Įkraunama...
Įkraunama...

Darželis ant palangės, balkone, terasoje

QUOTE(Montera @ 2014 06 13, 16:21)
Amise klausimelis tau del dumplainiu. O kaip suprast reiks kada jie prisirpsta? Kaip turi atrodyt? Pradejo dabar abeji normaliai megzti.

oranžinių taurelės pasidarys sudžiuvę, baltos. Na tipo jos nukrist turi, o tada jau valgyt, bet nepamenu ar išlaukdavau lotuliukas.gif Ir dar tada turėtų pradėt pasakiškai kvepėt wub.gif
Atsakyti
Klausykit o melionai buna savidulkiai gal? nu nesuprantu ant pagrindinio stiebo net po du kiekvienoj pazasti melionukai, o vyrisku ziedu nera... Kas cia do mandrumas??? Anais metais tiek laukiau kol moteriska zieda isleido...
Atsakyti
Sveikos,
pasižiūrėjau į jūsų augintinius ir seilė nutįso biggrin.gif . Gražūs jūsų "daržai" 4u.gif Pas mane špinatų, salotų, svogūnėlių derlius sudorotas. Liko keletas gerokai apskabytų prieskoninių žolelių, keli gerai palaužyti pomidorai bei "gėlynas". Keletą savaičių "augintiniai" gyveno vieni be maisto, gėrimo ir priežiūros. ax.gif Na pamaitinau, pagirdžiau ir per savaitėlę atsigavo. Čia dabartiniai balkono gyventojai
Atsakyti
Sveikutės. Šiandien ant agurkėlio radau amarų doh.gif . Kolkas tą vieną nuskyniau, daugiau nesimato, bet jaučiu reikia nupurkšti kokiu žaliu muilu, nes gali atsirasti naujai doh.gif . Ir iš kur tų parazitų 7 aukšte blink.gif ? Gal vėjas atpūtė g.gif ? Montera, kaip pas tave reikalai?
Atsakyti
QUOTE(smilga1972 @ 2014 06 20, 09:25)
Sveikutės. Šiandien ant agurkėlio radau amarų  doh.gif . Kolkas tą vieną nuskyniau, daugiau nesimato, bet jaučiu reikia nupurkšti kokiu žaliu muilu, nes gali atsirasti naujai  doh.gif . Ir iš kur tų parazitų 7 aukšte  blink.gif ? Gal vėjas atpūtė  g.gif ? Montera, kaip pas tave reikalai?

Ai pas mane tai vienur tai kitur vis atsiranda.
Vakar viena paprika po kranu pakisau tai ziauru tiesig amarai nuo lapu bego kaip zemes... visi lapai aplipe buvo.

Bet labiausiai tai nervina oras... a nei vienas pomidoras nerausta tuoj melynuot prades... O dar vejas doh.gif Papriku tik vazoniniu mazuju uzsimezge. Braskes kad ir raudonuoja bet rugscios doh.gif
Atsakyti
Pas mane irgi stabžiai įjungti doh.gif . Pomidorai dideli kabo, bet nerodo jokio noro nokti doh.gif . Paprikos analogiškai doh.gif . Bet tie amarai ant agurkų doh.gif , nesiseka man su jais nors tu ką doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Montera @ 2014 06 20, 09:49)
Braskes kad ir raudonuoja bet rugscios doh.gif

Montera, jei dar yra žalių braškių, pabandykit patrešti kalio trašomis. Kalis braškėms kaip ir pomidorams sutekia geresnį skonį. Tos kurios jau rausvos, tai nespės įsisavinti, o nesunokusioms, tikiuosi, kad dar padės.

QUOTE(smilga1972 @ 2014 06 20, 10:17)
Pas mane irgi stabžiai įjungti  doh.gif . Pomidorai dideli kabo, bet nerodo jokio noro nokti  doh.gif . Paprikos analogiškai  doh.gif . Bet tie amarai ant agurkų  doh.gif , nesiseka man su jais nors tu ką  doh.gif

Na kaip ir ne laikas dar pomidorams bei paprikoms nokti (čia aš kalbu apie natūralias gamtines sąlygas). smile.gif Na o su agurkais aš taip pat nedraugauju. console.gif
Atsakyti
QUOTE(---- @ 2014 06 20, 10:40)
Montera, jei dar yra žalių braškių, pabandykit patrešti kalio trašomis. Kalis braškėms kaip ir pomidorams sutekia geresnį skonį. Tos kurios jau rausvos, tai nespės įsisavinti, o nesunokusioms, tikiuosi, kad dar padės.
Na kaip ir ne laikas dar pomidorams bei paprikoms nokti (čia aš kalbu apie natūralias gamtines sąlygas). smile.gif Na o su agurkais aš taip pat nedraugauju.  console.gif

Aciu uz patarima vakar nusipirkau spec trasas braskem ten paziurejau kalio yra. Ziuresim ar pageres rezultatas. 4u.gif
Atsakyti
Pas mane jau vienas didysis pomidoras noksta wub.gif
Atsakyti
QUOTE(smilga1972 @ 2014 06 25, 11:50)
Pas mane jau vienas didysis pomidoras noksta  wub.gif

Tau gerai smile.gif Mano tik pagaliau keli uzsimezge dideli o red robinas ir tumbler pradejo pagaliau rausti. Na dar is biskuti didesniu turetu greit pradet betaluxai raust. Tik kazko jiem vel truksta lapai juodais taskiukais sakyciau liga bet turiu juos du vienas vienam balkone kitas kitam ir ant abieju taip darosi doh.gif

Labai patiko RIESENTRAUBE pomidoras. Jis gan didelis uzauges bet cherry rusies yra. Bet kekes nerealios ir ju daug. Jie turetu atrodyt kaip vynuogiu kekes.
Atsakyti
QUOTE(smilga1972 @ 2014 06 25, 11:50)
Pas mane jau vienas didysis pomidoras noksta  wub.gif

Žalumoj spalvų atsiranda. 4u.gif Pas mane tik žali dar kabo schmoll.gif

QUOTE(Montera @ 2014 06 25, 15:13)
Labai patiko RIESENTRAUBE pomidoras. Jis gan didelis uzauges bet cherry rusies yra. Bet kekes nerealios ir ju daug. Jie turetu atrodyt kaip vynuogiu kekes.

Lauksim fotosesijos 4u.gif
Atsakyti
Sveikos darzininkes smile.gif
pas mane irgi tik zali pomidoriukai dar tik kabo, bet vistiek smagu smile.gif
O turiu toki klausima, ar paprikas reikia geneti? Ziuriu kai kurios pas mane bando dvi virsunes leisti. Ka daryti? Kirpti ar palikti? Paparikos tos paprasto eilines dideles, Kalifornia kazkas.. smile.gif
Atsakyti