Įkraunama...
Įkraunama...

Amarilių- meilenių palata

QUOTE(ziurkytes @ 2014 04 07, 10:53)

kur tu matai nudžiūvusį toje Dalelės nuotraukoje?
Atsakyti
QUOTE(Lutpede @ 2014 04 07, 10:56)
kur tu matai nudžiūvusį toje Dalelės nuotraukoje?

Aš ne apie jos žiedus, o apie linką, bet kaip speju ten besiskleidžiantis irgi blush2.gif blush2.gif blush2.gif
Mano panašiai peržydėję atrodo blush2.gif

P.S. geriau patylėsiu jau doh.gif
Atsakyti
QUOTE(kaškoniukas @ 2014 04 06, 22:16)
o kur pirkta? Gražuolė wub.gif  Mano Benfica užstrigo... na aš jai šilto vandenuko pagal Gizzis patarimą, gal sukrus. Būtų smagu jei tokia pat gražuolė...

Pirkta forumiečių pagalba iš lenkų, pernai rudenį. Beje, iš trijų amarilių, nei vienas neatitiko biggrin.gif , bet visi labai gražūs thumbup.gif
Šiuo metu dar vienas žydi nuostabiais žiedais, bet jau dabar matau, kad vėl netas, kas pirkta smile.gif . Vėliau padarysiu foto.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ramune78: 07 balandžio 2014 - 10:28
Norint išsiaiškinti kas išsiris iš pumpuro, siūlau padaryti echoskopiją user posted image nedelsiant umn.gif o tai ims ir prasiskleis pats.
Atsakyti
QUOTE(GIZZI5 @ 2014 04 07, 11:33)
Norint išsiaiškinti kas išsiris iš pumpuro, siūlau padaryti echoskopiją user posted image nedelsiant umn.gif o tai ims ir prasiskleis pats.

yahoo.gif yahoo.gif
Atsakyti
QUOTE(Dalelė @ 2014 04 06, 20:04)
Kaunas, Kalvarijų g. 38
Vilnius, Sodų g. 6
Plačiau apie tai senoje temoje 24- 25 pusl.
My Webpage

Labai ačiū 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ziurkytes @ 2014 04 07, 09:53)
Mano iš Kalvarijų gatvės irgi svogūnai sunkiai žiedus leidžia, bet aš po padidinimu stiklu pirma šaknis jiems šviežias išauginau, dabar bent nesijaudinu, kad svogūnas nusialins labai.

Maniskiai Kalvariju grazuoliai jau pradejo stiebtis ,ziedkociai jau po kokiu 10 cm.Tik Apple Blosom svogunas sventinto laukia,tupi vazone ir juokiasi kai as kas ryta praeidama kalbinu,kad augtu ir zydetu ax.gif Gal papasakokit issamiau kaipten tas saknis auginote?
QUOTE(ramune78 @ 2014 04 07, 10:25)
Pirkta  forumiečių pagalba iš lenkų, pernai rudenį. Beje, iš trijų amarilių, nei vienas neatitiko biggrin.gif , bet visi labai gražūs  thumbup.gif
Šiuo metu dar vienas žydi nuostabiais žiedais, bet jau dabar matau, kad vėl netas, kas pirkta smile.gif . Vėliau padarysiu foto.

Laukiam foto bigsmile.gif
Tikra loterija su tais amariliais,as dar 7 prazystanciu laukiu ,kad pamatyt kas per vieni,nes realiai neatitinka pavadinimai,perki viena suzydi kitas
QUOTE(GIZZI5 @ 2014 04 07, 10:33)

biggrin.gif O butu saunu ,paziurejai ir matai smile.gif
Atsakyti
Mane forumietės išpeiks blush2.gif bet papasakosiu savo metodą.

Sutvarkau svogūną, jeigu jį reik tvarkyti. Tada į butelio dugną nupjautą ( apie 507cm) įdedu drėgnos žemės, o užpilu sausa durpe. Ir pastatau ant saulėtos palangės. Sauliai šviečiant turi susidaryti rasos lašeliai apačioje. Kai tik pasimato ant dugno šviežios šaknelės svogūnas keliauja į nuolatinę pritręštą žemę.
P.S. šaknų daiginimo metu tik galiukas būna žemėje, o ne 1/3 svogūno.
Jeigu dugnas be šaknų dar dugną patepu stimuliatoriumi.

Na man pavyko taip greit šaknis išprašyti. Teko kai kuriuos ir iš vazonų skurstančius traukti ir įkalbinėti šaknytis o ne žiedus augint.

Dar įdomu ar tinka trąšos 11-8-22. Ar ne per daug azoto? čia svogūnų trašos.
Atsakyti
Prasiskleidė ir manasis Lemon Lime
user posted image

galiu pasakyti, kad man iš Kalvarijų gatvės 100 proc veislės atitiko lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(CherryLips @ 2014 04 07, 17:01)
[url

galiu pasakyti, kad man iš Kalvarijų gatvės 100 proc veislės atitiko  lotuliukas.gif

thumbup.gif
Sėkmės kūdikis biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pempė12: 07 balandžio 2014 - 17:52
QUOTE(CherryLips @ 2014 04 07, 18:01)
galiu pasakyti, kad man iš Kalvarijų gatvės 100 proc veislės atitiko  lotuliukas.gif

Iš 2 meilenių abu teisingi neblogai ax.gif Pas mane, jau iš pumpuro aišku, kad du visai ne tie lotuliukas.gif Atrodo, kad bus pilnaviduriai, tai visai nieko bigsmile.gif O Lemon Lime atrodo ir pas mane bus teisingas tongue.gif . Bet dar tik pumpurai, tai laukimo apie savaitę.
Atsakyti
QUOTE(Lutpede @ 2014 04 06, 20:38)
thumbup.gif
parodyk foto kai pilnai išsiskleis žiedas.
Ar tikrai tokia  labai tamsi spalva, ar man taip tik atrodo? Jei tikrai tokia spalva, tai  gal gavai Grand Diva arba Black Pearl. Benfika nėra tokia juoda

4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ramune78: 07 balandžio 2014 - 18:18