o rimtai jei- gal ko šliūkštelt jiems, kad lengviau varinėtų kraujas ir pažaliuotų? ar laukt kol savaime susitvarkys?
jautrumėlis kokis
kai pagalvoji- augtų drambliai aplink- nuo jų gi šiluma kokia turėtų sklist, arba jei kokią krasavicą šalia pastatyt- kiaušiai tik dzingu lingu- ir atkutę būtų.
o rimtai jei- gal ko šliūkštelt jiems, kad lengviau varinėtų kraujas ir pažaliuotų? ar laukt kol savaime susitvarkys?
QUOTE(Marmaledas @ 2014 03 31, 11:07)
nu vat armonikos šalia nėra, niekas nepalinksmina, stybso sustirę vieniši, damų piršteliai irgi tolokai, nepakutina, tai ir mėlynuoja
Visi pamėlę,o vat PENIAI vieni iš didžiausių,ir nemėlynuoja,nei kiti.Viskas normaliai.
QUOTE(Marmaledas @ 2014 03 31, 12:12)
jautrumėlis kokis
kai pagalvoji- augtų drambliai aplink- nuo jų gi šiluma kokia turėtų sklist, arba jei kokią krasavicą šalia pastatyt- kiaušiai tik dzingu lingu- ir atkutę būtų.
Mano tai tik kartą GreenOk gavę ir vsio. Gausim žalint kotus su teptukais, jei taip ir toliau.
Papildyta:
QUOTE(aurute66 @ 2014 03 31, 12:20)
Visi pamėlę,o vat PENIAI vieni iš didžiausių,ir nemėlynuoja,nei kiti.Viskas normaliai. 
O vat neatkreipiau dėmesio. Grįžusi patyrinėsiu aš Penio kotą.
QUOTE(Kulkė @ 2014 03 31, 11:22)
Grįžusi patyrinėsiu aš Penio kotą.
jau beveik įsivaizduoju vaizdą, kaip nosį prikišus tyrinėji pro lupą
užjaučiu naujokes, kurios skaito pirmakart
apie pomidorus mes čia- kad ir kaip nešvankiai ar gašliai atrodytų
Nenešiau šiandien į šiltnamį,šalta vis tik lauke ir šiltnamyje ne ka šilčiau,dar sniegelio padavė,ir šiltnamis be pagrindinio tiuningo-termometro
QUOTE(Lady Dy @ 2014 03 31, 11:39)
dar sniegelio padavė,
QUOTE(Marmaledas @ 2014 03 31, 12:51)
Gi Žematieja. Aš iš kart irgi puoliau žiūrėti perskaičius apie sniegelį baltą baltą...
Aš tai stebiu dangų nepertraukiamai, kai turiu laisvą minutę
QUOTE(Kulkė @ 2014 03 31, 10:00)
Numirt tai nenumirs jie ten. Aš saviškius irgi išnešiau, nes 12 šilumos šiltnamyje. Saulė lyg ir nori lyst, bet neišlenda. Be to mano 5 pomidorai nakvojau jau 2 naktis šiltnamyje nu ir visi gyvi. Šildymo jokio neturiu, tik agro uždengiu nakčiai.
QUOTE(Kulkė @ 2014 03 31, 11:53)
Gi Žematieja.
a dada da da...mums, suvalkiečiams, biski skūpi, ale bele jumi duoda kritulių. Grasu kai niekaip nesušyla padoriai, ir kad pastovi temp. būtų jau būtų faina
QUOTE(jurgina* @ 2014 03 31, 09:34)
Laba, Šiemet auginsiu Sib. skorospielyj, gal galėtumet plačiau apie juos papasakot,koks tas Sib.skorospiely potencialas?
Šiaip tai sib. sk. sena ir jau nebeįspūdinga (lyginant su naujomis) veislė. 3-4 kekes su 3-5 vidutiniais pomidorais, 1-1,5 kg iš krūmo. Tik prieš "šiauriečius" geriau atrodo.
vakar pabaigiau visus pomidorcikus persodint . Po sestadienio tupciojimo ( gi ant zems pasidejusi persodinejau
) , sekmadieni kojas skaudejo, kaip po darbo darze ankstyva pavasari
Kadangi tik naujai persodinti, tai apie balkona dar negalvojau.
Bet tie bandomieji vasario 20 d, but keliave i bakona. Bet... uz lango tik +5, saulute nelenda nei pro kur. Su didziausiu entuziazmu kate leke i balkona, atidariau duris, o ji net i vidu nejo, pauoste ora, ir apsisukus leke tolyn, susiraite lovoje . Vat koki termometra turiu. Jei katei salta, reiskias ner ko nest pomidoru
aaaa, ciorni slonai ir pas mane atpazistami iskart, net i uzrasa neziurint
vakar pikiuoti

sestadieniniai

Kadangi tik naujai persodinti, tai apie balkona dar negalvojau.
Bet tie bandomieji vasario 20 d, but keliave i bakona. Bet... uz lango tik +5, saulute nelenda nei pro kur. Su didziausiu entuziazmu kate leke i balkona, atidariau duris, o ji net i vidu nejo, pauoste ora, ir apsisukus leke tolyn, susiraite lovoje . Vat koki termometra turiu. Jei katei salta, reiskias ner ko nest pomidoru
aaaa, ciorni slonai ir pas mane atpazistami iskart, net i uzrasa neziurint
vakar pikiuoti

sestadieniniai

Na ir fantazijos pas jus merginos
Žodžiu išbrokijot mano bambalius, tai supykau ir nusipirkau Maximoj bokalų
Dabar reikia eiti nusibraižyti ką ir kaip sodinti reikės šiltnamyje
Žodžiu išbrokijot mano bambalius, tai supykau ir nusipirkau Maximoj bokalų
Dabar reikia eiti nusibraižyti ką ir kaip sodinti reikės šiltnamyje