Įkraunama...
Įkraunama...

Amarilių- meilenių palata

QUOTE(Lutpede @ 2014 04 11, 08:09)

Baisiai gražiai wub.gif

QUOTE(taburete @ 2014 04 11, 08:55)
šis rytas:

thumbup.gif

QUOTE(ziurkytes @ 2014 04 11, 12:21)
Mano džiaugsmas Benefica:
[img

Efektinga bigsmile.gif

O antrą gal išpopinsit 4u.gif

QUOTE(Eglužė žiemos @ 2014 04 11, 13:46)
Na ką, atgavot kvapą truputį, dabar aš savo buvusius (buvę- todėl kad jau nužydėję) grožius keliu: Liberty

Kaip blatnai nuotraukos pasididina thumbup.gif . Gražu...

QUOTE(GIZZI5 @ 2014 04 11, 14:11)
Pas mane irgi pilnu tempu žydi, tingiu fotkint, o ir noro neturiu blush2.gif viena džiaugiuosi ax.gif bet nieko mandro, tai labai Jūsų nenuskriaudžiau rolleyes.gif Pas mane iš Kalvarijos g. vietoj Benficos- Liūtas, vietoj Pink Nymph- Red Nymph, vietoj Elvo-liūtas, va teip ban.gif  dar gerai, kad tie liūtai kai žydi- man gražu, pikta, bet gražu  wub.gif

Kas čia per nesąmonė cool.gif . Egoizmas mad.gif .
Bet tikrai užjaučiu 4u.gif 4u.gif 4u.gif . Ir bijau pasakyti, kad pas mane vietoj Pink Nymph tas ir yra ax.gif blush2.gif

QUOTE(taburete @ 2014 04 11, 17:20)
vakare:

Labai gražu wub.gif . Tikėsiuosi ir aš tokio ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pempė12: 11 balandžio 2014 - 20:27
Atsieit Pasadena iš lenkų. Pražydo ant trumpučio kotelio du žiedai apie 15cm skersmens. Realybėje ryškesnė, nei šioje nuotraukoje. Labai tikėjausi, kad tai bus tikra Pasadena...
Tai čia vėl būtų Blossom Peacock, ar ne? Bent jau iš sėklų smile.gif
user posted image

Antroji Aphrodite iš e-sėklų. Atsieit Aphrodite ax.gif . Grynas miniukas, žiedelių skersmuo 8-11cm . Šiaip labai meilutė smile.gif
Man panašu į Flaming Peacock, tik mini variantą.
user posted image
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pempė12: 12 balandžio 2014 - 07:49
QUOTE(pempė12 @ 2014 04 12, 08:41)

Smagus rytas, kai pamatai tokius žiedus thumbup.gif
Pirma Blossom Peacock, o antroji pagal mane Flaming Peacock
Dėl mini nepergyvenk. Kitą kartą žiedai turėtų būti normalaus dydžio
Na tau neblogai pasisekė. Vis ne raudoni liūtai lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lutpede: 12 balandžio 2014 - 07:54
QUOTE(pempė12 @ 2014 04 12, 09:41)
Atsieit Pasadena iš lenkų. Pražydo ant trumpučio kotelio du žiedai apie 15cm

Visai neblogai 4u.gif

QUOTE(Lutpede @ 2014 04 12, 09:49)
Vis ne  raudoni liūtai lotuliukas.gif

Nedidelis pašpilkavimas bigsmile.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(GIZZI5 @ 2014 04 12, 09:05)

Nedidelis pašpilkavimas bigsmile.gif  lotuliukas.gif

Na taip biggrin.gif ir sau taip pat (to pačio likimo abi iš tos "lindynės")
Atsakyti
Atsieit Jewel lotuliukas.gif iš lenkų. Sakyčiau, Ambiance. Dailūs ilgi kotai, taisyklingas žiedų išsidėstymas, labai graži.
user posted image
user posted image

Iš eilinės vietinės gėlių parduotuvėlės su etikete Soft Salmon tongue.gif .
Būtų panašus į Barbados, tik šviesesni žiedai. Tokį jau turėjau, rodžiau, kur svogūnas bando skilti per pusę. Čia žydėjimo pradžia
user posted image

Papildyta:
QUOTE(Lutpede @ 2014 04 12, 07:49)
QUOTE(pempė12 @ 2014 04 12, 08:41)

Smagus rytas, kai pamatai tokius žiedus thumbup.gif
Pirma Blossom Peacock, o antroji pagal mane Flaming Peacock
Dėl mini nepergyvenk. Kitą kartą žiedai turėtų būti normalaus dydžio
Na tau neblogai pasisekė. Vis ne raudoni liūtai lotuliukas.gif

Ačiū 4u.gif

Tikrai, man liūtai vietoj kažko nepražydo smile.gif . Bent kol kas. PraktišKAI NETURIU RAUDONŲ NEPLNAVIDURIŲ lotuliukas.gif
Papildyta:
Pernykštis gražuolis. Su Lutpede nustatėm, kad Razzle Dazle smile.gif . Ar nepasikeitė?
Ilgas kotas, keturi žiedai, žiedstiebis su tuo raudonu šydu, lapų apačia taip pat.
user posted image
(Visos gražesnės nuotraukos MB, o paprastos- mano biggrin.gif )
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pempė12: 12 balandžio 2014 - 08:33
Oj koki gražūs amarilių žiedai wub.gif wub.gif wub.gif

"Flaming Peacock, tik mini variantą" - mano Nymph irgi žiedai buvo miniatiūriniai, bet pamačius koki pas kitas yra, žinau bus kita met dideli ax.gif mirksiukas.gif Matyt iš paskutiniųjų savo grožį nori šeimininkei parodyti mirksiukas.gif

P.S. o aš jau galvojau visus norimus turiu amarilius doh.gif
Atsakyti
QUOTE(pempė12 @ 2014 04 12, 09:32)

Iš eilinės vietinės gėlių parduotuvėlės su etikete Soft Salmon tongue.gif  .
Būtų panašus į Barbados, tik šviesesni žiedai. Tokį jau turėjau, rodžiau, kur svogūnas bando skilti per pusę. Čia žydėjimo pradžia

Papildyta:

Razzle Dazle smile.gif . Ar nepasikeitė?

"barbaros" tai ko gero bus Stargazer, o Razzle Dazzle ta pati
gana man plepėti. Varau į sodą
Atsakyti
labas rytas, mergaitės gal galit duoti patarimų man, nes pirmą kartą susidūriau su puviniu...(jau ir pirkau gėlyte su juo) visą tą brudą nuėmiau po žydėjimo, tai iš svogūno nekas ir beliko, tik šaknų pilna, bei porą naujų lapukų. Kaip man jį apsaugoti?

user posted image

o gėlytė mano žydėjo taip ---> http://public.fotki....zzz/flora-2014/

ir gal žinote pavadinimą kaip vadinasi? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Lutpede @ 2014 04 11, 09:09)

Tobula Gervace bigsmile.gif wub.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Pav@saris @ 2014 04 12, 10:09)
labas rytas, mergaitės gal galit duoti patarimų man, nes pirmą kartą susidūriau su puviniu...(jau ir pirkau gėlyte su juo) visą tą brudą nuėmiau po žydėjimo, tai iš svogūno nekas ir beliko, tik šaknų pilna, bei porą naujų lapukų. Kaip man jį apsaugoti?

Pradžioje viskas smulkiai aprašyta, nebet kilo dar klausimų. Tik va kalio permanganatas šaknis tikriausia nuės.
Nežinau ar aš teisingai dariau, bet ant savo svogūno nuograužos nepalikau nei trupučio įgedusių lapelių, visą išterliojau zelionka ir palikau ant saules ( dėja jos šiandien nėra). Dabar laukia tupdymas ant smelio ir laistymas previkuru ( nuo puvinio).

Netrešti du menesius, ir per padidinimo stiklą žiūrėti ar negenda toliau. Pernai man toliau gedo, teko pavargt kol sustojo. Žinoma aš visą tą laiką laikiau ant saulės pietinėje pusėje, svogūnas virš žemės. Jokios drėgmės ant jo.

Šiemet savo pernykščios nuograužos žiedo nesulaukiau, bet turiu greitai didėjantį svogūną thumbup.gif manau kitamet tikrai jis mane pradžiugins drinks_cheers.gif
Atsakyti
Pempe12 nuostabus ziedai,man ypac "Jewel"

Sudalyvavau loterijoje lotuliukas.gif Siandien Vilniuje Sodu g. isigijau Papilio ir Double Red Nymph supakuoti po viena ,sveiki grazus svogunai ,noreciau tiketi ,kad ka isigijau tas zydes biggrin.gif Pagyvensim pamatysim...
Atsakyti