Įkraunama...
Įkraunama...

pomidorai šen, pomidorai ten

šiemet bus smalsu palygint moskovskij skorospiely ir sibisrski skorospiely, a gal kas jau gali palygint juodu?

Lusasita, aš tai netupinėju, pas mane būna ,pulkim ant kelių mieli krikščionys' ir tada tik sodinu- irgi geriausia ant grindų pasidekiavus indukus žaistis.. Bet tai nors tupinėt nereikia cool.gif

kokia fantazija- viskas tikra, iš gyvenimo, tskant sustatom džigitus prieš džiuljetas ir tikrinam kaip peniai su mėlynkiaušiais auga
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Marmaledas: 31 kovo 2014 - 12:26
QUOTE(Lusasita @ 2014 03 31, 12:08)

user posted image

sestadieniniai

Gal gali pasakyti antras pomidoras iš kairės , artimesnėje juostelėje-kokia veislė? Turiu labai labai panašų-nežinomą.
Atsakyti
QUOTE(Marmaledas @ 2014 03 31, 13:22)
pulkim ant kelių mieli krikščionys

Oi, Radio show gerbėja? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Marmaledas @ 2014 03 31, 13:22)
šiemet bus smalsu palygint moskovskij skorospiely ir sibisrski skorospiely, a gal kas jau gali palygint juodu?

Lusasita, aš tai netupinėju, pas mane būna ,pulkim ant kelių mieli krikščionys' ir tada tik sodinu- irgi geriausia ant grindų pasidekiavus indukus žaistis.. Bet tai nors tupinėt nereikia cool.gif

kokia fantazija- viskas tikra, iš gyvenimo, tskant sustatom džigitus prieš džiuljetas ir tikrinam kaip peniai su mėlynkiaušiais auga

unsure.gif Neturiu nei Peniuku nei Kiaušiukų ax.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(AnTara @ 2014 03 31, 12:29)
unsure.gif Neturiu nei Peniuku nei Kiaušiukų  ax.gif  g.gif

O melynas?
cia gi ir yratas "kiausiukas melynas"
Maniskiams matomai Dziuljeta buvo "malalietka", nes derejo sinije prastai. irnesakyk.gif siemet melynus kiausius sodinsiu priesais Kleopatra wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo xxkamane: 31 kovo 2014 - 12:34
QUOTE(Kulkė @ 2014 03 31, 12:29)
Oi, Radio show gerbėja?   biggrin.gif

nu kad kiba nea...kažkaip iš vaikystės užstrigus frazė, kai mus, garbingus pionierius, versdavo močiutė į bažnyčią nueit ir klauptis netgi. Retais tas būdavo, tiesą pasakius, bet ta įstaiga manęs nemėgsta- alpstu aš joje, netinkama aura, musiau, arba mišioms alergija
Atsakyti
QUOTE(Marmaledas @ 2014 03 31, 13:32)
nu kad kiba nea...kažkaip iš vaikystės užstrigus frazė, kai mus, garbingus pionierius, versdavo močiutė į bažnyčią nueit ir klauptis netgi. Retais tas būdavo, tiesą pasakius, bet ta įstaiga manęs nemėgsta- alpstu aš joje, netinkama aura, musiau, arba mišioms alergija

Yra tokių žmonių, žinau ne vieną su šitais simptomais ir aš prie alergiškų mišioms, einu tik per progas iš didelio reikalo
Atsakyti
QUOTE(xxkamane @ 2014 03 31, 13:32)
O melynas?
cia gi ir yratas "kiausiukas melynas"
Maniskiams matomai Dziuljeta buvo "malalietka", nes derejo sinije prastai. irnesakyk.gif siemet melynus kiausius sodinsiu priesais Kleopatra wub.gif

Aaaa.. Tai va kas tas mėlynas doh.gif lotuliukas.gif Gerai jau gerai, turiu ir aš Kiaušiukus 2 thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(adija5 @ 2014 03 31, 00:23)
Va šita labai šiltnamy mėtė žiedus per karščius,tai lauke gal jai geriau būtų  g.gif Kai vėsu buvo,labai gražiai mezgė, o paskui pššš...

Adija as ta pati pagalvojau apie Olialia, kad lauke jis gali pasirodyti visu grazumu

O cia vaizdine medziaga, daigai 5 dienu skirtumu, cia 26d foto
user posted image
Dabartine,31d foto
user posted image
wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo matuke: 31 kovo 2014 - 12:48
oi, matuke, greit mažink nuotraukas... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(matuke @ 2014 03 31, 12:41)
Adija as ta pati pagalvojau apie Olialia, kad lauke jis gali pasirodyti visu grazumu
O cia vaizdine medziaga, daigai 5 dienu skirtumu, cia 26d foto
user posted image
Dabartine,31d foto
user posted image
wub.gif

Žemės šaukštas,o daigai gražiausi thumbup.gif aš pripyliau žemių čiut ne litrą,tai daigai ir bando į žemę sulyst blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(rytorasa @ 2014 03 31, 13:44)
oi, matuke, greit mažink nuotraukas...  doh.gif

Sory, pakeiciau talpykla tai kol atsirinkau parametrus patrukdziau ponias doh.gif
QUOTE(aurute66 @ 2014 03 31, 13:48)
Žemės šaukštas,o daigai gražiausi thumbup.gif aš pripyliau žemių čiut ne litrą,tai daigai ir bando į žemę sulyst blush2.gif

Antroj foto jau zemes dapiltos iki skilcialapiu mirksiukas.gif jai taip toliau daigai augs tai po geros savaites zemiu pripildysiu jau iki virsaus, taip ir medziagu papildomu daigai gauna, veliau jau galima ir seasoliu ar humiverdu kokiu palieti mirksiukas.gif
Atsakyti