Įkraunama...
Įkraunama...

Darželis ant palangės, balkone, terasoje

QUOTE(sedka @ 2014 04 07, 14:54)
Čia Asker agurkėliai. Nesu visai  žalia sodininkė, daug metų mano šiltnamy auga agurkai. Tik ant palangės pirmąkart auginu. Nusižiūrėjau iš narės tiny, kuri sudėjus visą fororeportaža:

http://www.tany.lt/i...age=vasario-22d

Aš sodinau vasario 20 d. Auga, mezga, daug agurkų ir tikrai nepageltę ir net nesiruošia kristi - gal nuotraukoje taip atrodo.  4u.gif
Tik vat, ar užteks augalui jėgų  tokią daugybę užauginti? Saulės ir šilumos name daug... Imesiu savaitės gale daugiau nuotraukų.  4u.gif

as pernai asker balkone auginau 3 daigus 12 l kibire. bet kol nepatrešiau, tai iš daugybės žiedų tik vienas kitas užsimegzdavo. unsure.gif
šiemet irgi tų pačių pasėjau, bet jiem iki žiedų dar toli.
Atsakyti
o dievuleliau kas per grozis agurku ohmy.gif
ka jus darot su jais? as irgi sejau apie vasario viduri, bet dar neturiu ziedeliu ir lapu daug maziau sad.gif koteliai ne tokie tvirti, patyse sad.gif pasakykit paslapti..........
Atsakyti
Mano dideli vitrininiai langai, virtuvėje šilta ir šviesu - auga agurkėliai smile.gif Susižavėjau pernai metų tany nuotraukomis, pasėjau, - auga wink.gif manau, per Velykas ragausim. biggrin.gif

Atsakyti
Mergaitės, priminkit man, kaip pernai sekėsi auginti moliūgus? Nepamenu, ar buvo, kas augino? Arbūzus, melionus lyg ir auginote, o moliūgai taip pat auginami? Maniškiai būtų kompaktiška veislė, bet kita vertus darže tai kompaktiška, o balkone g.gif lotuliukas.gif ?.. Kokio dydžio tarą ėmėte auginimui?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo smilga1972: 08 balandžio 2014 - 15:18
QUOTE(smilga1972 @ 2014 04 08, 16:10)
Mergaitės, priminkit man, kaip pernai sekėsi auginti moliūgus? Nepamenu, ar buvo, kas augino? Arbūzus, melionus lyg ir auginote, o moliūgai taip pat auginami? Maniškiai būtų kompaktiška veislė, bet kita vertus darže tai kompaktiška, o balkone  g.gif  lotuliukas.gif ?.. Kokio dydžio tarą ėmėte auginimui?

As pirma kart bandysiu siais metais bet mano mazyliukai "Baby boo" tai sodinsiu kaip ir melionus ar cukinijas i kibira.
user posted image
Atsakyti
Tai gal ir moliūgui užtektų 12l kibiro g.gif , ar dar didenės talpos reikėtų ieškot g.gif ? Mano tokie
Atsakyti
Gal geriau mažose erdvėse vazonuose auginti cukinijas. Pernai auginau šituos moliūgus maišuose nuo 50 litrų durpių:
https://plus.google....925487643554471
Sustačiau ant grindinio prie namo, tai įlipo į greta augančią magnoliją ir vos jos nenustelbė.
Cukinijoms dideliuose vazonuose visai gerai, be to būna specialiai tam skirtų.
Atsakyti
QUOTE(Daisoja @ 2014 04 08, 19:33)
Gal geriau mažose erdvėse vazonuose auginti cukinijas. Pernai auginau šituos moliūgus maišuose nuo 50 litrų durpių:
https://plus.google....925487643554471
Sustačiau ant grindinio prie namo, tai įlipo į greta augančią magnoliją ir vos jos nenustelbė.
Cukinijoms dideliuose vazonuose visai gerai, be to būna specialiai tam skirtų.

Labai grazus augalai ir foto wub.gif

Senukuose nusipirkau lentyna augalam dabar jos po 34.90 thumbup.gif
http://www.e-senukai...na-primo_1.html
Atsakyti
Sakykit, del ko pomidoru lapai rieciasi i vidu? g.gif
Atsakyti
QUOTE(GuTTe_ @ 2014 04 09, 19:04)
Sakykit, del ko pomidoru lapai rieciasi i vidu?  g.gif

Siaip lapai sukas del sauso oro ir perdideles silumos... bet siuo metu tai nera nei karsta nei sausa....

O sukas i vamzdeli ar uzsiriete i apacia?
Nes buna uzsiriecia persodinus kol adaptuojasi.

Imeskit foto bus aiskiau
Atsakyti
Čia prieš kokią 1,5 ar 2 savaites ar net daugiau kai buvo didesni šalčiai naktimis po tos šilumos vieną šaltesnę naktį mano pomidorai irgi liko balkone po storu agroplėvelės sluoksniu. Va ryte kai jau radau ryškiai fioletavais kotukais neberizikavau kitas naktis palikt ir susinešiodavau. Tarp jų buvo du vėlesnio sėjimo pomidoriukai (nes pirmu sėjimu sėtos sėklytės nesudygo)dar tik su dviem tikrais lapukais ir po viso to jie nustojo augt. Va jau kiek laiko praėjo ir jokio naujo lapelio doh.gif Stovi abu vietoj. Nesumastau kaip pabudint kad toliau pradėtų augt.. Ar iškart jau nurašyt ir išmest..? unsure.gif Dabar va po vieną lapuką nugnybiau tai gal pradės krutintis kas nors..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amise: 10 balandžio 2014 - 09:54
QUOTE(Amise @ 2014 04 10, 10:54)
Čia prieš kokią 1,5 ar 2 savaites ar net daugiau kai buvo didesni šalčiai naktimis po tos šilumos vieną šaltesnę naktį mano pomidorai irgi liko balkone po storu agroplėvelės sluoksniu. Va ryte kai jau radau ryškiai fioletavais kotukais neberizikavau kitas naktis palikt ir susinešiodavau. Tarp jų buvo du vėlesnio sėjimo pomidoriukai (nes pirmu sėjimu sėtos sėklytės nesudygo)dar tik su dviem tikrais lapukais ir po viso to jie nustojo augt. Va jau kiek laiko praėjo ir jokio naujo lapelio  doh.gif Stovi abu vietoj. Nesumastau kaip pabudint kad toliau pradėtų augt.. Ar iškart jau nurašyt ir išmest..? unsure.gif Dabar va po vieną lapuką nugnybiau tai gal pradės krutintis kas nors..

o nebandei juos po kokia lempa pakist? Mano irgi sugebejo balkone ir nusvilt nuo saules ir ilgokai vakare pabuvo balkone tai koteliai fioletiniai kaikuriu.. bet po biskuti auga, tai ir taviskiai manau atsigaus.
Atsakyti