Įkraunama...
Įkraunama...

Amarilių- meilenių palata

Mano "aphrodite" iš e-sėklos lotuliukas.gif
user posted image

Nepavyko tikros spalvos išgauti - ji tokia labiau į buroką g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo CherryLips: 12 balandžio 2014 - 18:37
QUOTE(pempė12 @ 2014 04 12, 08:32)

Tikrai, man liūtai vietoj kažko nepražydo smile.gif . Bent kol kas. PraktišKAI NETURIU RAUDONŲ NEPLNAVIDURIŲ lotuliukas.gif
Papildyta:
Pernykštis gražuolis. Su Lutpede nustatėm, kad Razzle Dazle smile.gif . Ar nepasikeitė?
Ilgas kotas, keturi žiedai, žiedstiebis su tuo raudonu šydu, lapų apačia taip pat.
user posted image

Pempe12 mes tau galim pasakyti kur yra raudonų nepilnavidurių [Lion] lotuliukas.gif Landynėj kas antras biggrin.gif
Tikras gražuolis Razzle Dazle
QUOTE(CherryLips @ 2014 04 12,18:37)
Mano "aphrodite" iš e-sėklos 

Na sunki padėtis su tomis Aphroditėmis,daug kam žiūriu nepasiseka,bet vistiek šauni pas jus pražydo wub.gif
Mano irgi greitu metu išaiškės kas per "Aphrodite" ant lango skleidžiasi
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo 3Catrice: 12 balandžio 2014 - 19:34
QUOTE(3Catrice @ 2014 04 12, 14:46)
Pempe12 nuostabus ziedai,man ypac "Jewel"

Sudalyvavau loterijoje lotuliukas.gif Siandien Vilniuje Sodu g. isigijau Papilio ir Double Red Nymph supakuoti po viena ,sveiki grazus svogunai ,noreciau tiketi ,kad ka isigijau tas zydes biggrin.gif Pagyvensim pamatysim...

Siūlyčiau nulupti tą pirmą luobelę sausą ir isitikinti ar tikrai sveiki, nes man taip irgi iš pradžių pasirodė, kad mano papilo sveikas, užčiuopiau ir vaikų du, bet kai nuėmiau tą luobelę pirmą tai atradau nors ir sudžiūvusį bet puvinį. įėjęs į svogūną per koki vieną cm ir dalį dugnelio sugadinęs, reikėjo operuot.
Atsakyti
Lutpede, ačiū už pastebėjimus dėl pavadinimų 4u.gif

QUOTE(CherryLips @ 2014 04 12, 18:37)
Mano "aphrodite" iš e-sėklos  lotuliukas.gif
[ur

Nepavyko tikros spalvos išgauti - ji tokia labiau į buroką  g.gif

Kad ir negaunam norimų, vis tiek- žiedai nostabūs thumbup.gif . Ir jūsiškis, ir taburetės paskutinis nuostabukas thumbup.gif . Nėra negražių. Nebent koks visai sergantis susisukęs.

Ačiū už pagyras mano gėlytėms, dar keturias apžiūrai priduosiu, jei nuo kompiuterio nenuvys biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pempė12: 12 balandžio 2014 - 20:36
QUOTE(kaškoniukas @ 2014 04 12, 20:17)
Siūlyčiau nulupti tą pirmą luobelę sausą ir isitikinti ar tikrai sveiki, nes man taip irgi iš pradžių pasirodė, kad mano papilo sveikas, užčiuopiau ir vaikų du, bet kai nuėmiau tą luobelę pirmą tai atradau nors ir sudžiūvusį bet puvinį. įėjęs į svogūną per koki vieną cm ir dalį dugnelio sugadinęs, reikėjo operuot.

Perskaiciau ir nulekiau isrengti savo Papilio bet nieko blogo neradau ir vel vazonan isodinau

QUOTE(pempė12 @ 2014 04 12, 20:34)
Ačiū už pagyras mano gėlytėms, dar keturias apžiūrai priduosiu, jei nuo kompiuterio nenuvys biggrin.gif

Labai laukiam smile.gif
Atsakyti
Red Peacock iš e-sėklų
user posted image

Red Nymph iš e-sėklų
user posted image

Pink Nymph iš Kauno biggrin.gif
user posted image

user posted image

Ir baisiausiai norėčiau sužinoti, ar tikrai pavadinimai atitinka ax.gif ? Ir dar labiau- kuo skiriasi Red Nymph nuo Red Peacock? Pagal interneto nuotraukas niekaip neatskiriu, pagal mano- lyg pats aiškiausias skirtumas- baltos juostelės ant Peacock, ir jų nebuvimas ant Nymph. Bet, įsižydėjus, ant Pink Nymph tos juostelės kuo ryškiausios doh.gif . Nors ant Red ir nėra.
Va, ką tik papozavo Pink Nymph biggrin.gif
user posted image
Spalva čia iškreipta, nėra tokia riūūūžava.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pempė12: 12 balandžio 2014 - 21:45
QUOTE(pempė12 @ 2014 04 12, 23:24)
Spalva čia iškreipta, nėra tokia riūūūžava.

Gražu wub.gif wub.gif net labai 4u.gif Labiausiai Pink wub.gif Reikės dar vieną nusipirkt lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(GIZZI5 @ 2014 04 12, 23:52)
Gražu wub.gif  wub.gif net labai 4u.gif Labiausiai Pink wub.gif Reikės dar vieną nusipirkt lotuliukas.gif
---------------------
CherryLips, Tokią gavus nesupykčiau bigsmile.gif Labai graži, užkrito man jos pavadinimas, niekaip nepamenu g.gif Norėčiau tokio, gal vaikį augina?

Kaip čia taip mandrai susirašė doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo GIZZI5: 12 balandžio 2014 - 21:59
Na, r atsieit Minerva iš lenkų biggrin.gif
user posted image
user posted image
Žiedai dideli, 18cm skersmens, bet tik du ant stiebo.

Kaži, kas čia?

Ir dar gražuolis baltas kaimietukas. Pernai gavau paaugliuką, šiemet sužydo dviem žiedais wub.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pempė12: 12 balandžio 2014 - 22:19
Koks grozis! wub.gif Pink nuostabus,labai noreciau,bet niekur neuztinku roziniu..
Mergaites auginancios Papilio ar tikrai jis zydi kas 3-4 metus?
Atsakyti
QUOTE(pempė12 @ 2014 04 12, 23:06)

Pempė muša žydėjimo rekordus thumbup.gif
Priėjau išvadą, kad per brangiai kainuoja tos "loterijos" devil.gif Na pradedantiems auginti dar gal ir nieko, bet didesnį kiekį turintiems ir norintiems tam tikros rūšies amarilių, tai jau ne.
Ir bendrai parodykit amarilių auginimo ūkį Lenkijoje. Kaip jie augina, kaip jie daugina svogūnus? Nepasitikiu aš jais schmoll.gif
Šiandien neiškentus praplėšiau vieną skiltelę sukryžminto vaisiaus. Atrodo, kad nebus tuščiavidurės sėklos. Galės pempė12 žaisti. Kaip supratau jai gerai sekasi iš sėklų auginti
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lutpede: 12 balandžio 2014 - 23:21
QUOTE(Lutpede @ 2014 04 12, 23:10)
QUOTE(pempė12 @ 2014 04 12, 23:06)

Šiandien neiškentus praplėšiau vieną skiltelę sukryžminto vaisiaus. Atrodo, kad nebus tuščiavidurės sėklos. Galės pempė12 žaisti. Kaip supratau jai gerai sekasi iš sėklų auginti

Yessss thumbup.gif
Bet aš tik bandysiu, patirties neturiu, viskas teorija ax.gif
Atsakyti
QUOTE(GIZZI5 @ 2014 04 12, 21:58)

Man ji irgi labai labai patinka wub.gif gaila tik kad išleido tik vieną stiebuką, ant kurio tik 2 žiedeliai. Bet nieko, patūpinėjus apie ją ir gal kitais metais daugiau padžiugins ax.gif
Kaip tik vaikiuką ji augina, mažas dar toks. Tai jei su juo viskas bus gerai, galėsiu padovanoti mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo CherryLips: 13 balandžio 2014 - 07:42