto gavome popierinį žemėlapį kurio pilnai užteko. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(pienas @ 2014 05 08, 09:58)

http://www.rhodes.gr...hodesmapeng.jpg
http://www.rhodes.gr...itymapeng_1.jpg
http://www.rhodes.gr...evaltowneng.jpg
4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ūkio bitė: 08 gegužės 2014 - 19:28
QUOTE(Hija @ 2014 05 07, 13:44)
Laba diena,

Ar yra skrendančių Gegužės 13d?  4u.gif  Šiandien atsispausdinau ilaipinimo bilietus pirmyn, ir man nedavė vietų, susisiekus su Litcargus, parašė kad vietos bus parinktos orouoste kelionės dieną.  Ar čia man vienai taip? Ar ir kitiems taip yra nutikę?  g.gif

Taip yra dėl naujosios Ryanair vietų pirkimo tvarkos doh.gif apie kurią parašiau psl 8,
jei turima minty skrydžiai iš Kauno.
4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ūkio bitė @ 2014 05 08, 20:36)
Taip yra dėl naujosios Ryanair vietų pirkimo tvarkos  doh.gif apie kurią parašiau psl 8,
jei turima minty skrydžiai iš Kauno.
4u.gif

Aš suprantu kad dabar nauja tvarka ir vietos parenkamos atsitiktine tvarka, bet man ismete lentele, kad sitam skrydziui vietos negali buti parinktos dabar ir bus parinktos oro uoste.m Na kažkoks čiūdas. Nervų kainuoja nemažai. Spasudinau bilietus draugams i Anglija, viskas super. smile.gif su visom vietom. Todėl ir neramu. verysad.gif
Atsakyti
Labas, Lietuva wink.gif

prieš porą dienų grįžom iš Rodo ir pamačiusi, koks čia oras, norisi dumti atgal... smile.gif)

Įspūdžiai patys geriausi, tik gal norėjosi šiek tiek karštesnių orų, bet už tai išnaršėm visą salą... Rinkomės pigesnį viešbutį nedideliame miestelyje-kaimelyje Kolimbijoj, o už sutaupytus pinigėlius išsinuomavom mašiniuką visoms 11-ai dienų. Šiaip keliauti viešuoju transportu manau būtų per daug sudėtinga net ir be vaikų...
Didžiausią įspūdį paliko Lindos, Rodo senamiestis, Prassonissi, Filerimos vienuolynas, dar Monolito tvirtovė... Aplankėm apie pusę paplūdimių, visi skirtingi, savotiškai žavūs smile.gif
Važiuodavom ne tik pagrindiniais keliais, nusukdavom į keliukus palei jūrą, arba gilyn į kalnus - aptikom nuostabių vaizdų wink.gif

Gerų atostogų besiruošiantiems wink.gif
Atsakyti