Įkraunama...
Įkraunama...

Darželis ant palangės, balkone, terasoje

na zodz. nesudygo man jokios zoleles tai i ta zeme ikisau agurka. ir ka biggrin.gif ziu siandien ir tos zoleles sudygo. po beveik 2men lotuliukas.gif
Atsakyti
nesekminga diena siandien, tempiau agurkus i balkona, raisiojau ir viena nulauziau cry.gif
liko su vienu lapu ir keliais ziedeliais uzmegztais. kazi palikt ji dar ar jau mest velniop?
Atsakyti
QUOTE(arilina @ 2014 04 12, 14:45)
nesekminga diena siandien, tempiau agurkus i balkona, raisiojau ir viena nulauziau  cry.gif
liko su vienu lapu ir keliais ziedeliais uzmegztais. kazi palikt ji dar ar jau mest velniop?

Na manau tikrai gali palaukt kokią savaitę ir žiūrėt auga jis toliau ar ne smile.gif Išmest visada spėsi smile.gif

Aš va dėliojaus arbūzų sėklytes, skaičiavau kur kiek ko tilps na ir nors buvau pasižadėjus agurkų šiemet neaugint porą sėklyčių daiginimui visgi įdėjau lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Amise @ 2014 04 13, 12:29)
Na manau tikrai gali palaukt kokią savaitę ir žiūrėt auga jis toliau ar ne smile.gif  Išmest visada spėsi smile.gif
Aš va dėliojaus arbūzų sėklytes, skaičiavau kur kiek ko tilps na ir nors buvau pasižadėjus agurkų šiemet neaugint porą sėklyčių daiginimui visgi įdėjau  lotuliukas.gif

As parsivilkau is sklepo visus didelius vazonus ir kibirus bandysiu skaiciuot kiek cia galiu visko sutalpint doh.gif

Bandysiu jau siandien visus agurkinius persodint i didelius vazonus.
Vakar siaip ne taip iki moki vezi dasikapsciau tai gerosios zemes nusipirkau... bet ot brangi zaraza 30l maisas 25Lt, tai jau i gryna nesodinsiu reiks biskuti su durpem pamaisyt. Gaila kai seklas sodinau dar nebuvo jos uzsiveze nes nerealiai paskui pikiuot buna, ji tokia puri taip lengvai atsiskiria. Anais metais dziaugiaus neatsidziaugiau smile.gif Ir dar tu trasu kur sakiau kad naudosiu nusipirkau humusiniu. Ju litras 14.99Lt, ziuresim kaip jos ar geresnes uz verdeterines.

O mano tas pirmas agurkas sustojo augti ir nesuprantu kas jam yra. Jau kiek dienu virsutinis lapas nei biskuti neauga, nors agurkiukas lyg ir apsidulkino smile.gif Uztai kitas savidulkis tai graziai stiebias i virsu ir maziuku agurkeliu primezges.

Amise o su dumpainiu kaip yra? Ji tiesiog ant sniuro rist i virsu? Jis kaip suprantu nelipa pats? Jau violetinis su ziedais uzmegztais thumbup.gif Ir primink prasau kokiu jiem talpu reikia? ar daug saknu?
Atsakyti
QUOTE(Montera @ 2014 04 13, 13:25)
Vakar siaip ne taip iki moki vezi dasikapsciau tai gerosios zemes nusipirkau...

o gal galite paslaptį išduoti kokia tai žemė ir kokios firmos?
Atsakyti
QUOTE(---- @ 2014 04 13, 14:39)
o gal galite paslaptį išduoti kokia tai žemė ir kokios firmos?

va tokias, cia kaip ir maisai sodinimui gali but bet man i maisus nepatogu , kai balkonas nestiklintas tai jei kokia audra butu sudetinga partempti i kambari su tokiu maisu smile.gif O ir sunkus nerealiai.. ne kaip durpiu maisas biggrin.gif user posted image
vieni agurkam yra kiti pomidoram paprikom. sudetis paskaiciau tai biohumusas durpes smelis ir visokie priedai azotas ir tt daug ju ten visokiu. Man labai zemes konsistencija patinka tokia ji biri.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Montera: 13 balandžio 2014 - 14:04
QUOTE(Montera @ 2014 04 13, 14:25)
As parsivilkau is sklepo visus didelius vazonus ir kibirus bandysiu skaiciuot kiek cia galiu visko sutalpint doh.gif

Amise o su dumpainiu kaip yra? Ji tiesiog ant sniuro rist i virsu? Jis kaip suprantu nelipa pats? Jau violetinis su ziedais uzmegztais  thumbup.gif Ir primink prasau kokiu jiem talpu reikia? ar daug saknu?

man kai spėju šiemet mažiau vazonų susinaudos reiks mastyt kur likusius dėt, nes jau kai viskas susisodina mažokai vietos lieka kur ką slėpt, kad praeit galėčiau.. biggrin.gif

Jei tas fioletavas toks pat kaip ir peruvinė dumplūnė tai turėtų nelipt. Tiesiog augink ir raišiok kaip pomidorą smile.gif O talpos man rods reiktų kiek įmanoma didesnės. Niu nebepamenu kiek ten šaknų buvo blush2.gif Kibiriuko kokio turėtų užtekt smile.gif

Atsakyti
QUOTE(Amise @ 2014 04 13, 15:09)
man kai spėju šiemet mažiau vazonų susinaudos reiks mastyt kur likusius dėt, nes jau kai viskas susisodina mažokai vietos lieka kur ką slėpt, kad praeit galėčiau..  biggrin.gif

Jei tas fioletavas toks pat kaip ir peruvinė dumplūnė tai turėtų nelipt. Tiesiog augink ir raišiok kaip pomidorą smile.gif O talpos man rods reiktų kiek įmanoma didesnės. Niu nebepamenu kiek ten šaknų buvo blush2.gif Kibiriuko kokio turėtų užtekt smile.gif

as jos 4 daigus turiu tai reiks tik viena itariu sau pasilikt smile.gif

Kiekvienam savo bedos o as jauciu truksiu kibiru ... teks daugiau daigu isdalint nei planavau
Atsakyti
Bandyk pomidoriukus kuriuos nors po du sodint smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Montera @ 2014 04 13, 16:08)
as jos 4 daigus turiu tai reiks tik viena itariu sau pasilikt smile.gif

Kiekvienam savo bedos o as jauciu truksiu kibiru ... teks daugiau daigu isdalint nei planavau

Tai pomidorus jau didelius susodinau i kibirus kiti mazesni tai i vazonus o kibiru cia paprikom ir cukinijom melionam reikia... neisivaizduoju kaip sutalpint doh.gif

Dabar dar lekiau durpiu dasipirkt i ermitaza tai siandien 30proc nuolaida. Tai pasiemiau dar pomidoram kazkokiu brangesniu zemiu.
Atsakyti
Eina sau apziurejau as ta neauganti agurka o ziuriu lapai nusede kaip amarais zaliais... nu kosmaras jei tokiu laiku jau puola tai kas bus toliau blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Montera @ 2014 04 14, 08:48)
Eina sau apziurejau as ta neauganti agurka o ziuriu lapai nusede kaip amarais zaliais... nu kosmaras jei tokiu laiku jau puola tai kas bus toliau blink.gif

nesigasdink blink.gif
Atsakyti