na zodz. nesudygo man jokios zoleles tai i ta zeme ikisau agurka. ir ka
ziu siandien ir tos zoleles sudygo. po beveik 2men
nesekminga diena siandien, tempiau agurkus i balkona, raisiojau ir viena nulauziau
liko su vienu lapu ir keliais ziedeliais uzmegztais. kazi palikt ji dar ar jau mest velniop?
liko su vienu lapu ir keliais ziedeliais uzmegztais. kazi palikt ji dar ar jau mest velniop?
QUOTE(arilina @ 2014 04 12, 14:45)
nesekminga diena siandien, tempiau agurkus i balkona, raisiojau ir viena nulauziau
Na manau tikrai gali palaukt kokią savaitę ir žiūrėt auga jis toliau ar ne
Aš va dėliojaus arbūzų sėklytes, skaičiavau kur kiek ko tilps na ir nors buvau pasižadėjus agurkų šiemet neaugint porą sėklyčių daiginimui visgi įdėjau
QUOTE(Amise @ 2014 04 13, 12:29)
Na manau tikrai gali palaukt kokią savaitę ir žiūrėt auga jis toliau ar ne
Išmest visada spėsi 
Aš va dėliojaus arbūzų sėklytes, skaičiavau kur kiek ko tilps na ir nors buvau pasižadėjus agurkų šiemet neaugint porą sėklyčių daiginimui visgi įdėjau
As parsivilkau is sklepo visus didelius vazonus ir kibirus bandysiu skaiciuot kiek cia galiu visko sutalpint
Bandysiu jau siandien visus agurkinius persodint i didelius vazonus.
Vakar siaip ne taip iki moki vezi dasikapsciau tai gerosios zemes nusipirkau... bet ot brangi zaraza 30l maisas 25Lt, tai jau i gryna nesodinsiu reiks biskuti su durpem pamaisyt. Gaila kai seklas sodinau dar nebuvo jos uzsiveze nes nerealiai paskui pikiuot buna, ji tokia puri taip lengvai atsiskiria. Anais metais dziaugiaus neatsidziaugiau
O mano tas pirmas agurkas sustojo augti ir nesuprantu kas jam yra. Jau kiek dienu virsutinis lapas nei biskuti neauga, nors agurkiukas lyg ir apsidulkino
Amise o su dumpainiu kaip yra? Ji tiesiog ant sniuro rist i virsu? Jis kaip suprantu nelipa pats? Jau violetinis su ziedais uzmegztais
QUOTE(Montera @ 2014 04 13, 13:25)
Vakar siaip ne taip iki moki vezi dasikapsciau tai gerosios zemes nusipirkau...
o gal galite paslaptį išduoti kokia tai žemė ir kokios firmos?
QUOTE(---- @ 2014 04 13, 14:39)
o gal galite paslaptį išduoti kokia tai žemė ir kokios firmos?
va tokias, cia kaip ir maisai sodinimui gali but bet man i maisus nepatogu , kai balkonas nestiklintas tai jei kokia audra butu sudetinga partempti i kambari su tokiu maisu

vieni agurkam yra kiti pomidoram paprikom. sudetis paskaiciau tai biohumusas durpes smelis ir visokie priedai azotas ir tt daug ju ten visokiu. Man labai zemes konsistencija patinka tokia ji biri.
QUOTE(Montera @ 2014 04 13, 14:25)
As parsivilkau is sklepo visus didelius vazonus ir kibirus bandysiu skaiciuot kiek cia galiu visko sutalpint
Amise o su dumpainiu kaip yra? Ji tiesiog ant sniuro rist i virsu? Jis kaip suprantu nelipa pats? Jau violetinis su ziedais uzmegztais
Ir primink prasau kokiu jiem talpu reikia? ar daug saknu?
man kai spėju šiemet mažiau vazonų susinaudos reiks mastyt kur likusius dėt, nes jau kai viskas susisodina mažokai vietos lieka kur ką slėpt, kad praeit galėčiau..
Jei tas fioletavas toks pat kaip ir peruvinė dumplūnė tai turėtų nelipt. Tiesiog augink ir raišiok kaip pomidorą
QUOTE(Amise @ 2014 04 13, 15:09)
man kai spėju šiemet mažiau vazonų susinaudos reiks mastyt kur likusius dėt, nes jau kai viskas susisodina mažokai vietos lieka kur ką slėpt, kad praeit galėčiau..
Jei tas fioletavas toks pat kaip ir peruvinė dumplūnė tai turėtų nelipt. Tiesiog augink ir raišiok kaip pomidorą
O talpos man rods reiktų kiek įmanoma didesnės. Niu nebepamenu kiek ten šaknų buvo
Kibiriuko kokio turėtų užtekt 
as jos 4 daigus turiu tai reiks tik viena itariu sau pasilikt
Kiekvienam savo bedos o as jauciu truksiu kibiru ... teks daugiau daigu isdalint nei planavau
Bandyk pomidoriukus kuriuos nors po du sodint
QUOTE(Montera @ 2014 04 13, 16:08)
as jos 4 daigus turiu tai reiks tik viena itariu sau pasilikt 
Kiekvienam savo bedos o as jauciu truksiu kibiru ... teks daugiau daigu isdalint nei planavau
Tai pomidorus jau didelius susodinau i kibirus kiti mazesni tai i vazonus o kibiru cia paprikom ir cukinijom melionam reikia... neisivaizduoju kaip sutalpint
Dabar dar lekiau durpiu dasipirkt i ermitaza tai siandien 30proc nuolaida. Tai pasiemiau dar pomidoram kazkokiu brangesniu zemiu.
Eina sau apziurejau as ta neauganti agurka o ziuriu lapai nusede kaip amarais zaliais... nu kosmaras jei tokiu laiku jau puola tai kas bus toliau
QUOTE(Montera @ 2014 04 14, 08:48)
Eina sau apziurejau as ta neauganti agurka o ziuriu lapai nusede kaip amarais zaliais... nu kosmaras jei tokiu laiku jau puola tai kas bus toliau 
nesigasdink