Įkraunama...
Įkraunama...

Amarilių- meilenių palata

QUOTE(ramune78 @ 2014 04 06, 18:41)
Pirkta kaip benefica  4u.gif

thumbup.gif
parodyk foto kai pilnai išsiskleis žiedas.
Ar tikrai tokia labai tamsi spalva, ar man taip tik atrodo? Jei tikrai tokia spalva, tai gal gavai Grand Diva arba Black Pearl. Benfika nėra tokia juoda
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lutpede: 06 balandžio 2014 - 20:40

Ir be blykstės
Atsakyti
QUOTE(taburete @ 2014 04 06, 09:20)
Nu ką.
Labas rytas:)

Vietoj Chicco iš Sodų g., deja, nusivylimas - Sumatra. Taigi jau antras cibulis ne tas, kokį pirkau:)

Va va mano Chico irgi toks, Sumatra. Na neblogai, bet vienas tikriausiai ieškosis naujų namų, nes buvo pirktas dovanų kai kam kas labai norėjo Chico kaip ir aš... - panašu, kad visa dėželė buvo prikišta ne Chico o Sumatrų... na vat čia tai tiekėjo neatsakingumas...

Pirkta kaip benefica  4u.gif

http://images108.fot...nauji003-vi.jpg

Žiedų spalva atitinka foto žiedų spalvą

o kur pirkta? Gražuolė wub.gif Mano Benfica užstrigo... na aš jai šilto vandenuko pagal Gizzis patarimą, gal sukrus. Būtų smagu jei tokia pat gražuolė...
Atsakyti
CherryLips
jole_juli
MamaDanute
ziurkytes
vera.vera
Avonuke
ramune78
Dalelė
3Catrice
taburete
Lutpede

Kiek žiedų thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Jaučiuosi labai atsilikusi, kad nespėju laiku pagirti ax.gif .
Man gaila eiti į darbą, kai namie žydėjimas blink.gif . Bet kur dingsi smile.gif
Turiu naujų nuotraukų(bet jau ne šiandien parodysiu), tai neatitikimas didesnis, nei 50 proc lotuliukas.gif

Apie japoniukus smile.gif
Klausėt kažkada, ar tai Lutpede, ar tai vera.vera
Oriental Lady, kuri žydėjo- stovėjo stovėjo ramiai, be jokio judesiuko, o kai jau pradėjo virsti apvytės žiedkotis(tai yra vakar 59.gif ) -pamačiau, kad jau yra dvi šaknelės assa.gif assa.gif assa.gif .
Yume Mitai prisiaugino daug šaknų ir turi du lapus, bet žiedų nežada.
Green and Saturn prakišo žieduko galiuką, bet sustojo ir sustojo unsure.gif . Jau seniai. Bet atkreipiau dėmesį, kad svogūnas pasislinko prie vienos vazono sienelės. Pažiūrėjau, iš kur kojos dygusios. Radau nemažą vaiką(lyg buvo perkant jau užuomazga, buvau pamiršusi), kuris taip keistai į šoną auga. Bet svogūno dugnelis nepatiko, tai išvaliau, spiritu nutepiau, apvėliau šaknijimosi hormonu ir perkėliau į platesnį vazoną.
Tiek žinių iš plėšinių 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(pempė12 @ 2014 04 06, 23:35)
Apie japoniukus smile.gif

Mano Pink Lady nei vieno lapelio neaugina. Svogūnas kietas, šaknų irgi kažkiek turi, nes įsikibęs į žemę, o lapų kaip nėra, taip nėra. verysad.gif
Dalele kažkada RS forume buvai parodžius nuotrauką Benfikos žiedo kotelio, kur matosi tipiškas žalias žiedas. Gal išsaugojus ją? Butų įdomu pamatyti tų Benfikų atpažinimui
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lutpede: 06 balandžio 2014 - 23:05
QUOTE(Lutpede @ 2014 04 06, 22:51)
Mano Pink Lady nei vieno lapelio neaugina. Svogūnas kietas, šaknų irgi kažkiek turi, nes įsikibęs į žemę, o lapų kaip nėra, taip nėra.  verysad.gif

Na, jei jau šaknų yra, tai atsiras ir lapai 4u.gif
Tik va, galvoju, jei kai kurie japoniukai kilimo iš meilenių rūšies su kitu laiku esančiu ramybės ciklu , tai būtų gerai tai žinoti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(pempė12 @ 2014 04 07, 06:35)
Na, jei jau šaknų yra, tai atsiras ir lapai 4u.gif
Tik va, galvoju, jei kai kurie japoniukai kilimo iš meilenių rūšies su kitu laiku esančiu ramybės ciklu , tai būtų gerai tai žinoti ax.gif

mėginau ieškoti iš kur kilę, bet internetas kilmės šalį išmeta kaip gamintojo. Šiaip, tai maniškis pagal tą teoriją turėjo žydėti rudenį, o ne pavasari. Vienas pirktinis Roseum tai tikrai iš pietų pusrutulio, Dabar intensyviai auga. Reikės vasarą duoti pailsėti
Tarp kitko senukuose yra perlito pirkti.
Atsakyti
QUOTE(Lutpede @ 2014 04 07, 08:48)
mėginau ieškoti  iš kur kilę, bet internetas  kilmės šalį išmeta kaip  gamintojo. Šiaip, tai maniškis  pagal tą teoriją turėjo žydėti  rudenį, o ne  pavasari. Vienas  pirktinis Roseum tai tikrai iš pietų pusrutulio, Dabar intensyviai auga. Reikės  vasarą duoti pailsėti

Adaptacijai kol augalas "įkris" į mūsų rėžimą maždaug iki 3 metų gali trukti. Bent atsisiūstos orchidėjos taip elgiasi lotuliukas.gif
Dėl Benfikos, koto nuotraukos tai neturiu. Bet skiriamasis Benfikos bruožas tarp koto ir žiedo yra žiedo kotelis. Jis turėtų būti ne visai žalias, o su bordo, kaip žiedo spalva potepiu. Ech, Rojus iš RSF prikalbino susikrauti nuotraukas jų talpykloje. Susikroviau ir kaip durnelė iš kito albumo nuotraukas pratryniau. Tai toje RSF nuotraukų talpykloje nuotraukas taip sumažino, kad neina nieko įžiūrėti schmoll.gif
My Webpage
Atsakyti
QUOTE(Dalelė @ 2014 04 07, 09:12)
Adaptacijai kol augalas "įkris" į mūsų rėžimą maždaug iki 3 metų gali trukti. Bent atsisiūstos orchidėjos taip elgiasi  lotuliukas.gif
Dėl Benfikos, koto nuotraukos tai neturiu. Bet skiriamasis Benfikos bruožas tarp koto ir žiedo yra žiedo kotelis. Jis turėtų būti ne visai žalias, o su bordo, kaip žiedo spalva potepiu. Ech, Rojus iš RSF prikalbino susikrauti nuotraukas jų talpykloje. Susikroviau ir kaip durnelė iš kito albumo nuotraukas pratryniau. Tai toje RSF nuotraukų talpykloje nuotraukas taip sumažino, kad neina nieko įžiūrėti  schmoll.gif
My Webpage

Normaliai rodo. Dabar bus visom aišku, kaip Benfiką šiuo požymiu atskirti. Bent mano naujoji, tai to žalio žiedo nerodo. Vietoj jo bordinis.
Atsakyti
Na merginos jeigu mano tikroji Benefica tai čia jums taip norimas koto ir pumpuro pvz.:

user posted image
user posted image
user posted image

Na mano mieloji išleido antra žiedkotį thumbup.gif tik labai jaudinuosi kad nuvargs, bet gal jau i savaitės galą pradės skleistis pirmas žiedkotis.
Beje jau pradėjo skleistis RED NYMPH, žiurėsim kokis iš jos grožis bus, kolkas tikiuosi labai daug ax.gif

Atsakyti
QUOTE(ziurkytes @ 2014 04 07, 10:46)
Na merginos jeigu mano tikroji Benefica tai čia jums taip norimas koto ir pumpuro pvz.:

Tai, kad ne tą vietą rodai
Žiūrėk čia:
http://foto.rojausso...amp;photoid=464
Atsakyti
QUOTE(kaškoniukas @ 2014 04 06, 23:16)
o kur pirkta? Gražuolė wub.gif  Mano Benfica užstrigo... na aš jai šilto vandenuko pagal Gizzis patarimą, gal sukrus. Būtų smagu jei tokia pat gražuolė...

Mano iš Kalvarijų gatvės irgi svogūnai sunkiai žiedus leidžia, bet aš po padidinimu stiklu pirma šaknis jiems šviežias išauginau, dabar bent nesijaudinu, kad svogūnas nusialins labai.
O UK Benefica mano prima įsišaknijo, o paskui pradėjo leisti lapukus, jie stovėjo apie savaite, paskui pasirodė pumpuriuko galiukas. Ir apie tris savaites lindo kol užaugo toks kaip nuotraukose mirksiukas.gif

Neskuba jos schmoll.gif
Papildyta:
QUOTE(Lutpede @ 2014 04 07, 10:51)
Tai, kad ne tą vietą rodai
Žiūrėk čia:
http://foto.rojausso...amp;photoid=464

Ai jūs čia jau apie nudžiūvusį šnekat lotuliukas.gif na tau turėsit ir neprasiskleidusį rolleyes.gif
Atsakyti