QUOTE(Amise @ 2014 04 13, 12:29)
Na manau tikrai gali palaukt kokią savaitę ir žiūrėt auga jis toliau ar ne

Išmest visada spėsi

Aš va dėliojaus arbūzų sėklytes, skaičiavau kur kiek ko tilps na ir nors buvau pasižadėjus agurkų šiemet neaugint porą sėklyčių daiginimui visgi įdėjau
As parsivilkau is sklepo visus didelius vazonus ir kibirus bandysiu skaiciuot kiek cia galiu visko sutalpint
Bandysiu jau siandien visus agurkinius persodint i didelius vazonus.
Vakar siaip ne taip iki moki vezi dasikapsciau tai gerosios zemes nusipirkau... bet ot brangi zaraza 30l maisas 25Lt, tai jau i gryna nesodinsiu reiks biskuti su durpem pamaisyt. Gaila kai seklas sodinau dar nebuvo jos uzsiveze nes nerealiai paskui pikiuot buna, ji tokia puri taip lengvai atsiskiria. Anais metais dziaugiaus neatsidziaugiau

Ir dar tu trasu kur sakiau kad naudosiu nusipirkau humusiniu. Ju litras 14.99Lt, ziuresim kaip jos ar geresnes uz verdeterines.
O mano tas pirmas agurkas sustojo augti ir nesuprantu kas jam yra. Jau kiek dienu virsutinis lapas nei biskuti neauga, nors agurkiukas lyg ir apsidulkino

Uztai kitas savidulkis tai graziai stiebias i virsu ir maziuku agurkeliu primezges.
Amise o su dumpainiu kaip yra? Ji tiesiog ant sniuro rist i virsu? Jis kaip suprantu nelipa pats? Jau violetinis su ziedais uzmegztais

Ir primink prasau kokiu jiem talpu reikia? ar daug saknu?